kızlar altıncıcadde bana 75 tl hediye çeki gönderdi :)) 200 tl üzeri geçerli ama :)
bana da geldi hemen değerlendirim.
katı meyve sıkacapı araştırmalarımda en iyisi olduğuna karar verdiği moulinex 1000 watt xxl katı meyve sıkacağını aldım bile 145 tl'ye.
geçen hafta da yarısıbizdenle silikon muffin kapları, silikon dikdörtgen kek kalıbı ve çelik kettle 53 tlye almıştım.
ben sevdim bu altıncıcaddeyi yaaa.
hayırlı olsun canım güle güle kullan aldıklarını... amann ben neler almadım ki o yarısıbizdenleumarım bir sıkıntı çıkmaz.. bende katı meyve sıkacağı alacam ama kararsız kaldım homend var o nasıldır sence şu 199 tl olan ? tefalin çaycısı var oda güzel görünüyor.. moulinexde güzelmş ama gri istiyorum ben :S
kızlar altıncıcadeden ürünü gelen varmı ?? benim 4 tane siparişim var sadece birisi kargoya verilmiş yaa !!
bende bekliyorum ama hala yok tedarik ediliyor yazıyor, halbuki 6 hazirana kadar ürün sevkiyatı yapılacak yazmıştı
hayır bazı arkadaslar almıslar memnunlar biliyorlar bu şirketi güvenmeseler neyse
bende bekliyorum ama hala yok tedarik ediliyor yazıyor, halbuki 6 hazirana kadar ürün sevkiyatı yapılacak yazmıştı
hayır bazı arkadaslar almıslar memnunlar biliyorlar bu şirketi güvenmeseler neyse
altıncı caddeden aldığım ürün yanlış gelmiş bugün geri göndericen
altıncı caddeden aldığım ürün yanlış gelmiş bugün geri göndericen
kampanyalar 6.caddeye yaramadı talep yoğunluğundan ne yapacakları şaşırdılar
hadi yaa ne aldın canım da yanlış yolladılar
bende alışveriş yapmıştım inşallah yanlış gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?