- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Aminn canım çok teşekkür ederim. Benim üniversiteden arkadaşım bir ara temsilcisiydi ondan almıştım canım, bir de geçen gün instagramda satış yapan birinden arkadaşım bir kaç ürün sipariş ediyordu ben de istediklerimi ona aldırdım tatlım
Aminn canım çok teşekkür ederim. Benim üniversiteden arkadaşım bir ara temsilcisiydi ondan almıştım canım, bir de geçen gün instagramda satış yapan birinden arkadaşım bir kaç ürün sipariş ediyordu ben de istediklerimi ona aldırdım tatlım
Evet canım benim çoğu nevresimim Sarev :) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Sarar markasına güvenim birleşince alıverdim. Sarev, in pamuk saten takımları gerçekten bir harika, bakmaya doyamazsın, sarar ın internet mağazsından almıştım, hiçbirini mağazadan beğenmedim tatlım[/QUOTE
bende internetten alıyım dıyorum ama guvenemıyorum canım tekstıl urunlerıne dokunmadan alamama sıkıntım var:)bırde bu ranforce urunlerı cokmu ınce hıc aldınmı varmı sende nasıl gorunuyolar.ınternette ranforce urunlerının modellerı çok guzeel ama ranforce ınce bı kumaş oldugu ıcın almak ıstemıyorum
peki fiyatını öğrene bilirmiyim cnm merak ettim
Hangisinin fiyatı canımmm ? :)
hayırlı olsun hepsi çok şık canım limon sıkıcağını nerden aldın acaba esse mi
birde bende delonghi ütü düşünüyorum iyi midir acaba :44:
ferforje havlulugun cnm banyo olan için mutfakta kulanırım diye paylaşmışsın. gerci mutfakda daha şiirin duru kullanışlıda olur dedin gibi
benim banyo takımımın havluluğu var canım o nedenle bu mutfakta olacak :)
böyle bir şeye ihtiyacım vardı zaten
Evet canım benim çoğu nevresimim Sarev :) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Sarar markasına güvenim birleşince alıverdim. Sarev, in pamuk saten takımları gerçekten bir harika, bakmaya doyamazsın, sarar ın internet mağazsından almıştım, hiçbirini mağazadan beğenmedim tatlım[/QUOTE
bende internetten alıyım dıyorum ama guvenemıyorum canım tekstıl urunlerıne dokunmadan alamama sıkıntım var:)bırde bu ranforce urunlerı cokmu ınce hıc aldınmı varmı sende nasıl gorunuyolar.ınternette ranforce urunlerının modellerı çok guzeel ama ranforce ınce bı kumaş oldugu ıcın almak ıstemıyorum
canım pamuk saten çok çok güzel onlardan korkma ama diğer kumaşlara dokunman gerekebilir. ben de ranforce de var onlarda güzel ya, standart nevresim takımı işte, ince de değiller ama :) günlük kullanmak için çok ideal olduklarını düşünüyrm cnm
evt benimde hoşume gitti ama fiyatını öğrensem süper olacakkmeraktan çatladımm özür
teşekkür ederim canım :) evet ben onu ESSE den almıştım ama markası JOSEPH JOSEPH ve malesef esse artık bu markayı satmıyor.
Bu markanın birkaç ürününü paşabahçe mağazalarında gördüm canım bi bakıver :)
canım ya 32,00-35,00 tl civarındaydı ama :)
çoook tşkr ederim cnm çook saol hangi siteden aldın pekii fiyatı gayet uygunmuş vallasitenin adresini bana yollaya bilirmisin sana zahmet
rica ederim canım, ENGLISH HOME dan almıştım :)
tamam canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?