- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Ne güzel :) çeyizini çok görmek isterim canım bence biran önce topik açmalısın
Ayy bayıldım ben bunlara , kesinlikle gidip almalıyım bende maaşımı aldım ne de olsa önlüğünü gördün mü canım sen bunun harika
Güle güle kulan herşeyini canım .
he he hee çok şekerlerr:) nerden aldinki
Teşekkür ederim canım ama İstinye Park English Home da, havluluk kalmamış canım, ama havlu var :) Yaa evet mutfak önlüğü, ekmekliği çok harika :) indirimleri bekleyelim bence canım :)
Yeni tatlış çeyizim kalpli olan benim
Sitesinde bayağı indirime giriyor takipte kalalım birbirimize haber verelim olur mu gördüğümüz an
Güle güle kullanın hepsi birbirinden güzelgüzel günlerde kullanman dileğiyle. Daha hepsine bakamadım 4-5 sayfada baktıklarım için söylüyorum bunları, mutfağın ne kadar büyük? Benim mutfak + kiler var ve çok az eşyam var yine de sığdıramıyorum
cahkra havlularına bayıldım bende indirime girdikçe almaya çalışıyorum çok güzeller mutlu günlerde kullan
Teşekkür ederim canım mutfağım belli değil fakat herkes aynı temennide bulunuyor inşallah kocaman bir mutfağım olur
Tupperware almaya da başladım... sonu yok bu çeyizin :)
bayıldımmm :) güle güle kullan
hicrancım, nevresim takımlarının çoğu anladığım kadarıyla sarev ın urunleri..sarevın tek mağazası ist da kadıköyde sanırım sen burdanmı alışveriş yaptın yoksa başka şubeleride varmı avrupa yakasında?modellerı gerçekten çok guzel klasık modellerın dısında sanırım senın tercihinde çoğu bu yüzden sarev oldu öylemı?
bayıldım buna ya çook şiirin güle güle kulanın allah ii ve güzel günlerde kullanmak nasip etsin :) bu havluluğun fiyatını öğrene bilirmiyimmm
cnm eşyalarının hepsi birbirinden güzel fevkaladenin fevkinde diye bilirm allah güzel günlerde eskitmek ve kullanmak nasip etsinbu arada bu tupperware lerine bayıldım cnm internet üzerindemi alıyorsun bunları netden alıyorsan hangi site oldunu söyleye bilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?