kızlar ben de bu kalpli reçelliklerden almak istiyorum almış olan vardır mutlaka çok mu küçük
daha önce alışveriş yapmışmıydın gönderim süresi nasıl cnm siteyi çok beğendim cıvıl cıvıl ve güzel fiyatlar var
kızlar altıncı caddeden ürünü gelen varmı ? hala tedarik ediliyor yazıyor tırsıyorum valla göndermezler sorun çıkar diye :S
canım hangılerı lınk verırmısınkızlar westwingde cok cici nevresimler var 25 tl hediye çekimle 39 liraya yüzde yüz pamuk çift kişilik nevresim aldım hemde kapıda ödeme imkanıyla:) göz atın derim
evimisterden ben alıs verıs yaptım kımısı 2 gun sonra geldı kimisi 2 hafta sonra geldi ama hepsi sapa saglam geldi ve guzel pakettlemıslerdı telas yapmayın bence haftasonu calısmıyorlar bu arada ondan gecıkıyor genelde maıllere donmuyorlar ararsan hemen bılgı verırleray inş kızlar ya bende okudum o olumsuz yorumları şimdi önceki sayfalarda varmış ya aslında geç gelmesi önemli değilde maillerimede dönmediler sinir oldum diğer siteler hemen dönüyorlar bunlar kaç gün oldu ses seda yok
vipdükkan'da kargo bedava bugün kızlarrrrrrrrr
memnunmusun vip dukkandan bence uzak dur iptal ettim siparişimi günler oldu iade edilcek ücretim.
Deli oldum aradım bagırdım cagıdım.
canım bna verdiğin kodu geçersiz diyo neden olabilir ?? Mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım o yüzden :)
Baktım şimdi son tarih bugün canım belkide süresi dolmuştur yoksa ben kullanmadım kuzum.
Tekrar tekrar denedin mi ?
MSTHB54HDKN
Bunuda bir dene ?
baktım şimdi son tarih bugün canım belkide süresi dolmuştur yoksa ben kullanmadım kuzum.
Tekrar tekrar denedin mi ?
Msthb54hdkn
bunuda bir dene ?
olmuyor canım neyse artıkk.. Teşekkürler yinede :)
Kuzum o zaman süresi doldu çünkü karşımda duruyor kullanılmadı diyor çok ilginç...
Kusura bakma keşke kullanabilseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?