çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar deniz temalı ürünler arayanlar;evim.nette kafkas home kampanyasında deniz temalı ürünler var bilginize

altıncıcadde sıtesınde 300 tl ye 75 tl hedıye cekı var rowenta girmiş elektirik süpürgesi falan alacaklar baksın deirm

Yehuuu Geldi kızlar geldi romantik tavam geldi
Daha sabah kargoya verildi diye mail atmışlardı ve şimdi elimde

kızlar bugun evim.netten cok tatlı suzgecler sipariş ettim 8,90 tl fiyatı..gorseniz çok sekerler alın derim. kırmızı pembe secenekleri de var

kargo bedava evim.net te julien c de rooc bıçaklar var arkadaşlar ben kullanyorum çok memnunum fiyatları da çok uygun

altıncıcadde cemile kütahya porselen
güzel bir fırsat shcafer ve tefal var

Son düzenleme:
altıncı cadde denilen o site artık evimneti geçti.yanlış ürün gönderdiler ve 8 gündür hergün arıyorum ilgilenicez diyolar.hiç ama hiç memnun kalmadım kızlar ordan alırken bi daha düşünün

ya bende evim netten uyku seti ve nevresim takımı(daisy colors) almıştım ama malesef isteğim gibi gelmemişti ama göndermek için uğraşamadım hele yastık kılıfı incecik tülbent gibiydi ufacıkta çizgi vardı

yaaa:18: bende nevresim begenmiştim ordan ama en iyisi almayayım hiç. bir de netten ev alısverisi yapmadım henüz hic .aldıgınız ürünler istediginiz gibi cıkıyor mu.bi türlü güvenip alamıyorum ben.kıyafet vs alıyorum ama

canım ben ordan mor menekşe havlu ve taç kristal nevresim aldım 2 tane . biraz geç gelmesinin dışında hiç bi sorun yaşamadım. bilindik bi markanın nevresimini alırsan sorun olucağını sanmıyorum. bide ben beğenmedimi hangi site olursa olsun geri gönderiyorum ben uğraşıcama onlar uğraşsın valla hediye çekimle aldığım kavanoz kırık geldi sadece 1,75 tl gibi bişey ödemiştim geri gönderdim 1,75 tl yide bi kaç gün içinde havale yapmışlardı bile:))

kesinlikle katılıyorum geçen yıl bana da çok mantıksız geliyodu ama şimdi dışarıdan bişey almıyorum nerdeyse bilinen markaların ürünlerini tercih et bir sorun yaşamazsın ben hep burdaki kızların önerileriyle aldım

Son düzenleme:

tesekkür ederim kızlar sağolun içimi rahatlattınız.

demekki birazda şans meselesi canım ben markofoni ve evimnetten bi kaç kez alışveriş yaptım şansıma heralde markofoniden aldığım yatak örtüsü renk aynı değildi modelde değişiklik vardı ve lekeliydi geri iade ettim, evimnetten geçen patates soğan sepeti aldım bayıla bayıla piknik sepeti yapmak maksadıyla gösterdikleri resimden hem rengi farklı geldi hemde kalitesi aman boşwer dedim aynı evim netten bahsettiğim nevresimler resimdeki tonlardan farklı geldi markasıda daisyn colors tu galiba benim sansıma ama hala güzel uygun bişi bulurmuyu die bakınıyorum ama almamaya gayret gösteriyorum çok şükür çeyiz işim bitti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…