canım ben ordan mor menekşe havlu ve taç kristal nevresim aldım 2 tane . biraz geç gelmesinin dışında hiç bi sorun yaşamadım. bilindik bi markanın nevresimini alırsan sorun olucağını sanmıyorum. bide ben beğenmedimi hangi site olursa olsun geri gönderiyorum ben uğraşıcama onlar uğraşsın valla hediye çekimle aldığım kavanoz kırık geldi sadece 1,75 tl gibi bişey ödemiştim geri gönderdim 1,75 tl yide bi kaç gün içinde havale yapmışlardı bile:))
demekki birazda şans meselesi canım ben markofoni ve evimnetten bi kaç kez alışveriş yaptım şansıma heralde markofoniden aldığım yatak örtüsü renk aynı değildi modelde değişiklik vardı ve lekeliydi geri iade ettim, evimnetten geçen patates soğan sepeti aldım bayıla bayıla piknik sepeti yapmak maksadıyla gösterdikleri resimden hem rengi farklı geldi hemde kalitesi aman boşwer dedim aynı evim netten bahsettiğim nevresimler resimdeki tonlardan farklı geldi markasıda daisyn colors tu galiba benim sansımaama hala güzel uygun bişi bulurmuyu die bakınıyorum ama almamaya gayret gösteriyorum çok şükür çeyiz işim bitti gibi
demekki birazda şans meselesi canım ben markofoni ve evimnetten bi kaç kez alışveriş yaptım şansıma heralde markofoniden aldığım yatak örtüsü renk aynı değildi modelde değişiklik vardı ve lekeliydi geri iade ettim, evimnetten geçen patates soğan sepeti aldım bayıla bayıla piknik sepeti yapmak maksadıyla gösterdikleri resimden hem rengi farklı geldi hemde kalitesi aman boşwer dedim aynı evim netten bahsettiğim nevresimler resimdeki tonlardan farklı geldi markasıda daisyn colors tu galiba benim sansımaama hala güzel uygun bişi bulurmuyu die bakınıyorum ama almamaya gayret gösteriyorum çok şükür çeyiz işim bitti gibi
dün inceledim bu twister lar var bel inceltmek için 10 tl ye geliyor acaba diorum:44: ama sonrada plastik işte kulanmam kesin diyorum napsam ki hepsi buradada son gün
aldığın zaman pişman olmazsın inanki :) 6 cm inceldi benim belim onun sayesinde 10 lira ama o minnacık şey ile iyiki tanışmışım :) hemde yapması çok eğlenceli :)
peki hangi marka senin ki dinamik ve delta var benim baktığım delta ayrıca çekmelimi (lastikli elle tutmalı)seninki hemen fikir verirsen alayım canım ya son gün
peki hangi marka senin ki dinamik ve delta var benim baktığım delta ayrıca çekmelimi (lastikli elle tutmalı)seninki hemen fikir verirsen alayım canım ya son gün
aynen düz olan mı yoksa lastikli olan mılastikler istenildiği zaman çıkıyor mu acaba?
aynen düz olan mı yoksa lastikli olan mılastikler istenildiği zaman çıkıyor mu acaba?
canım senden duydum baktım hepsi burdaya fiyatıda uygun geldi valla hiç düşünmeden aldım 10 tl lik olanı kartımda para puan da varmış 7,76 tl ye geldi kargoda bedavaymış iyi oldu valla teşekkür ederim:)
canım nerden aldın?
hepsiburada.com aramaya twister yazın (32) li olan sayfayı tıklayın kızlar sizide alet ettim gibi oldu inş. işimize yarar
twister cılgınlığı mı basladı yaf: ben bi zamandasn sonra bıkarım biliorum kendimi:)) valla parav erip spor salonuna gidiyorum plates yapıorum..o kadar parayı bayılınca istersen gitme:))
twister cılgınlığı mı basladı yaf: ben bi zamandasn sonra bıkarım biliorum kendimi:)) valla parav erip spor salonuna gidiyorum plates yapıorum..o kadar parayı bayılınca istersen gitme:))
ben bu sene eliptikle ikisini aldım:)) anneme diyorum kullanıyorum diye sanma evde bırakcam çeyiz kamyonuna bunlarda yüklencek diye :))
gülüyor oda malum ilerde evlilikten ötürü kilo alma + doğumda kilo alma derken bunlarada ihtiyaç var değil mi? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?