Çeyiz hazırlıklarım... :)

son aldıklarına gerçekten bayıldım canım güle güle kullan:nazar: bir şey soracağım senin yüklediğn fotoğrafların hepsi büyük büyük yükleniyor nasıl yüklüyorsun

Çok teşekkür ederim canım benim :16: önce fotoğrafı en büyük haline getiriyorum sonra URL sini alıp yüklüyorum canım :16:

ben de evlendikten sonraya bıraktım bu işleri biraz ara verdim...ama kaşık çatal setin çok şeker...canım kredi kartıyla mı alıyosun? taksit yapıyolar mı

Çok iyi yaptın canım çünkü ben evlendikten sonra alacak birşey bulamayacağım :) kredi kartıyla alıyorum canım, taksittle oluyor, bir incele istersen

Yeni tatlış çeyizlerim,

Pembiş katlanabilir silikon süzgecim,
74-261171-big.jpg

canım süzgeç kardeşi olmuşuz :9:

illa görüp almam lazım rahat edemiyorum sonra sanırım biraz pimpirikliyim :))

senin boyner alışverişin geldi mi bu arada naptın :)

Ben de gidip mağazaları geziyorum, ürünleri beğeniyorum sonra internetten kapıma getirtiyorum canım, yoksa hiç bilmediğim ürünü çok çok beğenmediysem almamaya çalışıyorum . Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, inşallah yaşamamda.
Ay sorma canım henüz gelmedi, bu sefer uzun sürdü ürünleri toparlamaları ama olsun acelem yok sonuçta, pazartesi, salı gelir inşallah

Son düzenleme:
Yaaaaa ne güzel olmuş :) ama benim ki hemüz gelmedi, nasıl güzel mi peki canım?[/QUOTE]

Evet canim cok begendim gule gule kullan :)

Ben de gidip mağazaları geziyorum, ürünleri beğeniyorum sonra internetten kapıma getirtiyorum canım, yoksa hiç bilmediğim ürünü çok çok beğenmediysem almamaya çalışıyorum . Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, inşallah yaşamamda.
Ay sorma canım henüz gelmedi, bu sefer uzun sürdü ürünleri toparlamaları ama olsun acelem yok sonuçta, pazartesi, salı gelir inşallah

hadi ya baya uzun sürmüş ya inşallah gelir buraya yazmayı unutma geldiginde :))

Canım çok çok güzel bir çeyiz hazırlamışsın :nazar::nazar::nazar::nazar:
İki yıllık evliyim yeniden çeyiz hazırlamaya karar verdim :52: bakmaktan kendimi alamadım herbirine.
İnşallah huzurla mutlulukla kullanırsın herbirini

Back
X