- Konu Sahibi hicranaksoy
Yeni cicişlerim :)
çaydanliğına bayıldım canım, hepsi çok güzel. güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni cicişlerim :)
çaydanliğına bayıldım canım, hepsi çok güzel. güle güle kullan
Çeyizimin ilk iç çamaşırı :)
ceyizlerin çok güzel canım mutlu ve güzel günlerde kullan
Bunlar nekadar şirin nekadar güzel şeyler böyle çok güzel seçimler mutlulukla aşkla kullanın inşallahözellikle yemek takımına bayıldım bende jumbo tercih ettim çok kaliteli duruyor benimki manzini modeli ama onu almasam bu modeli tercih edicektim
Braun tercih etmekle çok iyi yapmışsın gerçekten küçük el aletlerinde çok güzel tercih bende braun tercih ediyorum
Huzurla tamamlayın inşallah mutluluklar dilerim
![]()
Çokkk sağol canım çok mutlu oldum gerçektenyavaş yavaş almaya çalışıyorum ama sonu yok sanırım, bi türlü bitmiyo :) jumbo nun manzini modelini biliorum. Çok değişik bir tarz o da. Güle güle kullanalım inşallah :)
Amin canım inşallah huzurla kullanalımSonu yok canım gerçekten çeyiz çok heycanlı çokgüzel birşey insan başladımı bırakamıyor imkansız ama bırakılacak birşeyde değil hani
![]()
Aynen öyle bırakamıyorum sürekli eşya alma gereği duyuyorum ve hepsi ihtiyaç yani :) zor işlermiş ama büyük paralar lazımmış . Ivır zıvır şeyler dünyanın parası tutuyo. İyi ki erkenden aldım eşyalarımı yoksa ne yapardım :)