İşyerinden arkadaşıma kampanyayı söyledim iki tane tek kişilik nevresim aldı..
finansbanka da 100 tl ye 25 tl veriomuş galiba 25 tl indirim de aldı
toplam 35 tlye mal etmiş oldu
kızlar bu altıncı caddede niye markaları yazmıyorlar yada yazıyorlarda ben mi görmüyorum ?? outlet falan değildir inşallah ürünler ! BİLGİSİ OLAN VARMI ??
genelde marka yazmıyor canım nevresımlerde
Toplamda ne kadar ödedi ki 100 yi geçmediği sürece 25 tl indirimden yararlanamaz
Kızlar bu altıncıcaddeden ürünü gelen oldumu ? Alıyoruz ama bi sıkıntı olmaz inşallah..
Birde mehtap markası nasıldır kullanan varmı ?
3 kere alışveriş yaptım.1 tane de kargolanmayı bekliyorkırılacak olsun olmasın eşyaların paketlemesi güzel. şimdiye kadar sorun yaşamadım. bundan sonrada yaşamamaya umut ediyorum.
evim.net. de kargo bedava
çok sagol canım yaa içimi rahatlattın :)) bende aldım ama daha hiçbiri gelmedi o yüzden tereddütlüydüm.. gelen ürünlern neydi ? nevresim falan aldım bakalım nasıl gelecek...
pşabahçe sürahi, tepsi, eskitme saat beklediklerimde yine paşabahçeden cam mumluk (2 adet) noble life kayık tabak (2'li) sanki bütün eksikler bitti gibi 2 tane de metal duvar süsü aldım. bakalım nasıl çıkıcaklarnevresim kotasını yeterince aştığım için eksik kaldım alanlar inşaallah memnun kalırlar güle güle kullanırlar. şimdi aklım tefallerde kaldı seramik mi teflon mı karar veremedim:44:
aldım nevresim ama umarım iyi çıkar...bende nevresim kotamı doldurdum artık :) güzel günlerde kullan canım.. bu günde mehtap tencere tava falan aldım günlük kullanmaya umarım iyi çıkarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?