çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Morhipo 15 TL hediye çeki var, 23 Hazirana kadar. Kullanmak isteyen ihtiyacı olan msj atsın göndereyim.

bir de Bernardo hediye çeki olup kullanmayacak olan var mı

Son düzenleme:
kızlarr bernardo da %50 indirim başlamıış.ben düdüklü çaydanlık aldım 25 liraya yine 6'lı peçetelikler var 12.50 liraya çay seti aldım 69 liraya :) kesinlikle uğrayın derim

kızlarr bernardo da %50 indirim başlamıış.ben düdüklü çaydanlık aldım 25 liraya yine 6'lı peçetelikler var 12.50 liraya çay seti aldım 69 liraya :) kesinlikle uğrayın derim
canım neler aldın fotolarını koyabılırmısın benımde 100 tl lık cekım var ne alacagımı bılemıyorum

kızlar ıphone 4s alacağım limangoda daybuyday da falan indirime girmiş görürseniz hemen haber verin oldumu çok sevinirim

canım neler aldın fotolarını koyabılırmısın benımde 100 tl lık cekım var ne alacagımı bılemıyorum

canım malesef foto koyma imkanımyok çaydanlığım şu düdüklü modellerden bievde inek ördek şeklinde olanların düz siyahı çay setimde düz beyaz desensiz cok asil satıcı elemanda son kaldı kesinlikle kaçırmayın deyince hemen aldım:) peçete yüzüklerinide bernardonun sitesinden bakabilirsin canım benimki geo silver model canım çatal bıçak takımıyla uyumlu olur diye düşündüm Geo Silver Peçete Halkası | Bernardo umarım yardımcı olabilmişimdir canım ama mutlaka git gez çekini kullan derim

canım aldığım çaydanlık buna benziyor

Eki Görüntüle 446588 canım aldığım çaydanlık buna benziyor

sağol cnm teşekkür ettim peçete halkası bende alabılırım kafama yattı çok sağol

böyle bi duyuru yayınlamışlar..

ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Müşterilerimiz

Pazarland ailesi olarak uzun zamandır sizlere hizmet vermekteyiz ve kurumsal bir ciddiyet içerisinde yakın zamana kadar tüm siparişlerinizi zamanında ve eksiksiz olarak teslim etmekteydik.

Ancak, son dönemde kurucumuz ve genel müdürümüzün yaşadığı ciddi sağlık sorunları nedeniyle firmamızda idari sıkıntılar yaşanmaya başlandı ve maalesef siparişlerinizi tedarik etmede zorluklar yaşamaya başladık

Sizleri mağdur etmemek için tüm çabalarımızla ve özveri ile çalışarak sipariş veren ve ürünlerini tedarik edemediğimiz tüm müşterilerimizin paralarını 11 Haziran 2012 tarihinden itibaren iade etmeye başladık.

Para iadeleri çok kısa bir süre içinde tüm müşterilerimize banka havalesi veya kredi kartlarına iade yolu ile tamamlanacaktır. Bununla ilgili tüm müşterilerimize tek tek e-posta ile bilgilendirmeler yapılmaya başlanmıştır. Lütfen sistemimizde kayıtlı olan e-postalarınızı kontrol ediniz.

Pazarland ailesi olarak tüm müşterilerimizin paralarının son kuruşuna kadar ödeneceğini bir kez daha vurgulamak istiyor ve basında çıkan yanıltıcı haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Bu asılsız haberlerle ilgili olarak yasal süreci başlattığımızı da ayrıca bildirmek isteriz.

Elimizde olmayan mücbir sebeplerden kaynaklanan bu durum için özür diler, anlayışınız ve sabrınız için hepinize tek tek teşekkür ederiz.

Pazarland

Not: Her türlü sorularınız ve detaylı bilgi için 0530-430 56 64 numaralı telefonu arayabilir veya admin@pazarland.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…