çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar daybuyday nasıl güvenilir mi ? siparişler erkenmi geç mi gelyior ?? acil yardımlarınızı beklyorum :))

markafoni 10 TL hediye kuponu verdiler hiç yapmazlardı sizde hesaplarınıza bir bakın isterseniz. (nine west den ayakkbı şipariş etmiştim kaç gün oldu ses soluk yok sanırım ayakkabıyı unutmam lazım )
canım sen diyince dedim banada gelmiş çok sağol
ama kargo çekiyle kullanılmıyor sanırım anlamadım gitti

vipdükkan eccobella casena var %55 indirim yazıyor

Son düzenleme:
kızlar daybuyday nasıl güvenilir mi ? siparişler erkenmi geç mi gelyior ?? acil yardımlarınızı beklyorum :))

bende pike takımı almıştım zamanında geldi sorun yaşamadım.. sonradan aklıma geldi kargo bedavaya denk gelmiştim olay göz makyaj temizleyici almıştım. sağ salim geldi..

Son düzenleme:
canım sen diyince dedim banada gelmiş çok sağol
ama kargo çekiyle kullanılmıyor sanırım anlamadım gitti

şimdilik çek duruyor kargo çeki alabilirsem denerim bu arada markpost dan hergün yeni bir kod almak gerek dün ki kod geçersiz haberin olsun :))

Son düzenleme:
markafoni mail atmıştı şaşırttı beni

morhipodanda çekim gelmedi die üzülürken alışveriş sırasında çıkıyorumuş her ay çek yolluyo morhipo 20 tl geçen ay kullanammştm 14 hazirana kadar kullancam kısmetse

guzelbirfirsat.com da özdilek polo indirimde

Linens Online'ın doğum günü olan 8 Haziran yani bugüne özel ilk alışverişe %40 indirim, 31 Temmuza kadar geçerli 2. alışverişe %25 indirim var kızlar. İlgililere duyurulur

vip dükkan beni çok özlemiş 40 TL ve üzeri alışverişde geçerli 20 TL çek vermiş üstelik kargo da bedavamış. belki sizi de özlemiştir. mailerinizi kontrol edin

vipdükkana güvenmeyin kızlar iyi arastırın netten ben neler neler okudum korktum yemin ediyorum.
bi ürün sipariş verdim aynı gün iptal etmek durumunda kaldım fakat ücret iadesi haftalar oldu hala yapılamadı.
sanki ürünü elime aldım geri yolladım.
trendyol bu konuda süper ücret konusunda cok hassaslar.
vipdukkan cok dandik cezbetmeyi biliyorlar 5 6 7 8 tl ürünlerle.
bence uzak durun.
kavgalıyım onlarla

bende üye olacaktım ama tavsiye etmediler canım vazcaydım o yüzden :)

ben çok önceden çanta almıştım gerçi çok kaliteli deildi ama kargoda filan sorun yaşamadım kalitesiz olması benim dikkatsizliğimden kaynaklı gerçi kullanıyorum şimdilik elimde kalan parçası olmadı :))

sonkaç.com sitesinde arzum taç nevresim indirimde

Son düzenleme:
Tefal Autoclean 300 Buharlı Ütü 148,22 TL evimis.com sitesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…