çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

daha önce alışveriş yapmışmıydın gönderim süresi nasıl cnm siteyi çok beğendim cıvıl cıvıl ve güzel fiyatlar var

canım site güvenilir ve uygun .bir hesap açıp bir başka mail adresini davet edersen hem davet ettiğin adres hemde sen 25 tl kazanıryorsun buda cok cazip bişey:) anlatabildimmi bilmiyorum ama :) birde kapıda ödeme olduğu için içim çok rahat teslimatta kampanya bitimini takiben bir hafta sanırsam ben venedik desenli nevresimi aldım ama romada çok güzeldi

kızlar gunaydın sureklı takıp edıyorum
ya eskı maılımde bıyer vardı nıkah evlencek kısıler ıcın sehırfırsatları gıbı yerler gelınlıkler taclar duvaklar danslar fotograflar fılan vardı
ama o maılım sıfresını kaybettım sımdı acabamıyorum o yerın neresı oldugunuda hatırlamıyorummm bılen varmıı

kızlar altıncı caddeden ürünü gelen varmı ? hala tedarik ediliyor yazıyor tırsıyorum valla göndermezler sorun çıkar diye :S

günaydın bu arada herkese :))

altıncı caddede tefal çaycı var kızlar nasıldır sizce fikri olan varsa söylesin memnun kalırım D

kızlar westwingde cok cici nevresimler var 25 tl hediye çekimle 39 liraya yüzde yüz pamuk çift kişilik nevresim aldım hemde kapıda ödeme imkanıyla:) göz atın derim
canım hangılerı lınk verırmısın

evimisterden ben alıs verıs yaptım kımısı 2 gun sonra geldı kimisi 2 hafta sonra geldi ama hepsi sapa saglam geldi ve guzel pakettlemıslerdı telas yapmayın bence haftasonu calısmıyorlar bu arada ondan gecıkıyor genelde maıllere donmuyorlar ararsan hemen bılgı verırler

altıncıcadde de 100 tl ve üzeri alışverişler de 12.00-15.00 arası kargo bedava mış. (zaten bedava deilmiydi anlamadım ki bi de bu 100 tl limit çok fazla :26: )

canım bna verdiğin kodu geçersiz diyo neden olabilir ?? Mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım o yüzden :)

Baktım şimdi son tarih bugün canım belkide süresi dolmuştur yoksa ben kullanmadım kuzum.
Tekrar tekrar denedin mi ?
MSTHB54HDKN

Bunuda bir dene ?

olmuyor canım neyse artıkk.. Teşekkürler yinede :)

Kuzum o zaman süresi doldu çünkü karşımda duruyor kullanılmadı diyor çok ilginç...
Kusura bakma keşke kullanabilseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…