çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Westwing Home & Living Türkiye

evimisterden bir daha asla alışveriş yapmam. ben bu kadar saçma çalışan bi yer daha görmedim. kızlar asla tavsiye etmiyorum. ürünler 20 günden önce gelmiyo. ürün iade ettim ettiğim halde kargoya verdiler 20 gün geçti hala paramı iade etmediler. kimsenin kimseden haberiyok. her aradığımda konuyla ilgili yazı yazıyorum diyor her konuştuğum kişi ama ne dönüş var nede sorun çözen brii. uzak durun derim ben

kızlar daybuyday dan telime mesaj geldi yarın son günlü 10 tl çek yüklemiş hesabıma. sizde bi kontrol edin hesaplarınızı:)

ah canım bende aldım bakalım ne zaman gelecek hemde ayrı ayrı günlerde iki kere alışveriş yaptım

Memnunmusun vip dukkandan bence uzak dur iptal ettim siparişimi günler oldu iade edilcek ücretim.
Deli oldum aradım bagırdım cagıdım.

Ben hiç alışveriş yapmadım sadece ürünlerine bakıyodum ama alışverişte yapabilirdim iyi oldu söylediğin sağol canım

kızlar trendyolda dantela markasının çarşaf pike ve bornoz takımlarına bayıldım bakın isterseniz kalitesi ii duruyo ama

Yaaaaaaa ama bu yapılmazki kuzum yaa çok güzel bunlar almadan nasıl durcam şimdik ben

kızlar şu markafoni süper bi site ya teslimat tarihi 04.06-06.06 dediği siparişlerim şu an itibariyle belgesi düzenlenmiş görünüyo cmt elimde olacak inş hiç bekletmiyo müşterilerini süper bakalım bundan günler önce verdiğim dandik siteler ne zaman çıkaracaklar siparişlerimi

ben de sorun yaşadım bu sefer. 2 haftadır bekliyorum hala temin edecekler. faceten yazınca cevap veriyorlar da yazsam artık iade alalım diyecekler belki. bunu da istemiyorum kim bilir paramı ne zaman iade ederler

ben de sorun yaşadım bu sefer. 2 haftadır bekliyorum hala temin edecekler. faceten yazınca cevap veriyorlar da yazsam artık iade alalım diyecekler belki. bunu da istemiyorum kim bilir paramı ne zaman iade ederler

canım her zaman aynı olmuyor yaa.. ben bir keresinde 5 6 tane ürün almıştım hep ayrı ayrı kargo yaptılar farklı zamanlarda gönderdiler.. sonr a yine yaptım yapmıycam dediğim halde :) 1 2 gün içinde geldi...

Evim.netten 2 tane sipariş vermiştim kızlar biri romantik tava,diğeri kalpli kaseler.Kampanyalardan birine dün baktığımda 14 saatte biticek yazıyodu bugün baktım 2 kampanyada da 2 gün var bitmesine diyo bu nasıl bişey ya 15 günü bulacak sanırım gelmeleri

fırsatmagazası nice çatal bıcak takımını 399 liraya koymuş

Day buuy day bana da hediye çeki vermiş 15 10 tl 2 tane ama tarihleri geçmiş bayağıdır girmiyodum

kızlar altıncı caddeden mail geldi 100 tl üzerine 50 tl lik hediye çekiniz var diye.çeklerim kısmına bakıyorum aktif yazıyor bende alışverişi yaptım kod istiyordu ama hiçbiyerde yazmayınca bende alışveriş tamamlanınca devreye girer diye düşündüm.ama olmadı sanırım.altıncı caddeden alışveriş yapan varsa aranızda blgi verirmisiniz anlamadım ben bunu

bana mesaj gelmedı mesajın gonderen adı nedır? benım çunku reklam sms lerı engellemesı var hattımda onadn gelmemıs olabılır? bankadan degılde altıncıcaddeden atıldıysa baana gelmemesı normal. ama mesaj sadece bılgılendırme smsı degılmı ????

ben alışveriş yaptım kampanya kodu gibi bi yer var sepetten alışveriş yaptığın zaman
oraya YARISIBIZDEN yaz hemen 50 tl düşüyo

canım bankadan geldi 25 tl indirimden yararlandınız diye

markafoni eccobella casena var benim yatak örtümü aldığım marka
verda indirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…