çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar ankara shopping fest den dolayı kızılayda her maza %50 ye kadar indirim yapmış ykmde de biev %50 indirim devam ediyor 30 hazıran son ayrıca
tantitonide 2. ürün %50 indirimle
istanbuldada geçerliymiş hatta evimisterde inidirm yapmış istanbul shopping fest den dolayı

ben bu shopping festten dolayı bugün acity e gittim pek bi indirim göremedim 360 liralık çanta festivallden dolayı 260 a düştü diyo bide adam:)
Kızılayda karaca bernardo ürünleri satan yerler nereler kızlar bilyo musunuz?
yarın bide optimuma gideceğim aydoğanlar var alt katta ona güğveniyorum bakalım

canım kızılayda bernardo yok malesef bahçelide var 7. caddenin girişinde oda çok küçük bazı ürünler yok
ankamal anteras nata vega anatolium da var benim bildiğim sitesinden bakabilirsin
karaca ise yine anatolium nata vegada var zaten burada tüm markalar var çeyizlik yer tam hisar jumbo ar yıldıız var karaca decorium bernardo emsan(karacanın içinde) hepsi yan yana tefal var
karaca ise sanırım ykm de var onun yanında izmire cad. giderken bi tefal var onun yanında kocaman bi yer var hisar jumbo her marka var orda
izmir cad. arkasında pallak billuriye var orada var ben biev ürünleri mi parlak billuriyeden aldım çok güzel ürünler var oralara bakabilirsin

güzel bir firsat sitesi 10 tl çek vermiş kızlar hesaplarınıza bakın maillerinize

Othello Yastık ve Yorganlarda %55 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL! Ücretsiz Kargo!

Groupon'unuzu 8 Temmuz'a kadar kullanabilirsiniz.
Dilediğiniz kadar Groupon satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

malesef bana vermemiş :26:

canım bana birkaç gün önce vermiş mailimde gördüm silmişim katta çöp kutusunda gördüm çek oluştur dıyor oradan tıkladım çek oluştu 25 hazırana kadar kullanabılırsınız dıyor demek karısık verıyorlar

Son düzenleme:
merhaba kizlar,

altinci caddede bornozlar vardi ama marka yazmadigi icin guvenip alamadim 50 lira cekimde vardi, bende hazir kargo bedavayken, homend`in cay makinasini aldim, 99.90 tlye gelmis oldu :)

aslinda haftasonu yazacaktim ama firsatim olmadi bir turlu, goztepe optimuma gittm cumartesi gunu, Karaca, Bernardo, Esse ve Tefalde iyi indirimler vardi.

Karaca`nin tek tek alabilecegin, servis kaseler-kahvaltiliklar-recellikler..vs gercekten cok ucuz, Bernardo`da gectigimiz kis magazasinda olan bircok sey indirimdeydi. Essede, essenso tavalar 25den baslayip yukseliyordu, oldukca buyuk bir magazasi var ve uygundu gercekten.

bende altıncı cadde çekimi daha kullanamdım homend nasıl bir marka pek bilgim yok, kaliteli mi? altıncı caddenin kötü tarafı da çoğu üründe marka yazmaması maalesef.

bende altıncı cadde çekimi daha kullanamdım homend nasıl bir marka pek bilgim yok, kaliteli mi? altıncı caddenin kötü tarafı da çoğu üründe marka yazmaması maalesef.

selam canim, evet marka olmadigi icin guvenip alamadim bornozlari, hem de aile setiydi terligi, havlusu icinde, cek ile 149 tlye gelecekti. Piyasaya gore oldukca uygun ama, bornoz bu nihayetinde kalitesi cok kotu cikarsa ucuza alicam diye parayi cope atmis olurum dedim. Yatak ortuleri, nevresimleri fln hep o yuzden guvenip alamiyorum valla altinci caddeden

homend kullanan cok arkadasim var, ozellikle cam su isiticisini kullananlar cok memnun. Yeni ama kaliteli bir marka. Esse`de satiliyordu ilk ciktiginda, hala var mi bilemiyorum. ben hem alti hem ustu cam bir cay makinesini istiyordum. gorunce indirimde oldugunu, baktim cekin de zamani dolacak, alayim bari dedim :) Kendi arkadaslarima guvenip aldim aslinda :)

Bu arada ceki hala kullanmadiysan tarihi doluyor bu cuma benimkinin, seninki de bitiyor olabilir kontrol etmeyi unutma cnm

fısatmagazası.com da
Ar-Yıldız'ın en şık modellerini bir araya getirdik.
*Ar-yıldız A-la Prestige 89 prç Çatal Kaşık Bıçak Takımı

*Ar-Yıldız Flamingo Prestige Tencere Seti

*Ar-Yıldız Flamingo Prestige Sahan Seti

*Ar-Yıldız Flamingo Çaydanlık Seti

Katalog fiyatı 2073 TL tutarında bu Ar-Yıldız Prestige Setini sadece 999 TL 'ye alabilirsiniz.

tşk ediyorum verdiğin bilgiler için :) benimki de ayın 15ine kadar kullanılmalı. bazı pike takımları days in colurs ın ama çok da beğenmedim,bazı nevresim takımları da gökay diye bir markanın ama bilindik bişey değil işte.en kısa zamanda değerlendircem çekimi :)havlu nevresim filan alırım artık:)

çeki nasıl aldınız arkadaşlar

çeki nasıl aldınız arkadaşlar

uye olunca yarisi bizden diye cek vermisti, ben onu kullanmadim.. iki gun sonra 50 tl hediye cekiniz hesabiniza yuklendi diye mail geldi.. ben de anlamadim valla, rastgele mi dagitiyorlar yoksa yarisi bizden kullanmadim diye mi oldu bilemiyorum cnmcim..

Hisar Bahama Gold 9 Parça Çelik Tencere Seti 299 tl
fırsatmagazası.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…