- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi hicranaksoy
Tabaklar çok güzelmiş yahu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayıldım herşeyine iyi günlerde kullan inşallah![]()
Tabaklar çok güzelmiş yahu![]()
Bende yakında başlarım artık. Yeni nişanlandım sayılır 2 ay oldu :) Ama yavaştan alıyorum biraz vaktim olduğu için. Biraz daha çeyizim olduktan sonra bende topiğimi açacağım![]()
Bence de canım daha fazla ertelemeden ufak ufak başla. Ben geçen yıl Eylül ayında başladım, 16 ay oldu hala bitiremedim ve şuanda 11 ay falan taksit ödeyeceğim :) al al bitmiyor, herşey eksik, herşey aklında kalıyor insanın o kadar güzel şeyler var ki :)
Merakla bekliyoruz topiğini, hem de burası çeyiz günlüğü gibi oluyor aldıklarını unutmuyorsun![]()
Almaya başladım önceden de aldıklarım vardı. Liste yaptım kendime neyim eksik ne alacağım hepsini belirledim. Bu şekilde çok daha iyi olacak sanırım. Zamana yaymak ve herşeyin içine sinerek olması benim için çok önemli. Fazla kalabalık eşyayı sevmiyorum. Ivır zıvır olayını yani. 1 tane olsun tam olsun diyenlerdenim![]()
Uzun zamandır kk takip ediyorum fakat üye olmayı erteliyordum hep. Çok yoğun çalışıyordum
Sözlendikten sonra e artık üye olayım fikir alayım dedim. iyiki de üye olmuşum![]()
![]()
Her şeyin çok güzel ve kaliteli. Güzel günlerde kullan inşallah
Ben de tam tersi, detaylar içinde boğuluyorum, karakter özelliğim çeyizde de beni yalnız bırakmadı sağolsun :) ama ben de içime sinmesine çok özen gösteriyorum, kampanyaları kovalıyorum. eşyalarımı hep indirimden aldım :)
Buradaki herkes harika şeyler alıyor, ben takip etmekten çok keyif alıyorum, her şeyden önemlisi gerçekten insanlar çok samimi :)
İnşallah sen de keyif alırsın canım :) herşey gönlümüzce olsun![]()
Aslında bende öyleyimdir çok detaycıyımdır. Terazi burcuyum. Tam anlamıylada taşırım özelliklerini ama mesela evimde aksesuar olarak çok bişey görmek istemiyorum. Sadelikten yanayım o konuda. Ama tam bir mutfak delisiyimMutfak aksesuar ve eşyalarında kendimi asla durduramam
Aşırı derecede seviyorum değişik şeyleri. Bu nedenle senin çeyizlerini çok beğendim. Bazı çeyiz topiklerinden farklı gördüm senin çeyizlerini ve çok çok hoşuma gitti
Çok fazla olmasa da kk üyeliğim ben çok çok keyif alarak her gün takip ediyorum.
Aminnnİnşallah gönlümüze göre olur
![]()
![]()
bana çok fazla geldi mutfak gereçleri ve nevresimler. Mutfakta genelde aynı şeylei kullanacaksın bi süre sonra en pratik ve işini en çok gören ne ise o olur kullandığın. Hele bi de çalışıyorsan onalrı sürekli kullanıp toplamak zor olur. Ve inşallah mutfak dolaların fazladır. Ben doğru dürüst yerleştiremedim bile. Daha yemek takımların olacak küçük camlar kap kaseler vs bi sürü malzeme. Fincanlar çay bardakları şu bu. İnan koyacak yer bulamayacaksın.Nevresimleri de saydım 11 di. Bu kadar yeterde artar. Daha alma. Onların da hepsini kullanma 3-4 çıkar bunları haftada değiştir yıka. Eskidikçe diğerlerine geç. 5 aylık evliyim tecrübemi paylaşmak istedim.
Hicrancım merhaba tüm eklediklerini zevkle izledim herşey gönlünce olur umarım(tabi ki hepimizin de:)). Paylaşımların çok yardımcı oldu bana da. Benim 10 gün sonra nişanım 6 ay sonra da düğünüm olacak inşallah fakat henüz aşağıdaki sandık dışında hiçbirşey almaya başlamadım henüz(sandık çocukluğumdan beri heves ettiğim birşeydi, çok beğenerek aldım ve dekor amaçlı kullanıcam) az bi zamanım var aslında fakat fazla vaktim yok çünkü iş çok yoğun bir de o yüzden senin ve diğer arkadaşların tecrülerinden yararlanmak isterim. nerden nasıl başlayım ne dersiniz kızlar yrdımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler 16:
Eki Görüntüle 933511
Canım tencerelerini almaya başlayabilirsin bence. bir çelik tencere seti + bir seramik tencere seti + tava seti + düdüklü tencere seti yeter :) ben biraz abarttım ama sen bana bakma :) ama biran önce başlamalısın 6 ayda anca toparlanırsın :)
sormak istediklerin olursa, beğendiğin eşyalarımdan sana fiyatlarını ve nerden aldığımın bilgisini verebilirim, çekinmeden sorabilirsin :)
Canım merhaba... Tüm çeyizine bayıldım özellikle de renkli tavalarına :) Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin. Evet herşeyden fazlaca almışsın ama önemli olan içine sinmesi, seni mutlu etmesi. Umarım bende hiç birşeyde aklım kalmadan tüm çeyizimi tamamlayabilirim... Mutluluklar diliyorum...
Canım Kayınvalidem yemek takımı ve tencere seti almış ama ben onları hiç beğenmedim ayıp olmasın diye bir şey demedim ama ben yine yemek takımı filan alcam. Nişandan 1 hafta önce izne ayrılcam o arada yemek takımını tencere setlerini ayarlayım ben o zaman büyük parçaları bitireyim en iyisi dimi tatlım en mantıklısı bu galiba :) Bir de ben annemi kaybettim o yüzden etrafta bana yardımcı olacak yükümü hafifletecek kimse yok ve bu yüzden de gözüm bayaca korkuyor. İnşallah yüzüme gözüme bulaştırmadan halledebilirim. Teşekkür ederim yardımın için canım.
Teşekkür ederim canım benim :) ay o renkli tavaların tanesi 9 tl ye almıştım Migrostan :) denk gelirsem birdaha sizlere haber vericem zaten, herkes beğeniyor onları :) İnşallah canım çok isterim içinde uhte kalmamasını, indirimleri takip et :) harika indirim günleri oluyor. ben bir ürün beğendiğimde onu takip edip indirimdeyken kapıveriyorum :)