çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

altıncıcaddeden yarısı bizden kampanyasından pike takımı nevresim takımı falan aldım ama markaları yoktu umarım iyi çıkar misafir için falan iyi olur diye düşündüm ama bakalım artık..

varmı ordan nevresim yada pike alan ??

tefal magazalarında 1 alana 1 bedava ama ınanın nette daha ucuzlar 1. urunun fıyatını cıkartıyor resmen magazalarda netten alıs verıs yapmayanlar ıcın degerlendırılebılır
markafonıde biev deco var
lımangoda days ın colors

canım ben alış veriş yaptım güvenilir bir yer havalemi yaptım ertesı sabah elimdeydi gönül rahatlığıyla alıs verıs yapabılırsın

Sağol canım başka önerebilceğin siteler varmı uygun bol kampanyalı ve güvenilir amma çok istedim hee

Sağol canım başka önerebilceğin siteler varmı uygun bol kampanyalı ve güvenilir amma çok istedim hee

burada adı geçen bir çok siteden bende arkadaslarda alıs verıs yaptık bana mail adresini gönder özel msjla sana davetiye atayım cogundan alıs verıs yaptım bır sorunda yasamadım canım

kızlar altıncı cadde yarısı bizden kampanyaasını kullanayım dedim ama hiçbir şey anlamadım.

%50 indirim mi yapıyor, nasıl oluyor biri bana anlatsın. ben deniyorum hiçbir indirim yok.

kızlar altıncı cadde yarısı bizden kampanyaasını kullanayım dedim ama hiçbir şey anlamadım.

%50 indirim mi yapıyor, nasıl oluyor biri bana anlatsın. ben deniyorum hiçbir indirim yok.

kıyamam sana. 100TL ve üzeri alışverişlerde 50TL+ kargo bedava oluyor. 100 TL tamamlamak için farklı butiklerden alışveriş yapabiliyorsun kod kısmına YARISIBIZDEN diye yazıyorsun. şimdiden kolay gelsin

kıyamam sana. 100TL ve üzeri alışverişlerde 50TL+ kargo bedava oluyor. 100 TL tamamlamak için farklı butiklerden alışveriş yapabiliyorsun kod kısmına YARISIBIZDEN diye yazıyorsun. şimdiden kolay gelsin

tamammış yaa ben öyle yazmam gerektiğini bilmiyordum çok teşekkür ederimm...

tamammış yaa ben öyle yazmam gerektiğini bilmiyordum çok teşekkür ederimm...

burada adı geçen bir çok siteden bende arkadaslarda alıs verıs yaptık bana mail adresini gönder özel msjla sana davetiye atayım cogundan alıs verıs yaptım bır sorunda yasamadım canım

Gönderdim canım gerçi çoğu gördüğüm siteye üye oldum ama belki bilemdiklerimde çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…