çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar evım.net bana da vermemıs fakat daha ıyısı var. morhıpı 20 tl vermıs sızde bakın ben sımdı farkettım :))

ayrıca 7 gun boyunca tum urunlerde gecerlı yazıyo :)

Son düzenleme:

kızlar indirim çeklerimle limagodan jua çift kişilk battaniyeyi 49,85 , taç tek kişilik nevresimide 39 küsür bişeye aldım.

jua yı tercih ettim çünkü %60 pamuktu isteyen olursa mink battaniyede var daha uygun jua bornozlar havlular var fiyatlarıda uygun gibi geldi taç kristal bi kaç marka nevresim takımı daha var

bakmak isteyen arkadaş olursa limangola belle maısa kampanyasında ama bitmesine 13 saat falan kalmış bilgilierinize..

morhipo şu an itibariyle banada 20 tl çek göndermiş bugün oldukça bereketli markafoni kargo bedava kodum evim net ve morhipo çeklerim var alışverş yapmıcaktım ama sevinçlendm çeklerle

Vipinshop.com'da Özdilek, Taç, Altınbaşak, Fakir ve Daha Pek Çok Ünlü Markanın Tekstil Ürünlerinde Geçerli 60 TL Değerindeki Groupon 9 TL, 120 TL'lik Groupon 14 TL! Adrese Ücretsiz Teslim!

Şartlar:

60 TL değerindeki Groupon 120 TL ve üzeri, 120 TL değerindeki Groupon 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
Kargo, tüm Türkiye'ye ücretsizdir.

Son düzenleme:

siteye girmiyor:S

Altıncıcadde de16.00-20.00 arası kargo bedava
yine limit koymuşlar görmemişim. 75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerliymiş. zaten alıcak bişey bulamamıştım.

Son düzenleme:
bende site açılıyor
sıfırdan adrese girmeyi denedinmi. kuponun bulunduğu sayfadaki firma adresine tıklayınca girilmiyor. sorun var galiba

canım 0danda girdim başına www
alarak
www.
vipinshop.
com]

bu deilmi adres

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…