çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Merhabalar,
Altincicadde.com'dan yaptığım 3 siparişim de söz verilen süre içinde gönderilmemiş durumda. Bir hafta önce iptal edeceklerini söylediler, sonra iptal ettiler, bu sefer geri ödeme yapmıyorlar ve sorduğunuzda yaptık diyorlar.

Firmanın daha duyarllı bir işletim anlayışı göstererek kredi kartımdan ödemiş olduğum ürünler için acil para iadesi gerçekleştirmesini talep ettim. Ama dinleyen yok.Böyle zorluk çektireceklerini düşünsem hiç bir şekilde sipariş vermezdim.Çok yazık.
Tüketiciler bu şekilde yalnızca para alıp ürün göndermeyen altincicadde.com gibi şirketlerden uzak durmalı. Müşterileri mağdur ederek çektikleri paraları " ürün gönderme süresi 2 hafta+iptal etme süresi 1 hafta+ geri ödemesüresi-bilinmiyor" gibi toplam sürede parayı kullanarak kar etme internet satıcılığı olmamalı, Amerikada bu sirketlerden cok var.
Sipariş vermeden önce sikayet sitelerini de gözden geçirin yoksa çok başınız ağrır.
Sn. Tüketiciler siparişlerini yapacakları sirketleri seçerken ebay, gittigidiyor gibi, üründen memnuniyetsizlik veya almama durumunda paralarının kendilerinde kalacağı güvencesi verenleri tercih etmeliler ( ancak ürünü teslim aldığınızda para transferini onaylıyorsunuz)

züccaciyeburada.com da 19 -24 hazıran arası kargo bedava
morhipo tefal %50 indirimde

Son düzenleme:

eyvahlar olsun yaa benim de cay makinasi cikmadi hala kargoyla, aradim bu haftaici mutlaka elinizde olacak dediler

uff ya gelmezse, bir de iadesiyle ugras ((((((((( hay allah

Bu arada kizlar vip dukkan`dan elbise almistim, kendileri iptal ettiler kalite kontrolden gecemedi urun diye, sonra indirim ceki verdiler onunla bir ayakkabi aldim, dun geldi! saka olmali herhalde diye dusundum ama degildi maalesef.

Kutusu parcalanmis, ayakkabi denenmis, giyilmis! altindaki desenleri resmen silinmisti! he bir de ustunde tukenmez kalem cizikleri falan vardi! Aninda iade ettim, geldigi gibi gitti kargoyla!

Kisaca bu siteye de dikkat edin derim :S

canım güvenilir mi peki ? züccaciyeburada.com sitesi ?
canım ben buradan duyup üye olmuştum ama artık bu olaylardan sonra ne dıyım altıncıcadde ben problem yasamadım bak arkadasların basına neler gelmıs sacmalamıs altıncıcadde sıtesıde
artık şansımıza kalmış
benimde evimisterden aldığım tava mayısta almıstım kaldırırken fark ettım grill tavasının tabanı farklı wok tavasının kı farklı tefale gıttım wok tavasının tabanında hepsı kadınlar ya sahte ya eskı model dedı 4 gun once bıldırdım fotolarını cekın maıl atın dedıler donen olmadı bu gun yıne aradım
o kadar para verdım nıye eskı model veya sahte degısmıs guya sahte tava kullanıyım kı ben 100 lıra para verıyorum bi tavaya

O kadar çok sıkıldım ki ürünlerimi beklemekten.evim.netten aynı gün 2 sipariş vermiştim 1 tanesi geçen hafta geldi diğeri hala yok.Sipariş tarihim 30.05.12.Altıncı cadde'den 2 sipariş vermiştim 07.06.12 de hala ses seda yok.2 siteye de uzun bir mail attim bu kadar olmaz ya madem tedarik sorunu yaşıyorsun ücretini hemen kesme,ürün ulaşınca kes

Benimde çkb almam lazım uygun fiyatlı bişey arıyorum fiyatlar hakkında bilginiz var mı ? :)

fırsatmagazası.coma üye ol çok güzel kampanyalar oluyor hemde güvenilir bi site havale çıkarıyorsunuz aynı gün veya ertesi gün çıkıyor kargo tedarik falan beklemiyorsun yani ben teflon ve çelik tencere takımlarımı 115 parça çkb takımımı kargo dahil 1400 liraya aldım hemde hisar

kızlar evim.nette fame kitchen dı sanırım guzel urunler var.ben biraz alısveriş yaptım:)) 54 tl tuttu aldıklarım sunlar:

daha once bir konuda mandalı ne yapacaksınız eyize koyup demiştim ama:)) su sirin mandalları gorunce almamazlık edemedim:) 12 tanesi 3,90 dı ..3 takım aldım..

Çok iyiymiş canım teşekkürler :) kargo ücreti ne kadar biliyor musun ? :)

canım markası neydi bu nevresimin? pamuk saten falan mı? kalitesi nasıl duruyor?kaça aldın yaa cok begendim..ben kırmızıyı cok seviyorum..tuh goruyonmu kaçırdık:))

kızlar aylar öncesinde krem rengi yatak örtüsü almıştım kadifeli olanlardan(çarşıdan ) mobilyaları krem düşünüyordum ama şimdi beyaz gri mobilya aldık ve uymuyor gözünüze takılırsa şöyle güzel uygun birşey haber verirseniz çok sevinirim

canım markası neydi bu nevresimin? pamuk saten falan mı? kalitesi nasıl duruyor?kaça aldın yaa cok begendim..ben kırmızıyı cok seviyorum..tuh goruyonmu kaçırdık:))

Canım ben markafoni'den aldım.Moda ev diye bi kampanyadaydı ürün adı lovestory'di.Ben pek anlamam kumaşın cinsinden ama saten olmadı kesin.Çeyize koycağım için tamamen açıp bakmadım kutusuna yerleştiremem diye ama kalitesiz durmuyo.Tabi yıkadıktan sonra ne olur bilmiyorum.Nevresim bana 38 TL'ye geldi sen eğer kargo çeki kullanırsan 33'e düşer fiyatı ben beceremedim ondan kargoda ödedim.Üzülme tekrar gelir kampanyası bende kırmızıyı çok severim bitane daha aldım ama daha gelmedi şimdi onunda fotosunu koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…