çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bu yakala.com a üye olan varmı güvenilir mi ???

Güvenilir bir site canım, eğer altıncı cadde de ki kuponu alacaksan, şu an 31 Mayısa kadar geçerli arkadaşların paylaştığı kampanya var, 100 tl ve üzeri alışverişin için, hediye kodu bölümüne YARISIBIZDEN yaz, 50 tl lik indirim oluyor canım.

Son düzenleme:

canım bu siteye üye oldum fakat dekorasyon eşyası falan bulamadım ben ?

canım o yarısı bizden kampanyası bitmiş galibaa

bu ne turkuaz banada anlatırmısın

days clor nevreimler nasıl

bide RANFORCE duydunzmu

Son düzenleme:
days clor nevreimler nasıl

bide RANFORCE duydunzmu

RANFORCE nevresimin kumaş kalitesine verilen bir isim.. Ranforce ise tavsiye ederim..Ya %100 pamuktur yada azda olsa polyesterlidir ama kumaş %100 pamuk hissi verir.. Alacaksanız öneririm..DAys in colours son zamanlarda düşüşte ben sarev taç özdilek gibi markaları tercih ederim..bnce biraz daha üzerine ekle onlardan al :))

netvarium sitesinde güzel kampanya var ama alısverıs yapmadım sıte nasıl bılmıyorum.

50 tl üzeri alısverıse 100 lıra olsada 50 tl ödüyoruz

ranforse pek tavsiye etmem kumaşı pamuk satenlere göre çok sert ama tabi pamuk satenlere göre fiyatları daha uygun ama bence bir kaç tane ranforse alacağına bir tane birtane pamuk saten almanı tavsiye ederim.

ranforse pek tavsiye etmem kumaşı pamuk satenlere göre çok sert ama tabi pamuk satenlere göre fiyatları daha uygun ama bence bir kaç tane ranforse alacağına bir tane birtane pamuk saten almanı tavsiye ederim.

tabiki pamuk satenler çok güzel ama sürekli kullanıma uygun değil bence..misafir için saten biraz fazla olur sanırsam :))
ranforce kaliteside markadan markaya değişiyor..sarevin ranforce ile days in colours ranforce oldukça farklıı

bilmiyodum ki bn bunu:)

%100 pamuk yazıyor. eve alcam alsammı bilemedim. çeyizime taç aldım. bi kaçtanede sarev begendim ama alamadım:S

biz istedik altıncıcadde YARISIBIZDEN kampanyasını uzattı. sadece bugüne özell....

kargo bedava kampanyası daha güzeldi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…