Canım burası da markafoni gibi bir site kampanyalar güncelleniyor arada bakmak lazım.
canım ben ordan saat aldım. ve gelenlerde bozuk çıktı . ben bidaha ordan bişey almam.
kızlarr şu evimis.com nasıl bir site,güvenilirmi?
Kızlar yarısı bizden kampanyası hala devam ediyor....Almamak için kendimi zor tutuyorum limiti aştım bu ay(((
canım ben alış veriş yaptım güvenilir bir yer havalemi yaptım ertesı sabah elimdeydi gönül rahatlığıyla alıs verıs yapabılırsın
Sağol canım başka önerebilceğin siteler varmı uygun bol kampanyalı ve güvenilir amma çok istedim hee
Kızlar yarısı bizden kampanyası hala devam ediyor....Almamak için kendimi zor tutuyorum limiti aştım bu ay(((
kızlar altıncı cadde yarısı bizden kampanyaasını kullanayım dedim ama hiçbir şey anlamadım.
%50 indirim mi yapıyor, nasıl oluyor biri bana anlatsın. ben deniyorum hiçbir indirim yok.
kıyamam sana. 100TL ve üzeri alışverişlerde 50TL+ kargo bedava oluyor. 100 TL tamamlamak için farklı butiklerden alışveriş yapabiliyorsun kod kısmına YARISIBIZDEN diye yazıyorsun. şimdiden kolay gelsin
kıyamam sana. 100TL ve üzeri alışverişlerde 50TL+ kargo bedava oluyor. 100 TL tamamlamak için farklı butiklerden alışveriş yapabiliyorsun kod kısmına YARISIBIZDEN diye yazıyorsun. şimdiden kolay gelsin
burada adı geçen bir çok siteden bende arkadaslarda alıs verıs yaptık bana mail adresini gönder özel msjla sana davetiye atayım cogundan alıs verıs yaptım bır sorunda yasamadım canım
Bu arada yarısıbızden kampanyası devam ediyor !!
Nedir bu kampanya kızlar yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?