bende baktım da alsam mı dıye buhar gucu brıaz dusuk gıbı geldı 90 gr dıyor. almadım ıcıme sınmedı ne bılım :)
çeyiz evinde sarev ürünlerinde indirimler var az önce mail geldi
Ev Tekstili - Nevresim Takmlar - Pamuklu Saten Nevresim Takmlar - ift Kiilik Pamuklu Saten Nevresim Takmlar ceyizevi.com
vipdükkan da paşabahçe indirimde!
Evim.nete 2 sipariş verdim yupppiiiiiiiii
Yeni ciciklerimmm;
Eki Görüntüle 432179 Eki Görüntüle 432180
evim net güvenilir mi kargo olayı nasıl geç mi zamanında mı geliyo acaba
kızlar evimisterden sipariş veren var mı nasıl bi site ya 2 tane sipariş verdim inş gelecek biri ayın 21inde biri 23ündeydi hala tedarik ediliyo yazıyo
kızlar evimisterden sipariş veren var mı nasıl bi site ya 2 tane sipariş verdim inş gelecek biri ayın 21inde biri 23ündeydi hala tedarik ediliyo yazıyo
kızlar westwingde cok cici nevresimler var 25 tl hediye çekimle 39 liraya yüzde yüz pamuk çift kişilik nevresim aldım hemde kapıda ödeme imkanıyla:) göz atın derim
epey bir geç geliyor 7 iş gününü sonuna kadar kullanıyorlar bi de kampanyanlar 5 günlük filansa 15 günden önce gelmez. kampanya kaç günlüktü hatırlamıyorum ama 21 mayıs da verdiğim şiparişimin yanında hala tedarik ediliyor yazıyor. sabırla kargoya verilmesini bekliyorum sonrası uzun sürmüyor zaten 2 günde geliyor..
Canım ben o ütü ve mikrodalgayı altıncıcaddeden yarısıbizden+kargobedava kampanyasından aldım ikisi öylece 150tl ye geldi.
Card finanslada çekim yaptıgım için 25Tl indirim oldu etti sana 125tl.. Çok uygun fiyata aldım ikisini.
O yüzden o kadar kurcalamadım arastırdım ütüyü kötü yoruma denk gelmedim, ömürlük dğeil ya beni baya idare eder diye düşünüyorum...
mikrodalganın arcelik.com daki fiyatı 222 Tl..
umarım sag salim gelirlerde faydalanırım :18:
Evim.nete 2 sipariş verdim yupppiiiiiiiii
Yeni ciciklerimmm;
Eki Görüntüle 432179 Eki Görüntüle 432180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?