çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar evmanyada kampanya varmış 100 tl üzerine 25+25 çek isteyen varsa kupon kodu verebilirim ben kullanmıcam

kızlar daybuyday da ana sayfada altıncı cadde reklamı var 100 tl alışverişlerde 40 tl indirim veriyo bilginiz olsun indirim kodu sayfada yazılı

morhipo veya markafoni çeki olan varsa verirse çok sevinirim

kızlar az önce viaport tefali aradım outleti begin set varmış ama nette bulamadım 245 tl.ayrıca 200 tl alışverişlerde saç kurutma mak,400 tl alışverişte rondo hediyemiş.size yakın tefal outleti arayıp bilgi alabilirsiniz
her outlet farklı kampanya yapıyo

annemmm senle hem kpss yolaşıyız hemd çeyz:) bakayım bi tefale bnm düdüklüm yok.d kendime kardeşime alırım.d

annemmm senle hem kpss yolaşıyız hemd çeyz:) bakayım bi tefale bnm düdüklüm yok.d kendime kardeşime alırım.d

öle valla tatlım
hazır seni yakalamışkn sorıyım cebeciden kerpeye nasıl gidilr

bu arda tefal düdüklüde eski tencereyi götürünce 100 tl indirim oluyo clipso 449 tl götürünce 349 oluyo bide bazı yerler tencereyide istemiyo.bide peşin fiyata %10 indirim var tatlım

bn anlamıyorum bu düdüklülerden nesine bakmam lzım alırken?

istanbuldan metro arabası direk kandıraya gidiyor. kandıraya gidince ordan servisleri bırakıyor. servisleri bırakmasada küçük minübüsler var die biliyorum 2008de gitmiştin bn:)

bana cebeciden kerpe lazım

canım bende anlamıyorum pek annem kullanıyo memnunuz ondna aynısından aldım bende

kızlar vipdükkan güvenilir midir ?? Alışveriş yapan varmı hiç ?

uzak dur ne tlfona cvp verirler ne maile.
lanet olsun oraya.
ben sipariş verdim iptal ettim. hala ücret yatcak.

vipdükkanın ilgi çekmesi, uygun şeylerin cok olması sürekli düşük fiyatlar ve cok bayagı bi yer ben nefret ediyorum üyeliğimi iptal ettim.

Trendyolu seviyorum.Çokgüvenilir.

6.caddeye üye oldmama herhangi bir çek vermedi,
sadece arkadaş davetinden 15 tl diyor
westingede üye olmuşum bir ara daha davet etmeden 25 vermiş
yeni olduğumdan pek bilmiyorum bu işlei doğru mu bu şekilde kızlar

markafoni 10 TL hediye kuponu verdiler hiç yapmazlardı sizde hesaplarınıza bir bakın isterseniz. (nine west den ayakkbı şipariş etmiştim kaç gün oldu ses soluk yok sanırım ayakkabıyı unutmam lazım )

kızlar daybuyday nasıl güvenilir mi ? siparişler erkenmi geç mi gelyior ?? acil yardımlarınızı beklyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…