- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Ütü masamı da almış bulunmaktayım :) Gazella markasının ütü masaları çok kaliteli ve güzeldir, almak isteyen olursa bu markaya basın derim
http://www.projexml.com/v5/services/1291/images/buyuk/gazella-ts-gzm-900-e-squ_3961_.jpg
canım ütü masamız aynı :) yorumunu okuyunca çok mutlu oldum çünkü ben hiç araştırmadan essede indirim görünce almıştım. iyi diye bahsetmene sevindim.
Borcam setimi de aldım, bim den, arada güzel paraçalara denk geliyorum
bayıldım bayıldım Allah ım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin her şeyin çok zevkli belli ki çok zaman ayırmış düşünmüş taşınmışsın.. güle güle kullan hepsini nazar edicem maşallah
Güle güle kullanalım tatlım :) evet gerçekten çok memnun kalacağız :) etrafımda çok kullanan arkadaşım var çok memnunlar.
canım benim iyi günlerde kullan inşallahh :) aynı ütü masasından bende aldım ceyizime ve benimle beraber bir arkadaşım daha ama o hiç memnun degil üstündeki geyik resimleri varya onların ütüledigi kıyafete yapıştıgını söyledi. sende şimdi etrafımda çok kullanan arkadaşım var çok memnunlar diyince şaşırdımmm :)
aaaaaa gerçekten mi tatlım ? hiç duymadım inan, çoğu arkadaşım da kullanıyor hiç böyle birşeyden bahsetmediler hususi soracağım böyle birşey olup olmadığını
Yuppi beyaz eşyalarımın bir kısmını aldık bugün
Rabbime şükürler olsum her detayım istediğim gibi oldu,herkese nasip olur inşallah
Buzdolabım,
Bulaşık makinem,
Televizyonum,
Mutfak televizyonum,
Ceyizleri bu kadar güzel olan birinin beyaz eşyaları da tabi mukemmel olucakticok şık duruyorlar gercekten. Ozene bezene aldığın her seyi en güzel sekilde kullanmayi nasip etsin Allah cooook mutlu ol
Canım yaaaa nasıl mutlu oldum sabah sabah :) çok teşekkür ederim gerçekten, daha da güzelleri senin olur inşallah
canım beyaz esyaları bende siemens düsünüyorum vede aynen bu şekilde siyah olarak. üçünü ne kadara mal ettin acaba fiyatları öğrenebılırmiyim
[MENTION]w[/MENTION]
Wmf ürünlerinden memnun musun ben de tencere setini ve çatal bıçak setini aldım. Tencere kulpları ısınıyor mu metal olduğu için kafamı karıştırıyor.
Bir de çatal bıçak takımında tatlı boyları yok değil mi sende d? Takımın tatlı bıçak ve kaşıklarını tamamlamak pek mümkün görünmüyor:44:
Yeni muglar aldım kocişimle kendime
Bir de ocak çakmağı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?