ben bu shopping festten dolayı bugün acity e gittim pek bi indirim göremedim 360 liralık çanta festivallden dolayı 260 a düştü diyo bide adam:)
Kızılayda karaca bernardo ürünleri satan yerler nereler kızlar bilyo musunuz?
yarın bide optimuma gideceğim aydoğanlar var alt katta ona güğveniyorum bakalım
güzel bir firsat sitesi 10 tl çek vermiş kızlar hesaplarınıza bakın maillerinize
malesef bana vermemiş :26:
Kızlarr Altıncı cadde'de bugün kargo bedava
daha sabah girmiştim bişey yokmuş yeni başlatmışlar yuppiii :)) ama limit koymuşlar
merhaba kizlar,
altinci caddede bornozlar vardi ama marka yazmadigi icin guvenip alamadim50 lira cekimde vardi, bende hazir kargo bedavayken, homend`in cay makinasini aldim, 99.90 tlye gelmis oldu :)
aslinda haftasonu yazacaktim ama firsatim olmadi bir turlu, goztepe optimuma gittm cumartesi gunu, Karaca, Bernardo, Esse ve Tefalde iyi indirimler vardi.
Karaca`nin tek tek alabilecegin, servis kaseler-kahvaltiliklar-recellikler..vs gercekten cok ucuz, Bernardo`da gectigimiz kis magazasinda olan bircok sey indirimdeydi. Essede, essenso tavalar 25den baslayip yukseliyordu, oldukca buyuk bir magazasi var ve uygundu gercekten.
bende altıncı cadde çekimi daha kullanamdımhomend nasıl bir marka pek bilgim yok, kaliteli mi? altıncı caddenin kötü tarafı da çoğu üründe marka yazmaması maalesef.
selam canim, evet marka olmadigi icin guvenip alamadim bornozlari, hem de aile setiydi terligi, havlusu icinde, cek ile 149 tlye gelecekti. Piyasaya gore oldukca uygun ama, bornoz bu nihayetinde kalitesi cok kotu cikarsa ucuza alicam diye parayi cope atmis olurum dedim. Yatak ortuleri, nevresimleri fln hep o yuzden guvenip alamiyorum valla altinci caddeden
homend kullanan cok arkadasim var, ozellikle cam su isiticisini kullananlar cok memnun. Yeni ama kaliteli bir marka. Esse`de satiliyordu ilk ciktiginda, hala var mi bilemiyorum. ben hem alti hem ustu cam bir cay makinesini istiyordum. gorunce indirimde oldugunu, baktim cekin de zamani dolacak, alayim bari dedim :) Kendi arkadaslarima guvenip aldim aslinda :)
Bu arada ceki hala kullanmadiysan tarihi doluyor bu cuma benimkinin, seninki de bitiyor olabilir kontrol etmeyi unutma cnm
tşk ediyorum verdiğin bilgiler için :) benimki de ayın 15ine kadar kullanılmalı. bazı pike takımları days in colurs ın ama çok da beğenmedim,bazı nevresim takımları da gökay diye bir markanın ama bilindik bişey değil işte.en kısa zamanda değerlendircem çekimi :)havlu nevresim filan alırım artık:)
çeki nasıl aldınız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?