Çeyiz için yardıma ihtiyacim var

Meleknaz2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
50
13
3
35
Merhaba arkadaşlar evleniyorum ailemin durumu yok nisanlimin da durumu pek iyi değil çeyiz yardımı istiyorum sesine kulak verirseniz çok mutlu olurum

Çeyız dediğin nedır kı ? Dantel vs ıse ne yapacaksın yok tencere tavaysa canım yaza sabredın calısın bırıktırırsınız .

Arkadaşlar iş arıyorum diyarbakirda oturuyorum iş verenler eleman cikariyor yaşananları biliyorsunuz iş yok altında yok ben para falan dilenmiyorum sadece ceyizime katkı istiyorum o kadar

Neden biraz daha beklemeyi denemiyorsunuz. Zaten oranın durumu malum. Başka şehire yerleşme şansınız yok mu? Bildiğim kadarıyla burada bu tür konular açmak yasak. Keşke yardım edebilsem.

Ailesi iliskimizi onaylamadı kavga çıktı o da cama yumruk attı tendon yaralanmasi ni bilirsiniz şuan eli işlev gormuyor durumundan dolayı kimse isede almıyor lanet olsun iş bulamıyorum buraya yazıp yazmamak için çok düşündüm ne bilim yanlış yaptım galiba

Üzüldüm durumunuza ya içim cız etti
Benim çeyizim tam olsa fazlalıklar olsa yardım ederdim ama bende de eksik çok , daha alamadım bazı şeylerimi

İkinizde 23 yaşındaysanız devlet kredi veriyor başvursanıza? Sabıkalı değilse, maddi durumunuz gerçekten kötü ise veriyorlar. 4 yılda ödüyorsun. Hatta ilk yıl bebeğiniz olursa 1 yıl erteliyorlarmış. Yaşınız dolmadan gidip araştırın mutlaka. 18-24 yaş arasında olmanız lazım.

İkinci el al
Ben evlenirken 1500 tl ye evimi dizdim 2. Elden.
4 sene geçti bazı eşyaları hala kullanıyorum
Mesela perdeler 20 tl ye 3 tane almıştım kimbilir kimin perdesiydi

Evlendiğimiz ilk aylarda 2 tabak 2 çatal 2 kaşık 1 bıçak vardı sadece.
sadece 1 nevresim takımım vardı kullanır yıkardık.
Olur gider yani
Evlenmek amaçsa her şeyin tam olmasına gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…