çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bende altıncıcadde 30 tl cek var ayrıca yarısıbızden den yararlanamadım onun kodunu yazdım tekrar yarısıbızden yazınca yarısıbızden fıyatına donuyor 30 tl dusmuyor

o cartfınanasla nasıl yaptı acaba

yarısıbı<den yaptım 74 lıraya dustu kartımıda cartfınans sectım ama 75 den dusmuyor nasıl olacak kızlar

aradım 100 altındaysa kartınız düşmüyor dedi iş yerindeki arakadaşın 35 lıraya alamaz canım ımkansızmıs sordum kartınıza 100 lıra yansıycak öyle dusecekler 25 tl dedi bende 75 lırayı 100 e tamamladım baska seylerı almıs oldum artık

kızlar bu altıncı caddede niye markaları yazmıyorlar yada yazıyorlarda ben mi görmüyorum ?? outlet falan değildir inşallah ürünler ! BİLGİSİ OLAN VARMI ??

kızlar bu altıncı caddede niye markaları yazmıyorlar yada yazıyorlarda ben mi görmüyorum ?? outlet falan değildir inşallah ürünler ! BİLGİSİ OLAN VARMI ??

genelde marka yazmıyor canım nevresımlerde

YARISIBIZDEN kampanyası devam edıyor kızlar
tefal girmiş

Son düzenleme:
altıncıcadde sedanın bohcası sıemens arcelık var

Kızlar bu altıncıcaddeden ürünü gelen oldumu ? Alıyoruz ama bi sıkıntı olmaz inşallah..
Birde mehtap markası nasıldır kullanan varmı ?

Kızlar bu altıncıcaddeden ürünü gelen oldumu ? Alıyoruz ama bi sıkıntı olmaz inşallah..
Birde mehtap markası nasıldır kullanan varmı ?

3 kere alışveriş yaptım.1 tane de kargolanmayı bekliyor kırılacak olsun olmasın eşyaların paketlemesi güzel. şimdiye kadar sorun yaşamadım. bundan sonrada yaşamamaya umut ediyorum.

3 kere alışveriş yaptım.1 tane de kargolanmayı bekliyor kırılacak olsun olmasın eşyaların paketlemesi güzel. şimdiye kadar sorun yaşamadım. bundan sonrada yaşamamaya umut ediyorum.

çok sagol canım yaa içimi rahatlattın :)) bende aldım ama daha hiçbiri gelmedi o yüzden tereddütlüydüm.. gelen ürünlern neydi ? nevresim falan aldım bakalım nasıl gelecek...

çok sagol canım yaa içimi rahatlattın :)) bende aldım ama daha hiçbiri gelmedi o yüzden tereddütlüydüm.. gelen ürünlern neydi ? nevresim falan aldım bakalım nasıl gelecek...

pşabahçe sürahi, tepsi, eskitme saat beklediklerimde yine paşabahçeden cam mumluk (2 adet) noble life kayık tabak (2'li) sanki bütün eksikler bitti gibi 2 tane de metal duvar süsü aldım. bakalım nasıl çıkıcaklar nevresim kotasını yeterince aştığım için eksik kaldım alanlar inşaallah memnun kalırlar güle güle kullanırlar. şimdi aklım tefallerde kaldı seramik mi teflon mı karar veremedim:44:

aldım nevresim ama umarım iyi çıkar...bende nevresim kotamı doldurdum artık :) güzel günlerde kullan canım.. bu günde mehtap tencere tava falan aldım günlük kullanmaya umarım iyi çıkarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…