Çeyiz için yardıma ihtiyacim var

20 senelik evli ama kadın 33 yaşında mı?

Gerçekten ihtiyacı olan dilenmez çok net söylüyorum, ihtiyacı olan yardım edildiğinde yerin dibine girer.
Sizin ihtiyacınız yok zaten, keyfi bir evlilik için yardım istiyorsunuz, yapmayın lütfen aşk gerçekten karın doyurmuyor şaka değil! Sevgiliniz duvar yumrukladı ailesine resti çekti diye minnet duyup çocuğunuzu da kendinizi de meçhule sürüklüyorsunuz, madem çok seviyorsunuz düzenli bir işiniz olana kadar bekleyin, öldünüz mü aşktan!

Aynen ya diyor ki tabi siz rahatsınız davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Ne ala 23 yaşında gençle eli sakat çalışamıyor bana evladıma nasıl bakar demeden evlenmeyi düşünmek ve tek derdinin çeyiz olması ne kadar normal. Valla ben hep diyorum salağız biz herhalde elalemin işinde sabahtan akşama çalışıyoruz bir de eve koşturuyoruz yemeğimizi temizliğimizi yapıyoruz. Benim eşimin durumu iyi olmasına rağmen yarın bir gün ne olur belli olmaz diye açıköğretim üni bitirdim işçiyim kpss çalışıyorum şimdide h.sonları da kursa gidiyorum kimseye armut piş ağzıma düş demiyor bu hayat. Yardımla taşıma suyla değirmen döner mi. Buna gelene kadar neler var düşünülecek bir sinirle elini yaralayıp çalışmayacak duruma gelen adamla evlilik düşünülüyor bir de çocuğu varken yani pes!

İşte rahatı yerinde olanlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor herkese tesekkur ederim elistirileriniz içinde iyi niyetiniz içinde
Şahsen rahatım hiç yerinde değil. Kış günü okul bitsin de bi mesleğim olsun diye haftanın her günü otobüslerde metrolarda sürünüyorum.
Annem her gün sabahın köründe kalkıp işe gidiyor. Sevgilim her sabah 06.30da işyerinin servisine biniyor.
Ülkenin en batısında da böyle bir yaşam var yani. Rahatımız yerinde falan değil, çabalıyoruz bunun için. Kendinizi acındırmayın, tembelim demek yerine uzaktan konuşmak kolay gibi laflar ediyorsunuz.

Bence konu sahibi , size davulun sesi uzaktan hoş gelmiş , ekmek elden su gölden...

Gelinde büyük şehirde çalışın , eve gidim koştura koştura çocuğunuza yemek yapın , derslerini kontrol edin kaliteli vakit geçirin ...

Sabah çocuğunuzu okula bırakın , yok servis alsın derseniz yüklü bir para verin , elektrik su doğalgaz, kira gıda vs Bi halledi verin bakalım .

Tabi birde eğitime çok önem verdiğimiz için , nitekim iyi okul kazanabilmeleri için çocuklarımıza , dersane tipi okullara gönderebilmek taksitleri ödeyeceğiz diye yırtınıyoruz .

Daha da yazarım da çok uzar ,çeyiz mi , davulun sesi mi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…