Çeyiz hazırlıklarım... :)

Kızlar biliyorsunuz çeyizimin olmazsa olmazı ütümü kazanlı almıştım fakat aklımda ufak parçaları ütülemek için daha basit bir ütü almak vardı. Bugün Tefal, den ütü alarak bu eksiğimi de tamamlamış oldum

anladım cnmm tşrk ederiiim ii günlerde kullan çook gzüeller

peki fiyatını öğrene bilirmiyim cnm merak ettim

hayırlı olsun hepsi çok şık canım limon sıkıcağını nerden aldın acaba esse mi
birde bende delonghi ütü düşünüyorum iyi midir acaba :44:

Kendime yaptırmayı planladığım makyaj masamın en önemli parçalarından :)
Babyliss ayna :) Harikadır :) çeyizime eklendi bile

hayırlı olsun hepsi çok şık canım limon sıkıcağını nerden aldın acaba esse mi
birde bende delonghi ütü düşünüyorum iyi midir acaba :44:

teşekkür ederim canım :) evet ben onu ESSE den almıştım ama markası JOSEPH JOSEPH ve malesef esse artık bu markayı satmıyor.
Bu markanın birkaç ürününü paşabahçe mağazalarında gördüm canım bi bakıver :)

ferforje havlulugun cnm banyo olan için mutfakta kulanırım diye paylaşmışsın. gerci mutfakda daha şiirin duru kullanışlıda olur dedin gibi

benim banyo takımımın havluluğu var canım o nedenle bu mutfakta olacak :)
böyle bir şeye ihtiyacım vardı zaten

İş çıkışı Bim, e süt almaya girdiğimde bir kaç mutfak eşyasına bakmak istedim, çeyiz hazırlayanlar chef,s markasının mutfak gereçlerini almışlar bende onlara baktım ve sadece konserve açacağı kalmıştı fiyatı da inanmak çok güç fakat 0.50 tl idi :) anneme de aldım toplamda 1 tl ödedim belki almak isteyen olur

tamam canım çok teşekkür ederim

canım bişi sormak istiyorum deneyimli olarak sana ben ilk sayfaya eklenti yapmak istiyorum çeyizlerin geri kalanını nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…