Çeyiz hazırlıklarım... :)

ay kizmadigin icin tessekur ederim yazarken tedirgin oldum ama yazmadanda duramadim
kötü niyetlede yazmadim ama cok ayrintiya takilmissin bosa masraf etme gerekli seyleri alman yeterlidir bence,
hem sonra evde koyacak yerde bulamassin ha

Yok canım benim neden kızıyım aşk olsun :) haklısın sana katılıyorum ama ne yapıyım. Annemde öyle söylüyo yer bulamazsın diye. Alınmış alınmıştır, fazlalıkları anneme veririm bu vesileyle onun eşyalarıda yenilenmiş olur

fiyat ne kadar tefal benim bildiğim kadarıyla fena değil

canim hayirli ugurlu olsun. Cok güzel secimler yapmissin, güzel seyler almissin.

Hayirli ugurlu olsun canim :)

Canım çeyizin çok güzel aşkla kullanırsın inşallah her bir parçasını.Bir şey sormak istiyorum.Banyo setine bayıldım nereden ve ne kadara aldın öğrenebilir miyim?

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Mudodan aldım canım. Ben aldığımda 3 al 2 öde kampanyası vardı hepsine 170 tl verdim

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Mudodan aldım canım. Ben aldığımda 3 al 2 öde kampanyası vardı hepsine 170 tl verdim

Bende çok beğenerek bir set almıştım ama şimdi banyoda gözüme biraz sönük görünüyor sanırım böyle bir şey daha uygun olacak.En kısa sürede bir mudo ziyareti yapmak lazım.Evlendim yine bitmedi bu alışveriş telaşı:26:

İnanırım canım evinmeksiği bitmez diye boşuna söylemiyorlar ama mutlaka mudoya uğra ya da internet sitesindende inceleyebilirsinmgüzel şeyler var

her şeyini çok beğendim canım mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullanmak nasip olsun inş

bu arada katlanabilen kesme tahtamız aynı camdır ahşaptır derken bunu da görünce dayanamadım çok kullanışlı bir şeye benziyordu

canım aldıklarının hepsi çok güzel seninde içine sindiği belli hepimiz bir heyecanla alıyoruz inş. güzel günlerde kullanırız

çeyizlerinizin ilk üç sayfasına bakabildim. yani yorumum onlar üzerinden.
mutfak eşyalarınızda çok fazla plastik ve türevi malzemeden yapılmış ürünler tercih etmişsiniz gibime geldi, gözüme bariz bir şekilde çarptı. bundan fazla olmasa da (sizin için zor olacaksa) asgari düzeyde sakınmanızı dilerim, sağlık açısından. o eşyaları eşinizle ve çocuklarınızla mutlu günlerde kullanmak için alıyorsunuz. sağlık da mutluluğun bir parçası.
mutluluklar diliyorum :)

güel güle kullan canım ne güzel rengarenk almışsın çeyiz oılayı başladımı bitmek bilmiyor gerekli gereksiz bir sürü şey alıyor insan gözü birşey görmüyor

canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan aldıklarını ama keşke topluca ekleseydin resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…