çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

morhipo bana 20 tl lik çek yine verdi geçen seferkini kullanamamıştım

kızlar bilginiz olsun sizde maillerinizi kontrol edin

giriş yaparken bana link çıkmıştı ama hesabımda çek filan yok:26:
sesimi duydular sanırım çek yüklenmiş ne alsam kiii :))

Son düzenleme:
kızlar altıncı caddeden ürünü gelen yokmu ?? benim 1 tanesi geldi ama diğerlerinden ses yok !

Son düzenleme:
altıncı cadeye yarısıbizden kampanyası varken üye olup alışveriş yapmadıysanız eğer 100 tl ye 50 tl indirim veriyo kızlar bakın isterseniz...

kızlar altıncı caddeden ürünü gelen yokmu ?? benim 1 tanesi geldi ama diğerlerinden ses yok !

benim bugün geldi.. nobellife kampanyasından seramik çerezlikler tabaklar falan almıştım hiçbir sorun çıkmadı..hatta çok güzel kutulara koymuşlardı.. sanırım altıncaddeden değil kampanya veren firmalardan sorunlar kaynaklanıyor.. firma ne zaman malı gönderirse onlarda eline geçen malı sevk ediyorlar.. kampanya başladığında stok yapmıyorlar.. ne kadar satılırsa okadar firmadan tedarik ediyorlar.. sıkıntılar bu yüzdendir diye düşünüyorum.. markafoni ve trendyol gibi mağazalarda bu kadar sorun olmasının sebebide çok ağır şartları olması her kampanya yapılan firmayla sözleşmeleri var çünkü..

elbet diğerleri de gelir.. beklemeye devam :))

kızlar markafonide soleyde güzel indirimler var valla bi tane saten nevresim tkmı bir tanede ranforce nevresim tkmı aldım param olsa bi kaçtane daha alırdım modelleri süper bitmeden bakın derim

gözünaydın o zaman güle güle kullan canım :) evet söylemişlerdi tedarikçi firmalardan geç geliyor diye.. bakalım artık beklemeye devam inşallah sorunsuz gelir...

kızlarrr benm de altıncı caddeden yarısı bizdenle aldığım çelik kettle ile dikdörtgen ve muffin kek kalıplarım sağ salim elime ulaştı.
hepsini 53 gibi bir fiyata almıştım.

darısı katı meyve sıkacağımın başına

Evmanya.com'da Mobilyadan Dekoratif Aksesuarlara, Ev Tekstilinden Elektroniğe Kadar Tüm Alışverişlerinizde Geçerli 30 TL Değerindeki Groupon 3 TL

Groupon'unuzu 7 Temmuz'a kadar kullanabilirsiniz.
Bir kişi en fazla 5 Groupon alabilir.
Groupon'ununuz 75 TL ve üzeri alışverlerde geçerlidir.

kızlar tefal mağzalarda 1 ürün alana 1 ürün bedava 29 hazirana kadar geçerli
döküm tencerelr baya indirimli olmuş oluyo bilginize

kargo bedava vipdükkan kupon ve kanca ev indirimde
markafoni modaev cem indirimde
benim kırmızı nevresimimi soran bi arkadaş vardı markafoni modaev kampanyasından aldım bakabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…