çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar altıncıcadde bana 75 tl hediye çeki gönderdi :)) 200 tl üzeri geçerli ama :)

bana da geldi hemen değerlendirim.
katı meyve sıkacapı araştırmalarımda en iyisi olduğuna karar verdiği moulinex 1000 watt xxl katı meyve sıkacağını aldım bile 145 tl'ye.
geçen hafta da yarısıbizdenle silikon muffin kapları, silikon dikdörtgen kek kalıbı ve çelik kettle 53 tlye almıştım.
ben sevdim bu altıncıcaddeyi yaaa.

hayırlı olsun canım güle güle kullan aldıklarını... amann ben neler almadım ki o yarısıbizdenle umarım bir sıkıntı çıkmaz.. bende katı meyve sıkacağı alacam ama kararsız kaldım homend var o nasıldır sence şu 199 tl olan ? tefalin çaycısı var oda güzel görünüyor.. moulinexde güzelmş ama gri istiyorum ben :S

homendin de iyi bir marka olduğunu duydum ama moulinex en iyisi bi de philips iyi deniliyor. ben de beyaz almak istiyordum ama bu modelde de bi tek kırmızı var.
çok da önemli değil çünkü bunlar her zaman illa tezgahın üzerinde değiller, dolaba konulur, ihtiyaç duydukça çıkarılır kullanılır, tezgah üstünde tozlanıyor zaten.
bu sebeple renge değil,işleve yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

ben çaycı yerine elektirikli semaver almaya karar verdiğimden çaycılarla ilgili bilgim yok maalesef.

Son düzenleme:
fırsatmagazası.com
Ar-Yıldız Pure Blanche 2200028 84 Parça Porselen Yemek Takımı 410 tl

bende bekliyorum ama hala yok tedarik ediliyor yazıyor, halbuki 6 hazirana kadar ürün sevkiyatı yapılacak yazmıştı
hayır bazı arkadaslar almıslar memnunlar biliyorlar bu şirketi güvenmeseler neyse

kızlar altıncı caddeden aldığım pike takımlarım gelmiş bu gün :)) diğerleride gelir inşallah en kısa zamanda...

kızlar altıncı caddeden aldığım pike takımlarım gelmiş bu gün :)) diğerleride gelir inşallah en kısa zamanda...

kızlar zidayadan elbise bikini kozmetik falan alacaksanız hediye kuponu bölümüne 50 tl ve üzerinde HEDİYE15, 200 tl ve üzeri alışverişinizde HEDİYE40 yazın kızlar evimisterden gelen kargomun içinden çıktı bu kupon bana yaramadı size yarasın bari kargo

markafonide violet angel var. hiç fena deil bi bakın isterseniz

markmost un markafoni badavası yeninden başladı ama 35 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli

Son düzenleme:
kampanyalar 6.caddeye yaramadı talep yoğunluğundan ne yapacakları şaşırdılar

eee bizim alışverişimize can dayanmaz

hadi yaa ne aldın canım da yanlış yolladılar
bende alışveriş yapmıştım inşallah yanlış gelmez

tefal clipso kolları kapanan lacivert 6 lt düdüklü aldım
tefal clipso kahverengi kolları tencereden büyük ve kapanmayan 6l düdüklü geldi

ben başıma geliceni biliyom annem kartına el koydu alet etme kartımı böle şeylere diyo internet alışverişi yasaklandı 6.cadde sayesinde

değişim istedim olmazsa iade edicekelr parayı

morhipo bana 20 tl lik çek yine verdi geçen seferkini kullanamamıştım

kızlar bilginiz olsun sizde maillerinizi kontrol edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…