çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

demekki birazda şans meselesi canım ben markofoni ve evimnetten bi kaç kez alışveriş yaptım şansıma heralde markofoniden aldığım yatak örtüsü renk aynı değildi modelde değişiklik vardı ve lekeliydi geri iade ettim, evimnetten geçen patates soğan sepeti aldım bayıla bayıla piknik sepeti yapmak maksadıyla gösterdikleri resimden hem rengi farklı geldi hemde kalitesi aman boşwer dedim aynı evim netten bahsettiğim nevresimler resimdeki tonlardan farklı geldi markasıda daisyn colors tu galiba benim sansıma ama hala güzel uygun bişi bulurmuyu die bakınıyorum ama almamaya gayret gösteriyorum çok şükür çeyiz işim bitti gibi

şans işi gerçekten ama bilindik markalarda bir sorun çıkmıyor benim 100den fazla kargom gelmiştir bir kere kırık geldi maşallah ama aldığım şeylerin bilindik marka ve güvenilir site olmasın dikkat ediyorum

ne güzel bitmiş senin ben daha yolun başındayım:)) ama merve nin de dediği gibi bilindik markalar almaya çalışıyorum o zaman da sorun yaşamıyorum genelde bu aralar sadace limango dan alış veriş yapıyorum geri iadesi falan çok kolay tavsiye ederim.

bende almamaya özen göstetriyorum artık kızlar gerçekten zevkli oluyo internetten almak hemde daha uygun oluyo ama sonuç itibariyle benimde çoğu siparişim hatalı falan geldi. en son trendyoldan aldım hem geç gönderdiler hemde yanlış ürün gönderdiler e değiştirme şansında olmuyo mecbur iade edicen valla tekrar onunda uğraşmamak içn geri göndermedim ama daha da çooook nadir yaparım sanırım internteen alışveriş

dün inceledim bu twister lar var bel inceltmek için 10 tl ye geliyor acaba diorum:44: ama sonrada plastik işte kulanmam kesin diyorum napsam ki hepsi buradada son gün

dün inceledim bu twister lar var bel inceltmek için 10 tl ye geliyor acaba diorum:44: ama sonrada plastik işte kulanmam kesin diyorum napsam ki hepsi buradada son gün

aldığın zaman pişman olmazsın inanki :) 6 cm inceldi benim belim onun sayesinde 10 lira ama o minnacık şey ile iyiki tanışmışım :) hemde yapması çok eğlenceli :)

aldığın zaman pişman olmazsın inanki :) 6 cm inceldi benim belim onun sayesinde 10 lira ama o minnacık şey ile iyiki tanışmışım :) hemde yapması çok eğlenceli :)

peki hangi marka senin ki dinamik ve delta var benim baktığım delta ayrıca çekmelimi (lastikli elle tutmalı)seninki hemen fikir verirsen alayım canım ya son gün

peki hangi marka senin ki dinamik ve delta var benim baktığım delta ayrıca çekmelimi (lastikli elle tutmalı)seninki hemen fikir verirsen alayım canım ya son gün

canım senden duydum baktım hepsi burdaya fiyatıda uygun geldi valla hiç düşünmeden aldım 10 tl lik olanı kartımda para puan da varmış 7,76 tl ye geldi kargoda bedavaymış iyi oldu valla teşekkür ederim:)

aynen düz olan mı yoksa lastikli olan mılastikler istenildiği zaman çıkıyor mu acaba?

aynen düz olan mı yoksa lastikli olan mılastikler istenildiği zaman çıkıyor mu acaba?

canım arkadaşada mesaj attım :) ben lastiksiz tercih ettim sebebi ise kullanıcı yorumlarımdan okuduklarıma göre lastikleri bir süre sonra gevşiyormuş :)
çok eğlenceli birşey ama :) tv izlerken filan yapıyorum :) elimde taşıyordum ilk aldığımda:) şimdi biraz boşladım yine alayım elime bari:)

delta marka olanından lastiksiz aldım sağolsun az önce niless arkadaşımıza özelden sordum oda lastikler zamanla gevşiyor deyince düzünü aldım fotosu bu arkadaşlarçeyizde olmassa olmaz Eki Görüntüle 444513

Son düzenleme:
twister cılgınlığı mı basladı yaf: ben bi zamandasn sonra bıkarım biliorum kendimi:)) valla parav erip spor salonuna gidiyorum plates yapıorum..o kadar parayı bayılınca istersen gitme:))

twister cılgınlığı mı basladı yaf: ben bi zamandasn sonra bıkarım biliorum kendimi:)) valla parav erip spor salonuna gidiyorum plates yapıorum..o kadar parayı bayılınca istersen gitme:))

valla canım biz nişanlımla spora yazılmıştık yılık peşin trink ödedik ama toplasan 5-6 kez gittimhep bi bahane bulduk seni azminden dolayı tebrik ediyorum kendimede aklıma geldikçe sinir oluyorum

Son düzenleme:

valla canım biz nişanlımla spora yazılmıştık yılık peşin trink ödedik ama toplasan 5-6 kez gittim hep bi bahane bulduk seni azminden dolayı tebrik ediyorum kendimede aklıma geldikçe sinir oluyorum

ben bu sene eliptikle ikisini aldım:)) anneme diyorum kullanıyorum diye sanma evde bırakcam çeyiz kamyonuna bunlarda yüklencek diye :))
gülüyor oda malum ilerde evlilikten ötürü kilo alma + doğumda kilo alma derken bunlarada ihtiyaç var değil mi? :)))

bende aslında şimdiki halimden çok sonraki halimden korkuyorum tabi biz eşimle sen bincen ben bincem kesin kırarız ozaman

valla kızlar hepimiz bi zamanlama içerisindeyiz:d kimimiz aman ben gelinlik giyecem zayıflayım..kimimiz ilerde kilo alırım zayıflamam gerekecek derken bi bakmısız ki aslında hepimizde kilo korkusu var:)) neden erkekler gibi umursamaz olamıyoruz ki erkege gobegın var desen umursamıo balkon o dio:) bize deseler suratımız bes karıs oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…