kızlar bu yakala.com a üye olan varmı güvenilir mi ???
Giyimden, Ayakkabıya, Kozmetikten, Dekorasyona, Onlarca Kategoride Dünyaca Ünlü Markaların Ürünleri Hem %90'a Varan İndirimlerle, Hem de 50 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Sepet Tutarınız Kadar Seçtiğiniz Ürün Hediye!
Basitçe açıklamak gerekirse; 50 TL altı tüm siparişlerinizde toplam sepet tutarınız ne kadar ise o kadar ödeme yaparsınız; ancak sepet tutarınız 50 TL olduğu an, toplam ürün tutarı 100 TL'yi geçene kadar 50 TL ödersiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise toplam sepet tutarınızın yarısını ödersiniz.
güvenilir bir site canım, eğer altıncı cadde de ki kuponu alacaksan, şu an 31 mayısa kadar geçerli arkadaşların paylaştığı kampanya var, 100 tl ve üzeri alışverişin için, hediye kodu bölümüne yarısıbızden yaz, 50 tl lik indirim oluyor canım.
Güvenilir bir site canım, eğer altıncı cadde de ki kuponu alacaksan, şu an 31 Mayısa kadar geçerli arkadaşların paylaştığı kampanya var, 100 tl ve üzeri alışverişin için, hediye kodu bölümüne YARISIBIZDEN yaz, 50 tl lik indirim oluyor canım.
canım bu siteye üye oldum fakat dekorasyon eşyası falan bulamadım ben ?
http://www.altincicadde.com/ProductPages/CampaignDetail.aspx?CampaignID=4385
bunun kalitesi hakkında blginiz varmı?
days clor nevreimler nasıl
bide RANFORCE duydunzmu
netvarium sitesinde güzel kampanya var ama alısverıs yapmadım sıte nasıl bılmıyorum.
50 tl üzeri alısverıse 100 lıra olsada 50 tl ödüyoruz
RANFORCE nevresimin kumaş kalitesine verilen bir isim.. Ranforce ise tavsiye ederim..Ya %100 pamuktur yada azda olsa polyesterlidir ama kumaş %100 pamuk hissi verir.. Alacaksanız öneririm..DAys in colours son zamanlarda düşüşte ben sarev taç özdilek gibi markaları tercih ederim..bnce biraz daha üzerine ekle onlardan al :))
kızlar bu yakala.com a üye olan varmı güvenilir mi ???
canım o yarısı bizden kampanyası bitmiş galibaa
ranforse pek tavsiye etmem kumaşı pamuk satenlere göre çok sert ama tabi pamuk satenlere göre fiyatları daha uygun ama bence bir kaç tane ranforse alacağına bir tane birtane pamuk saten almanı tavsiye ederim.
RANFORCE nevresimin kumaş kalitesine verilen bir isim.. Ranforce ise tavsiye ederim..Ya %100 pamuktur yada azda olsa polyesterlidir ama kumaş %100 pamuk hissi verir.. Alacaksanız öneririm..DAys in colours son zamanlarda düşüşte ben sarev taç özdilek gibi markaları tercih ederim..bnce biraz daha üzerine ekle onlardan al :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?