çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ben daha önce yaptım. bir sorunla karşılaşmadım gelicek olan 2 ürünüm daha var. umarım onlarda sorunsuz gelir. ama kargo takip diye bir sistemleri yok ya da ben bulamadım.

trendyolda swatch var kızlar oldukça uygun.. beğendiğim saati diğer sitelerle karşılaştırdım çok uyguna geldi. eşiniz için saat alabilirsiniz

Altincicadde.com’da tüm ürünlerde geçerli 40 TL değerindeki hediye kuponu sadece 3 TL!

Hediye kuponları , altincicadde.com üzerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
Hediye kuponları 23 Haziran Cumartesi gecesi 23.59’a kadar geçerlidir.

Giyimden, Ayakkabıya, Kozmetikten, Dekorasyona, Onlarca Kategoride Dünyaca Ünlü Markaların Ürünleri Hem %90'a Varan İndirimlerle, Hem de 50 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Sepet Tutarınız Kadar Seçtiğiniz Ürün Hediye!
Basitçe açıklamak gerekirse; 50 TL altı tüm siparişlerinizde toplam sepet tutarınız ne kadar ise o kadar ödeme yaparsınız; ancak sepet tutarınız 50 TL olduğu an, toplam ürün tutarı 100 TL'yi geçene kadar 50 TL ödersiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise toplam sepet tutarınızın yarısını ödersiniz.

teşekkürler cnm . . .

nasıl oluyor canım o ?? ben göremedimde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…