- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
son aldıklarına gerçekten bayıldım canım güle güle kullanbir şey soracağım senin yüklediğn fotoğrafların hepsi büyük büyük yükleniyor nasıl yüklüyorsun
Çok teşekkür ederim canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son aldıklarına gerçekten bayıldım canım güle güle kullanbir şey soracağım senin yüklediğn fotoğrafların hepsi büyük büyük yükleniyor nasıl yüklüyorsun
çok tatlılarmış canım güle güle kullan![]()
canımmm süzgecini nerden aldınnn bende istiyorummmmmmmmmmmm :)
ben de evlendikten sonraya bıraktım bu işleri biraz ara verdim...ama kaşık çatal setin çok şeker...canım kredi kartıyla mı alıyosun? taksit yapıyolar mı
Evim.net canım![]()
ufff netten alışveriş yapmaya karşı biri olarak bunu alamayacagım![]()
Yeni tatlış çeyizlerim,
Pembiş katlanabilir silikon süzgecim,
![]()
canım süzgeç kardeşi olmuşuz![]()
aaaa neden karşısın tatlım ?
Halbuki ne rahat, ne rahat![]()
Yeni tatlış çeyizlerim,
Pembiş katlanabilir silikon süzgecim,
![]()
canım süzgeç kardeşi olmuşuz![]()
Yaaaaa ne güzel olmuş :) ama benim ki hemüz gelmedi, nasıl güzel mi peki canım?
illa görüp almam lazım rahat edemiyorum sonra sanırım biraz pimpirikliyim :))
senin boyner alışverişin geldi mi bu arada naptın :)
misafir fincan takımlarını nerden aldın yaaa bayıldımmmmmmmmmmm
Ben de gidip mağazaları geziyorum, ürünleri beğeniyorum sonra internetten kapıma getirtiyorum canım, yoksa hiç bilmediğim ürünü çok çok beğenmediysem almamaya çalışıyorum . Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, inşallah yaşamamda.
Ay sorma canım henüz gelmedi, bu sefer uzun sürdü ürünleri toparlamaları ama olsun acelem yok sonuçta, pazartesi, salı gelir inşallah
hadi ya baya uzun sürmüş ya inşallah gelir buraya yazmayı unutma geldiginde :))
evet ya uzun sürdü , çünkü çok incik cincik şeyler almıştım. tedarik etmeleri zaman aldı, yazacağım canım mutlaka :)
az al artık azz seni görünce ben daha çok kaptırıyorum kendimi canım :)
yaa bende az almak istiyorum ama beceremiyorum :)![]()
becer artık lütfeenn :) gerçi bende beceremiyorum kii hepimiz batıcaz yakındaa![]()