Çeyiz hazırlıklarım... :)

Gerçekten genel olarak aldıklarını çok beğenmemin dışında özellikle beğendiğim parçaların da çook Çok hoş bir o kadar da klas bir çeyiz olmaya başlamış inşallah devamı da aynı güzellikte gelir..Güzel günlerde kullan canım

Ahhh ben nasıl mutlu oldum. Çok öperim seni , çok teşekkür ederim... Yavaş yavaş bi hevesle alınan şeyler işte. Çok daha güzelleri senin olur inşallah

Bu serimide seramikmve teflonlarım için kullanacağım

Ben de aldım aynısından . Bunu nasıl beğendim anlatamam. bir de senin pasta için aldğın o iç içe setten de aldım aynı amaç için kullanmayı düşünerek Şimdiden kullanmak için sabırsızlanıyorum....

hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsınız..ince düşünceli biri olduğunuz belli..mutlu günlerde kullanın..

Harika bie tespit tebrik ederim gerçekten. Şimdiden mandallarımı hangi sepete koyarım nasıl bişiy alıyım diye düşünmekteyim. Hastalık derecesinde çok çok teşekkür ederim

Ay harika... Güle güle kullan canım. Ben de utanmasam bi kere falan kullanıp tekrar kutulayıp beklemeye alıcam hahah

çeyizlerinin hepsi çok güzel ama özellikle yukarıdaki ürünlere bayıldım nerden kaşa aldın acaba ?

Canım üçünüde esse den aldım. Esse mağazalarının içinde JOSEPH JOSEPH markasına ait bu ürünler. İndirimden aldım. Mesela o kevgir kaşık 10 tl idi. Makarna süzgeci 24 tl. Kesme tahtası da 17 idi sanırım.

Kevgir şeklindeki kaşığa bayıldım.
Mutlu günlerde kullanmak nasip olur umarım..
Bi işe girsem bende alıcam ...

Tuzluk ve biberliklerim

Eklentiler

• $image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.042
  • $image.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 1.060
Kaşıklığım... Yemeköyaptıktan sonra tezgahım kirlenmesin diye yardımcı olacak bana

Eklentiler

• $image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 1.055
hepsi çoooook güzel, çoook beğendim kuzum, musmutlu günlerde kullan inşallah

Evet canım mutlaka vardır gereksiz olanlar. Heves işte , beğenince alıyorm
Çok sağol canım

ay kizmadigin icin tessekur ederim yazarken tedirgin oldum ama yazmadanda duramadim
kötü niyetlede yazmadim ama cok ayrintiya takilmissin bosa masraf etme gerekli seyleri alman yeterlidir bence,
hem sonra evde koyacak yerde bulamassin ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…