- 24 Kasım 2010
- 248
- 2
- 116
canım hangılerı lınk verırmısın
evimisterden ben alıs verıs yaptım kımısı 2 gun sonra geldı kimisi 2 hafta sonra geldi ama hepsi sapa saglam geldi ve guzel pakettlemıslerdı telas yapmayın bence haftasonu calısmıyorlar bu arada ondan gecıkıyor genelde maıllere donmuyorlar ararsan hemen bılgı verırler
evimisterden bir daha asla alışveriş yapmam. ben bu kadar saçma çalışan bi yer daha görmedim. kızlar asla tavsiye etmiyorum. ürünler 20 günden önce gelmiyo. ürün iade ettim ettiğim halde kargoya verdiler 20 gün geçti hala paramı iade etmediler. kimsenin kimseden haberiyok. her aradığımda konuyla ilgili yazı yazıyorum diyor her konuştuğum kişi ama ne dönüş var nede sorun çözen brii. uzak durun derim ben
Memnunmusun vip dukkandan bence uzak dur iptal ettim siparişimi günler oldu iade edilcek ücretim.
Deli oldum aradım bagırdım cagıdım.
kızlar trendyolda dantela markasının çarşaf pike ve bornoz takımlarına bayıldım bakın isterseniz kalitesi ii duruyo ama
kızlar daybuyday dan telime mesaj geldi yarın son günlü 10 tl çek yüklemiş hesabıma. sizde bi kontrol edin hesaplarınızı:)
evimisterden bir daha asla alışveriş yapmam. ben bu kadar saçma çalışan bi yer daha görmedim. kızlar asla tavsiye etmiyorum. ürünler 20 günden önce gelmiyo. ürün iade ettim ettiğim halde kargoya verdiler 20 gün geçti hala paramı iade etmediler. kimsenin kimseden haberiyok. her aradığımda konuyla ilgili yazı yazıyorum diyor her konuştuğum kişi ama ne dönüş var nede sorun çözen brii. uzak durun derim ben
ben de sorun yaşadım bu sefer. 2 haftadır bekliyorum hala temin edecekler. faceten yazınca cevap veriyorlar da yazsam artık iade alalım diyecekler belki. bunu da istemiyorum kim bilir paramı ne zaman iade ederler
canım bana msj geldi 25 tl indirimden yararlandınız diye sana gelmedi mi
üye olanlara 30 tl hediye çeki verıyor ama 31 mayısa kadar yarısıbızden kampanyasından yararlanınca 30 tl yi düşmüyor 30 tl yi düşünce yarısıbizdenden yararlanılmıyor ikisi ayrı ayrı kullanılıyor
kızlar altıncı caddeden mail geldi 100 tl üzerine 50 tl lik hediye çekiniz var diye.çeklerim kısmına bakıyorum aktif yazıyor bende alışverişi yaptım kod istiyordu ama hiçbiyerde yazmayınca bende alışveriş tamamlanınca devreye girer diye düşündüm.ama olmadı sanırım.altıncı caddeden alışveriş yapan varsa aranızda blgi verirmisiniz anlamadım ben bunu
bana mesaj gelmedı mesajın gonderen adı nedır? benım çunku reklam sms lerı engellemesı var hattımda onadn gelmemıs olabılır? bankadan degılde altıncıcaddeden atıldıysa baana gelmemesı normal. ama mesaj sadece bılgılendırme smsı degılmı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?