valla kızlar hepimiz bi zamanlama içerisindeyiz:d kimimiz aman ben gelinlik giyecem zayıflayım..kimimiz ilerde kilo alırım zayıflamam gerekecek derken bi bakmısız ki aslında hepimizde kilo korkusu var:)) neden erkekler gibi umursamaz olamıyoruz kierkege gobegın var desen umursamıo balkon o dio:) bize deseler suratımız bes karıs oluyo [/
hahayyy çok doğru tespit buu
Kızlar benim twister gelmiş bile kardeşim aradı
canım neler aldın fotolarını koyabılırmısın benımde 100 tl lık cekım var ne alacagımı bılemıyorumkızlarr bernardo da %50 indirim başlamıış.ben düdüklü çaydanlık aldım 25 liraya yine 6'lı peçetelikler var 12.50 liraya çay seti aldım 69 liraya :) kesinlikle uğrayın derim
canım neler aldın fotolarını koyabılırmısın benımde 100 tl lık cekım var ne alacagımı bılemıyorum
canım malesef foto koyma imkanımyok çaydanlığım şu düdüklü modellerden bievde inek ördek şeklinde olanların düz siyahı çay setimde düz beyaz desensiz cok asil satıcı elemanda son kaldı kesinlikle kaçırmayın deyince hemen aldım:) peçete yüzüklerinide bernardonun sitesinden bakabilirsin canım benimki geo silver model canım çatal bıçak takımıyla uyumlu olur diye düşündüm Geo Silver Peçete Halkası | Bernardo umarım yardımcı olabilmişimdir canım ama mutlaka git gez çekini kullan derim
canım malesef foto koyma imkanımyok çaydanlığım şu düdüklü modellerden bievde inek ördek şeklinde olanların düz siyahı çay setimde düz beyaz desensiz cok asil satıcı elemanda son kaldı kesinlikle kaçırmayın deyince hemen aldım:) peçete yüzüklerinide bernardonun sitesinden bakabilirsin canım benimki geo silver model canım çatal bıçak takımıyla uyumlu olur diye düşündüm Geo Silver Peçete Halkası | Bernardo umarım yardımcı olabilmişimdir canım ama mutlaka git gez çekini kullan derim
Eki Görüntüle 446588 canım aldığım çaydanlık buna benziyor
Kızlarr netvarium'dan alışveriş yapanınız varmı güvenilirmidir?
kızlarr - PAZARLAND- diye bir site varmış Allah bize biz size diye mesaj atmışlar üyelere... İnşallah aramızdan alışveriş yapan olmamıştır.. Aman güvenmeyelim her siteye.. milliyette vardı m.milliyet.com.tr
kızlarr - PAZARLAND- diye bir site varmış Allah bize biz size diye mesaj atmışlar üyelere... İnşallah aramızdan alışveriş yapan olmamıştır.. Aman güvenmeyelim her siteye.. milliyette vardı m.milliyet.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?