bu kampanya 14 üne kadarmı yoksa 14ündemi başlıyor babama pijama takımını alabilirim aslındaama nerede en yakın hiç bilmiyorum:44:
kızlar bugun evim.netten cok tatlı suzgecler sipariş ettim 8,90 tl fiyatı..gorseniz çok sekerlerEki Görüntüle 443520 alın derim.kırmızı pembe secenekleri de var
Canım bayıldım ama kredi kartım yok yaa
ya bende evim netten uyku seti ve nevresim takımı(daisy colors) almıştım ama malesef isteğim gibi gelmemişti ama göndermek için uğraşamadım hele yastık kılıfı incecik tülbent gibiydi ufacıkta çizgi vardı
yaaa:18: bende nevresim begenmiştim ordan ama en iyisi almayayım hiç. bir de netten ev alısverisi yapmadım henüz hic .aldıgınız ürünler istediginiz gibi cıkıyor mu.bi türlü güvenip alamıyorum ben.kıyafet vs alıyorum ama
yaaa:18: bende nevresim begenmiştim ordan ama en iyisi almayayım hiç. bir de netten ev alısverisi yapmadım henüz hic .aldıgınız ürünler istediginiz gibi cıkıyor mu.bi türlü güvenip alamıyorum ben.kıyafet vs alıyorum ama
canım ben ordan mor menekşe havlu ve taç kristal nevresim aldım 2 tane . biraz geç gelmesinin dışında hiç bi sorun yaşamadım. bilindik bi markanın nevresimini alırsan sorun olucağını sanmıyorum. bide ben beğenmedimi hangi site olursa olsun geri gönderiyorum ben uğraşıcama onlar uğraşsın valla hediye çekimle aldığım kavanoz kırık geldi sadece 1,75 tl gibi bişey ödemiştim geri gönderdim 1,75 tl yide bi kaç gün içinde havale yapmışlardı bile:))
canım ben ordan mor menekşe havlu ve taç kristal nevresim aldım 2 tane . biraz geç gelmesinin dışında hiç bi sorun yaşamadım. bilindik bi markanın nevresimini alırsan sorun olucağını sanmıyorum. bide ben beğenmedimi hangi site olursa olsun geri gönderiyorum ben uğraşıcama onlar uğraşsın valla hediye çekimle aldığım kavanoz kırık geldi sadece 1,75 tl gibi bişey ödemiştim geri gönderdim 1,75 tl yide bi kaç gün içinde havale yapmışlardı bile:))
kesinlikle katılıyorum geçen yıl bana da çok mantıksız geliyodu ama şimdi dışarıdan bişey almıyorum nerdeyse bilinen markaların ürünlerini tercih et bir sorun yaşamazsın ben hep burdaki kızların önerileriyle aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?