- 8 Ocak 2016
- 50
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi Meleknaz2010
-
Ben dort dörtlük bir ev istemiyorum ordan hayat güzel gözüküyor bazı şeyler yaşamadan hiç kimse anlayamaz hataydı attığınız taşlar kafamın kırılmasına yeter daha fazlasini istemiyorum
vay bee ne güzel ailen yok mu
kız gece gece yüzümde bi tebessüm oluştu haa
Sizinki de cok ilgincmis. Zaten tanidigin biriyle evlenmekte guzel olsa gerek. Surpriz falan beklemiyorsun, adami taniyorsun zaten :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.
çok merak ettim sizi :)Annem malesef yatalak hasta
O istedi illa yap fotoğraf çektir diye canım anam :)
Eşimin ailesi ile benim pek aram yok eşim çağırmaz çağırsa da onlar gelmez. Neyse benim evlilik Hikayem biraz acayip sonra aşk hikayeleriniz kısmına açıcam bi konu
4 sene deneyip aldım diyebiliriz
Amin cümlemizin
Bazen insan yaptıklarına o kadar pişman oluyorki ben sizleri anlayabiliyorum tesekkur ederim yorumlarınız icinBuradakiler sana üzül diye söylemiyorlar üzülme diye yazıyoruz.
23 yaşındasın mantıklı düşün. Sevgilin iyileşsin bi işe girsin. Mümkünse sen de bul ama diyarbakır şimdi karışık sen de haklısın. Ama biriniz çalışmalı. Bütçenize uygun bi ev tutarsınız. Az da olsa eşya alırsınız. Sen de diyosun dört dörtlük olmasa da olur ama sizin olur. Düğün yapamazsın da nikah yaparsın. Gelinlik almazsın da kiralarsın. Her bütçeye göre şeyler var.
El ele verip çalışsanız isteğine kavuşmak için 1 sene yeter. Ama şu an güvencesiZ evlenirseniz sıkıntıya düşersiniz. Kocan der ki gel annemlerle yaşıycaz. Sonra buradaki bazı konular gibi kv ile bir yaşıyorum dayanamıyorum diye yazarsın.. o yüzden insanlar sana tepki gösteriyor
Bazen insan yaptıklarına o kadar pişman oluyorki ben sizleri anlayabiliyorum tesekkur ederim yorumlarınız icin
Haklisiniz tesekkur ederim :)ilginiz içinkazenin msj olarak yolladığı ihtiyaç haritası diye birşey vardı. oraya acaba konu sahibi ihtiyaçlarını girse yakın olan yerlerden yardım gönderen çıkmazmı kibenim elimde ufak tefek şeyler var ama konuşulduğu gibi kargoya verilecek parayı yollasak yenisi alınır o yüzden eşya yardımı yapmamız zor, öyle birşey deneyin bence
bu arada ben de arkadaşlara katılıyorum bence de biraz bekleyin. zaten şuan oralar karışık bi durulsun ortalık, 1-2 sene sonra daha gönlünüze göre olur herşey olmaz mı konu sahibi?
O benim herseyim 2 sene oldu uzun bi zaman değil ama onu çok seviyorum dusuncem aynı:)Peki ne yapmaya karar verdiniz? Bu halde evlenmeyi dusunuyor musunuz hala?
Bir kagit parcasina min. 5 tl aliyorlar. Ambarlar en iyisi koca koli yolluyorsun 10₺ aklinizda bulunsun.Aynen bende çok isterdim burada olsa yardım etmek. Çok üzüldüm. Kargolar çok pahalı ya. Geçen Bursa'ya küçücük koli yolladım 38 lira tuttu şok oldum.
Bir kagit parcasina min. 5 tl aliyorlar. Ambarlar en iyisi koca koli yolluyorsun 10₺ aklinizda bulunsun.
O benim herseyim 2 sene oldu uzun bi zaman değil ama onu çok seviyorum dusuncem aynı:)
Terörden önce karşı çıkan bir aile var. Ayrıca evlenmek için çeyizden daha gerekli şeyler var. Berrak bir düşünce gerekir. Konu sahibi biz eşya gönderirsek hayatını idame ettirebilecek mi? İş yok, sağlam tepki yok. arkada aile yok. Kuru kuru aşk var. Samanlık lazım.Terör yuva kurmaya çalışanların, daha olmayan yuvalarını dahi tehdit ediyorsa engelliyorsa vay ben nerelere gidem.
Ayni kargo sirketleri gibi ambar sirketleri var genellikle sirketlere calisiyorlar ama bireyselde aliyorlar tabii. Her sehire giden ayri ambar oluyor. Misal ben istanbuldayim bursaya birsey yollayacaksam ozbursa var ege bolgesine giden egekoc var bir cok yere giden super kargo var. baya uyguna goturuyorlar.O şekilde nasıl yollanıyor ki her yere gidiyor mu?
Siz evlenir 1 çocuk yapar mükemmeli oluşturmaya çalışırsınız. Konu sahibi evlenir 5 çocuk yapar vergilerinizle destek olur, kk aracılığıylada eşya gönderirisiniz.Ben bazen düşünüyorum her şey çok mükemmel olsun mu istiyorum acaba diye. Sevgilim çalışıyor, ben son sınıfım. İkimizin maaşı bizi ortalama bir standartta yaşatır ben işe girdiğimde. Ülkenin 3. büyükşehrinde yaşıyorum, iş bulmak da çok mesele değil. Çeyizim büyük oranda halloldu. Ama daha düğünün derneğin adı yok, olamaz çünkü hayatımızı doğru düzgün planlamak zorundayız.
Size bakıyorum, çok zor koşullar kabul ediyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur ama daha temkinli, akılcı davranmanız gerekmez mi? Seviyorsunuz evet de yetmiyor işte, keşke yetse.
o benim için çok mücadele etti sevgisi için canından vazgeçti kimine gore yetmiyor aslında ama onun yaptıklarının yanında galiba yetiyor ama artmiyorBen bazen düşünüyorum her şey çok mükemmel olsun mu istiyorum acaba diye. Sevgilim çalışıyor, ben son sınıfım. İkimizin maaşı bizi ortalama bir standartta yaşatır ben işe girdiğimde. Ülkenin 3. büyükşehrinde yaşıyorum, iş bulmak da çok mesele değil. Çeyizim büyük oranda halloldu. Ama daha düğünün derneğin adı yok, olamaz çünkü hayatımızı doğru düzgün planlamak zorundayız.
Size bakıyorum, çok zor koşullar kabul ediyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur ama daha temkinli, akılcı davranmanız gerekmez mi? Seviyorsunuz evet de yetmiyor işte, keşke yetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?