- Konu Sahibi Meleknaz2010
-
Rabbim aydınlık ve afiyet versin size de inşallah.aynen öyle evim dört dörtlük ama içinde huzur guven sevgi olmayınca pehh çokta lazım değil
Kendi halime guluyorum sinirden galiba:)
Malesef oyle.bende 3 tane kitap yolladim.30 tl tuttu...dahada yollamiyorum..ayni sehirde isteyen olursa cokta guzel bir olay aslinda cokta mutlu olurdum:)Aynen bende çok isterdim burada olsa yardım etmek. Çok üzüldüm. Kargolar çok pahalı ya. Geçen Bursa'ya küçücük koli yolladım 38 lira tuttu şok oldum.
amin canım cümlemizeRabbim aydınlık ve afiyet versin size de inşallah.
Olsun geç olsun temiz olsun, ne güzelHahah teşekkür ederim. Napalım şartlar öyleydi şimdi daha farklı
Tabi ben de özeniyorum her şeyi tam olan evlere, konforlu eşyalara ama huzur sadece onlarla olmuyor. Çok şükür kimseye el açmadan evlendim. Hiçkimse de hayatımıza kararlarımıza karışma hakkına sahip değil bu yüzden.
Tek sorun 4 senelik evliyiz ama her şeyi geriden yapıyoruz. Mesela 15 gün sonraya düğünümüz ve fotoğraf çekimimiz var
Malesef oyle.bende 3 tane kitap yolladim.30 tl tuttu...dahada yollamiyorum..ayni sehirde isteyen olursa cokta guzel bir olay aslinda cokta mutlu olurdum:)
HaklisinElden gelen öğün olmaz demişler arkadaşım
Bugün sana yardımcı olunur evlenirsin ama iş güç yokken geçimi nasıl olacak?
Aileler de istemiyormuş kim bakacak size paraya ihtiyacınız olduğunda? Hemen bir de Çocuğunuz olursa sen zaten çalışamazsın.
nasıl yani ya
Olsun geç olsun temiz olsun, ne güzel))
Cok icime oturdu ya..tesekkur ederim bilgin icin:)Kitap konusuna gelince. Bir daha yaparsan aynı şeyi ptt kargo kitapları %50 indirimli yolluyormuş. :) Ama sanırım bazılarının haberi yok bu durumdan sorarsın. Ben yolladım mesela. Çok uygun fiyata.
Ben dort dörtlük bir ev istemiyorum ordan hayat güzel gözüküyor bazı şeyler yaşamadan hiç kimse anlayamaz hataydı attığınız taşlar kafamın kırılmasına yeter daha fazlasini istemiyorum
Seneler once yardim amacli kargo yollamistim ciddi indirim yapmislardi.Pazarlik meselesi bu kargolar biraz.Kitap konusuna gelince. Bir daha yaparsan aynı şeyi ptt kargo kitapları %50 indirimli yolluyormuş. :) Ama sanırım bazılarının haberi yok bu durumdan sorarsın. Ben yolladım mesela. Çok uygun fiyata.
vay bee ne güzel ailen yok muİçimizde kalacağına
Arkadaşlarımız sağolsunlar öyle bi organizasyon yapmışlar çok büyük bişey değil ama anı olsun işte.
Gelin buketim nikah şekerim bile var vega
Ecnebi memleketlerde beraber yaşayan çiftler yıllar sonra evlenmeye karar verip düğün yapar ya o hesap bişey oldu
SağolSix Feet Under herkesin gönlüne göre olsun inşallah
İçimizde kalacağına
Arkadaşlarımız sağolsunlar öyle bi organizasyon yapmışlar çok büyük bişey değil ama anı olsun işte.
Gelin buketim nikah şekerim bile var vega
Ecnebi memleketlerde beraber yaşayan çiftler yıllar sonra evlenmeye karar verip düğün yapar ya o hesap bişey oldu
SağolSix Feet Under herkesin gönlüne göre olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?