Çeyiz için yardıma ihtiyacim var

Kendi halime guluyorum sinirden galiba:)

Aynen bende çok isterdim burada olsa yardım etmek. Çok üzüldüm. Kargolar çok pahalı ya. Geçen Bursa'ya küçücük koli yolladım 38 lira tuttu şok oldum.
Malesef oyle.bende 3 tane kitap yolladim.30 tl tuttu...dahada yollamiyorum..ayni sehirde isteyen olursa cokta guzel bir olay aslinda cokta mutlu olurdum:)

Olsun geç olsun temiz olsun, ne güzel))

Elden gelen öğün olmaz demişler arkadaşım
Bugün sana yardımcı olunur evlenirsin ama iş güç yokken geçimi nasıl olacak?
Aileler de istemiyormuş kim bakacak size paraya ihtiyacınız olduğunda? Hemen bir de Çocuğunuz olursa sen zaten çalışamazsın.

Ben dort dörtlük bir ev istemiyorum ordan hayat güzel gözüküyor bazı şeyler yaşamadan hiç kimse anlayamaz hataydı attığınız taşlar kafamın kırılmasına yeter daha fazlasini istemiyorum

Malesef oyle.bende 3 tane kitap yolladim.30 tl tuttu...dahada yollamiyorum..ayni sehirde isteyen olursa cokta guzel bir olay aslinda cokta mutlu olurdum:)

Kitap konusuna gelince. Bir daha yaparsan aynı şeyi ptt kargo kitapları %50 indirimli yolluyormuş. :) Ama sanırım bazılarının haberi yok bu durumdan sorarsın. Ben yolladım mesela. Çok uygun fiyata.

Öfke kontrolu olmayan, işi olmayan, ailelerin karşı olduğu bir evlilik zor olur. Beklemek en doğru karar. En azından bir iki sorununuzu çözün.

Nerede oturacaksınız? Kira ise daha zor.
Mesele evlenmekse çeyiz lazım değil. 1 tv 1 koltuk 1 tüp

İçimizde kalacağına
Arkadaşlarımız sağolsunlar öyle bi organizasyon yapmışlar çok büyük bişey değil ama anı olsun işte.
Gelin buketim nikah şekerim bile var vega
Ecnebi memleketlerde beraber yaşayan çiftler yıllar sonra evlenmeye karar verip düğün yapar ya o hesap bişey oldu

Olsun geç olsun temiz olsun, ne güzel))

Sağol Six Feet Under herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Ben dort dörtlük bir ev istemiyorum ordan hayat güzel gözüküyor bazı şeyler yaşamadan hiç kimse anlayamaz hataydı attığınız taşlar kafamın kırılmasına yeter daha fazlasini istemiyorum

Ev sorun değil ki. Benim gelinlik giymeyen arkadaşım var. Bir oturma gurub bir yatak bir dolap 2. el beyaz eşya ile evlendi. Eşyayı çözdün diyelim çalışmıyorsunuz ikinizde ekmek ne olacak? Biraz gerçekçi düşün arkadaşım. Seni anlıyorum. Orada çoğu kişi kepenk kapattı. İş bulmak zor. Ama ilerisi düşünmen lazım. Gerçekten içim cız etti. Ben çok üzülüyorum böyle durumlara. Ama yaşınız genç şimdi olmaz 1 sene sonra 2 sene sonra olur, sana dediğim şeyi araştır bakalım.

Kitap konusuna gelince. Bir daha yaparsan aynı şeyi ptt kargo kitapları %50 indirimli yolluyormuş. :) Ama sanırım bazılarının haberi yok bu durumdan sorarsın. Ben yolladım mesela. Çok uygun fiyata.
Seneler once yardim amacli kargo yollamistim ciddi indirim yapmislardi.Pazarlik meselesi bu kargolar biraz.
M ManzaramDeniz

vay bee ne güzel ailen yok mu
kız gece gece yüzümde bi tebessüm oluştu haa

Evlilik çözüm değil ..
Parasız saadet olmuyor. .
Çalışın , acele etmeyin. .

Sizinki de cok ilgincmis. Zaten tanidigin biriyle evlenmekte guzel olsa gerek. Surpriz falan beklemiyorsun, adami taniyorsun zaten :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…