Çeyiz hazırlıklarım... :)

Kızlarr madame coco nun internet sitesinde %70 indirim var bi bakın derim :) şimdi aldım bunları da :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 151
  • $image.webp
    $image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 149
  • $image.webp
    $image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 150
  • $image.webp
    $image.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 156
  • $image.webp
    $image.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 134
  • $image.webp
    $image.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 156
  • $image.webp
    $image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 152
  • $image.webp
    $image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 157
  • $image.webp
    $image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 159
  • $image.webp
    $image.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 152
  • $image.webp
    $image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 142
  • $image.webp
    $image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 151
  • $image.webp
    $image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 149
  • $image.webp
    $image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 147
  • $image.webp
    $image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 146
  • $image.webp
    $image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 155
Bunlar nekadar şirin nekadar güzel şeyler böyle çok güzel seçimler mutlulukla aşkla kullanın inşallah :nazar:özellikle yemek takımına bayıldım bende jumbo tercih ettim çok kaliteli duruyor benimki manzini modeli ama onu almasam bu modeli tercih edicektim :16:Braun tercih etmekle çok iyi yapmışsın gerçekten küçük el aletlerinde çok güzel tercih bende braun tercih ediyorum :69:Huzurla tamamlayın inşallah mutluluklar dilerim :16:

Bunlar nekadar şirin nekadar güzel şeyler böyle çok güzel seçimler mutlulukla aşkla kullanın inşallah :nazar:özellikle yemek takımına bayıldım bende jumbo tercih ettim çok kaliteli duruyor benimki manzini modeli ama onu almasam bu modeli tercih edicektim :16:Braun tercih etmekle çok iyi yapmışsın gerçekten küçük el aletlerinde çok güzel tercih bende braun tercih ediyorum :69:Huzurla tamamlayın inşallah mutluluklar dilerim :16:

Çokkk sağol canım çok mutlu oldum gerçekten:16: yavaş yavaş almaya çalışıyorum ama sonu yok sanırım, bi türlü bitmiyo :) jumbo nun manzini modelini biliorum. Çok değişik bir tarz o da. Güle güle kullanalım inşallah :)

Çokkk sağol canım çok mutlu oldum gerçekten:16: yavaş yavaş almaya çalışıyorum ama sonu yok sanırım, bi türlü bitmiyo :) jumbo nun manzini modelini biliorum. Çok değişik bir tarz o da. Güle güle kullanalım inşallah :)

Amin canım inşallah huzurla kullanalım:16:Sonu yok canım gerçekten çeyiz çok heycanlı çokgüzel birşey insan başladımı bırakamıyor imkansız ama bırakılacak birşeyde değil hani :21:

Amin canım inşallah huzurla kullanalım:16:Sonu yok canım gerçekten çeyiz çok heycanlı çokgüzel birşey insan başladımı bırakamıyor imkansız ama bırakılacak birşeyde değil hani :21:

Aynen öyle bırakamıyorum sürekli eşya alma gereği duyuyorum ve hepsi ihtiyaç yani :) zor işlermiş ama büyük paralar lazımmış . Ivır zıvır şeyler dünyanın parası tutuyo. İyi ki erkenden aldım eşyalarımı yoksa ne yapardım :)

Kahvaltı için kullanmayı planladığım tabaklarım :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 127
  • $image.webp
    $image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 139
Türk kahvesi fincanlarım ve toz şeker kaşığım :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 147
  • $image.webp
    $image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 137
Aynen öyle bırakamıyorum sürekli eşya alma gereği duyuyorum ve hepsi ihtiyaç yani :) zor işlermiş ama büyük paralar lazımmış . Ivır zıvır şeyler dünyanın parası tutuyo. İyi ki erkenden aldım eşyalarımı yoksa ne yapardım :)

Gerçekten öyle biz erkeklere bakıldıgında daha zor işimiz onlar birkaç takımları aldıgında bitiyor biz ıvır zıvırlarla ugraşıyoruz ve iyisinden almaya kalkıncada dünyanın parası mutfak eşyaları elektirkli aletler yatak odası nevresim falan derken Allahım yardımcımız olsun güzel tatlı heycanlar oldugu kadarda yorucu :16:

Back
X