Çeyiz hazırlıklarım... :)

Ayy bayıldım ben bunlara , kesinlikle gidip almalıyım bende maaşımı aldım ne de olsa önlüğünü gördün mü canım sen bunun harika

Güle güle kulan herşeyini canım .

Teşekkür ederim canım ama İstinye Park English Home da, havluluk kalmamış canım, ama havlu var :) Yaa evet mutfak önlüğü, ekmekliği çok harika :) indirimleri bekleyelim bence canım :)

Teşekkür ederim canım ama İstinye Park English Home da, havluluk kalmamış canım, ama havlu var :) Yaa evet mutfak önlüğü, ekmekliği çok harika :) indirimleri bekleyelim bence canım :)

Sitesinde bayağı indirime giriyor takipte kalalım birbirimize haber verelim olur mu gördüğümüz an

Güle güle kullanın hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullanman dileğiyle. Daha hepsine bakamadım 4-5 sayfada baktıklarım için söylüyorum bunları, mutfağın ne kadar büyük? Benim mutfak + kiler var ve çok az eşyam var yine de sığdıramıyorum

cahkra havlularına bayıldım bende indirime girdikçe almaya çalışıyorum çok güzeller mutlu günlerde kullan

chakra havlularına bayıldım bende indirime girdikçe almaya çalışıyorum çok güzeller mutlu günlerde kullan

Teşekkür ederim canım mutfağım belli değil fakat herkes aynı temennide bulunuyor inşallah kocaman bir mutfağım olur

cahkra havlularına bayıldım bende indirime girdikçe almaya çalışıyorum çok güzeller mutlu günlerde kullan

Kesinlikle harikalar canım çok doğru bir tercih :) daha da düşer fiyatları diye düşünüyorum, yakından takipteyim ama daha da havlu almak istemiyorum çok havlum oldu

Kadınlar gününde Migros,un züccaciye bölümünde %40 indirim vardı.
İşte günün ganimetleri

Özenle hazırlanmış sofralara bayılıyorum, benim için kuru çiçekler olmazsa olmazım

Günlük yemek takımımla harika olacaklar

Bu da misafir sofralarım için,

Banyo seti yazıyor fakat ben bunu mutfağım için aldım,

Eklentiler

• $image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 73
hicrancım, nevresim takımlarının çoğu anladığım kadarıyla sarev ın urunleri..sarevın tek mağazası ist da kadıköyde sanırım sen burdanmı alışveriş yaptın yoksa başka şubeleride varmı avrupa yakasında?modellerı gerçekten çok guzel klasık modellerın dısında sanırım senın tercihinde çoğu bu yüzden sarev oldu öylemı?

Tupperware almaya da başladım... sonu yok bu çeyizin :)

cnm eşyalarının hepsi birbirinden güzel fevkaladenin fevkinde diye bilirm allah güzel günlerde eskitmek ve kullanmak nasip etsin bu arada bu tupperware lerine bayıldım cnm internet üzerindemi alıyorsun bunları netden alıyorsan hangi site oldunu söyleye bilirsin cnm

Evet canım benim çoğu nevresimim Sarev :) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Sarar markasına güvenim birleşince alıverdim. Sarev, in pamuk saten takımları gerçekten bir harika, bakmaya doyamazsın, sarar ın internet mağazsından almıştım, hiçbirini mağazadan beğenmedim tatlım

Aminn canım çok teşekkür ederim. Benim üniversiteden arkadaşım bir ara temsilcisiydi ondan almıştım canım, bir de geçen gün instagramda satış yapan birinden arkadaşım bir kaç ürün sipariş ediyordu ben de istediklerimi ona aldırdım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…