• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz için kıyafet

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Arkadaşlar seneye Eylül'de evleniyorum inşallah. Ev eşyalarını ufak ufak alıyoruz ama. Asıl önemli olan benm için kıyafet. Yani sizler ev kıyafeti pijama çamaşır vs neler aldınız kendinize kaçar tane aldnz
Yardımcı olursanız cok sevinirim :):KK54:

Açıkcası pek bir şey almadım ben.
Gecelik olarak hoşuma giden bir kaç takım aldım.( 6 lı 12 limtakımlar ) Sonrası yavaş yavaş aldım ...

Evde giymek için ekstra kıyafet almadım. Ben kapalıyım açıklen giydiğin kıyafetleri şimdi evin içinde giyiyorum....

Açıkcası pek bir şey almadım ben.
Gecelik olarak hoşuma giden bir kaç takım aldım.( 6 lı 12 limtakımlar ) Sonrası yavaş yavaş aldım ...

Evde giymek için ekstra kıyafet almadım. Ben kapalıyım açıklen giydiğin kıyafetleri şimdi evin içinde giyiyorum....
Hmm . Mesela ev için v yakalı penyelrr pratik çoraplar hırkalar.

Siz kendi ceyizinize gunluk penye, etek, pantolon tayt şort pijama takimlari, misafir pijamalari falan alirsiniz. Ama gelinin asıl kiyafet alisverisini erkek tarafi yapar. O zaman da ne lazimsa alirsiniz...

Siz kendi ceyizinize gunluk penye, etek, pantolon tayt şort pijama takimlari, misafir pijamalari falan alirsiniz. Ama gelinin asıl kiyafet alisverisini erkek tarafi yapar. O zaman da ne lazimsa alirsiniz...

Evet doğru tabi. Teşekkür ederim

Hmm . Mesela ev için v yakalı penyelrr pratik çoraplar hırkalar.
Şimdi ne giyorsan evde ileridede onu giyeceksin :) ama tabş daha bakımlı düzenli olmak şart. :)

Tayt tunik çok rahat oluyor yani ben çok beğeniyorum. 3 takım pijamalar oluyor alt üst hırka onlarıda çok kullandım.

Şimdi ne giyorsan evde ileridede onu giyeceksin :) ama tabş daha bakımlı düzenli olmak şart. :)

Tayt tunik çok rahat oluyor yani ben çok beğeniyorum. 3 takım pijamalar oluyor alt üst hırka onlarıda çok kullandım.
evet haklsnz :)
bakım ahh ahh bu pAsaklı halimi bırakmak zor olacakk :)))

Bende 6'lı set var onun dısında henüz birşey almadım ama çok fazla gerek yoktur diye düşünüyorum.

Bırakacaksınız evdede olsanı temiz düEnli giyineceksiniz:) şimdiden alışın derim hele ben gibi titiZ bir eşiniz olursa işiniz Zor :)
ahh ahh çok kötü ya ..şimdiden alış diyosun haa ..
hiç huyum değil yaa ...
nerden başlasam ki acep .. :KK1:

aynı sorun bende de var canım ama şirin ev ayakkabıları alabilirsin renk renk taytlar flan ben öyle düşünüyorum ve bende seneye eylül gibi evlenicem inş. şimdiden başlamamız şart erkekler pasaklı kızları sevmiyolar:KK12:

aynı sorun bende de var canım ama şirin ev ayakkabıları alabilirsin renk renk taytlar flan ben öyle düşünüyorum ve bende seneye eylül gibi evlenicem inş. şimdiden başlamamız şart erkekler pasaklı kızları sevmiyolar:KK12:
hakkaten yaa artk bakım topiğinde takılmaya başlayacam :) :KK48: yaş kaç nişanlı mısın ??

kızlar gerçekten tayt inanılmaz rahat oluyor evde. üzerine renkli t-shirt ya da sweatshirt de hayat kurtarıcı oluyor. ayrıca ev elbiseleri de satılıyor bir çok iç çamaşırı markasında bulabilirsiniz. pentinin çok hoş ürünleri var ev konsepti ile ilgili olarak. yine de eşofman rahatlığı arıyorum derseniz de spor eşofman takımlardan giyebilirsiniz. giydikleriniz düzgün olsun yeter çok paspal olmamak lazım evlilikte. yataktan kalktığı gibi dolaşan çok tanıdığım var aman diyeyim o hataya düşmeyin :)

Back
X