- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Çok sağol cidden. Çok mutlu oldum beğenmene
ay kizmadigin icin tessekur ederim yazarken tedirgin oldum ama yazmadanda duramadim
kötü niyetlede yazmadim ama cok ayrintiya takilmissin bosa masraf etme gerekli seyleri alman yeterlidir bence,
hem sonra evde koyacak yerde bulamassin ha
Herkese merhaba, ben de çeyiz hazırlıklarımı sizinle paylaşmayı ve fikirlerinizi almayı çok istiyorum
İlk olarak aldığım ütüden bahsetmek istiyorum. Çeyizime aldığım herşeyin gönlüme sinmesine özen gösteriyorum. Kazanlı ütü konusunda araştırmalarım sonucu en iyilerinden biri olduğunu öğrendiğim ' Delongi ' markasını tercih ettim. Siz nedersiniz, aranızda bu marka kazanlı ütü kullanan var mı? Deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?
fiyat ne kadar tefal benim bildiğim kadarıyla fena değil
hepside şirin şeyler :)))
Banyo setim... Fakat çöp kovası yok, nasıl bişiy uyduracağım hiç bilmiyorum
Canım çeyizin çok güzel aşkla kullanırsın inşallah her bir parçasını.Bir şey sormak istiyorum.Banyo setine bayıldım nereden ve ne kadara aldın öğrenebilir miyim?
canim hayirli ugurlu olsun. Cok güzel secimler yapmissin, güzel seyler almissin.
Hayirli ugurlu olsun canim :)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Mudodan aldım canım. Ben aldığımda 3 al 2 öde kampanyası vardı hepsine 170 tl verdim
Bende çok beğenerek bir set almıştım ama şimdi banyoda gözüme biraz sönük görünüyor sanırım böyle bir şey daha uygun olacak.En kısa sürede bir mudo ziyareti yapmak lazım.Evlendim yine bitmedi bu alışveriş telaşı:26:
İnanırım canım evinmeksiği bitmez diye boşuna söylemiyorlarama mutlaka mudoya uğra ya da internet sitesindende inceleyebilirsinmgüzel şeyler var
Canım üçünüde esse den aldım. Esse mağazalarının içinde JOSEPH JOSEPH markasına ait bu ürünler. İndirimden aldım. Mesela o kevgir kaşık 10 tl idi. Makarna süzgeci 24 tl. Kesme tahtası da 17 idi sanırım.
Kim diyorsa doğru diyor kesinlikleUğramaya çalışacağım hafta sonu artık kocişide alıp doğru alışverişee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?