- Konu Sahibi Meleknaz2010
-
İkinci el al
Ben evlenirken 1500 tl ye evimi dizdim 2. Elden.
4 sene geçti bazı eşyaları hala kullanıyorum
Mesela perdeler20 tl ye 3 tane almıştım kimbilir kimin perdesiydi
Evlendiğimiz ilk aylarda 2 tabak 2 çatal 2 kaşık 1 bıçak vardı sadece.
sadece 1 nevresim takımım vardı kullanır yıkardık.
Olur gider yani
Evlenmek amaçsa her şeyin tam olmasına gerek yok
sen simdi ceyiz mi istiyorsun öneri mi anlayamadim??
Ceyiz istiyor.sen simdi ceyiz mi istiyorsun öneri mi anlayamadim??
Eşin ne kadar şanslı :)
Neden ki :)
Buraya yazmakla yanlış yapmadınız, denemeliydiniz. Size en büyük yardımı yapıyorum şu anda; evleneceğiniz kişinin öfke kontrol problemi var, ailesi evliliğinizi onaylamıyor ve bir işiniz yok. Sabır ve zaman gerekiyor. Bu evliliği hiçbir eşya kurtaramayabilir.Ailesi iliskimizi onaylamadı kavga çıktı o da cama yumruk attı tendon yaralanmasi ni bilirsiniz şuan eli işlev gormuyor durumundan dolayı kimse isede almıyor lanet olsun iş bulamıyorum buraya yazıp yazmamak için çok düşündüm ne bilim yanlış yaptım galiba
dur kız gitme bi yere destek olmak isterimArkadaşlar yorumlarınız için tesekkurler ama maalesef insan bazen herseyini acamiyor ihtiyacim olmasa yazmazdim haklisiniz zaman en iyi ilaç walla şuan yerin dibindeyim mesajı defalarca sildim tekrar yazdım burda yardım alabilirim ama birine gidip bana yardım edin deme gibi bir yüzüm yok en azından sizleri tanımadığımız için biraz rahat yazdım zamanınızi alıp canınızı siktiysam kbakmayin
Arkadaşlar yorumlarınız için tesekkurler ama maalesef insan bazen herseyini acamiyor ihtiyacim olmasa yazmazdim haklisiniz zaman en iyi ilaç walla şuan yerin dibindeyim mesajı defalarca sildim tekrar yazdım burda yardım alabilirim ama birine gidip bana yardım edin deme gibi bir yüzüm yok en azından sizleri tanımadığımız için biraz rahat yazdım zamanınızi alıp canınızı siktiysam kbakmayin
Ayni sehirde olsak destek olabilirdim...ucbes parca.ama kargo olayi cok tutar.karsilarim derseniz yollayabilirim.benimde suan bunu karsilamaya durumum yok.Allah yardimciniz olsun insallah
Burada ki altın, eşya, elbise, takı konularını görünce. Senin imkanlarla yetinebilmen çok güzel gözüktü gözüme.
aynen öyle evim dört dörtlük ama içinde huzur guven sevgi olmayınca pehh çokta lazım değilBuraya yazmakla yanlış yapmadınız, denemeliydiniz. Size en büyük yardımı yapıyorum şu anda; evleneceğiniz kişinin öfke kontrol problemi var, ailesi evliliğinizi onaylamıyor ve bir işiniz yok. Sabır ve zaman gerekiyor. Bu evliliği hiçbir eşya kurtaramayabilir.
nasıl yani yaHahah teşekkür ederim. Napalım şartlar öyleydi şimdi daha farklı
Tabi ben de özeniyorum her şeyi tam olan evlere, konforlu eşyalara ama huzur sadece onlarla olmuyor. Çok şükür kimseye el açmadan evlendim. Hiçkimse de hayatımıza kararlarımıza karışma hakkına sahip değil bu yüzden.
Tek sorun 4 senelik evliyiz ama her şeyi geriden yapıyoruz. Mesela 15 gün sonraya düğünümüz ve fotoğraf çekimimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?