merhaba kizlar,
altinci caddede bornozlar vardi ama marka yazmadigi icin guvenip alamadim50 lira cekimde vardi, bende hazir kargo bedavayken, homend`in cay makinasini aldim, 99.90 tlye gelmis oldu :)
aslinda haftasonu yazacaktim ama firsatim olmadi bir turlu, goztepe optimuma gittm cumartesi gunu, Karaca, Bernardo, Esse ve Tefalde iyi indirimler vardi.
Karaca`nin tek tek alabilecegin, servis kaseler-kahvaltiliklar-recellikler..vs gercekten cok ucuz, Bernardo`da gectigimiz kis magazasinda olan bircok sey indirimdeydi. Essede, essenso tavalar 25den baslayip yukseliyordu, oldukca buyuk bir magazasi var ve uygundu gercekten.
Merhabalar,
Altincicadde.com'dan yaptığım 3 siparişim de söz verilen süre içinde gönderilmemiş durumda. Bir hafta önce iptal edeceklerini söylediler, sonra iptal ettiler, bu sefer geri ödeme yapmıyorlar ve sorduğunuzda yaptık diyorlar.
Firmanın daha duyarllı bir işletim anlayışı göstererek kredi kartımdan ödemiş olduğum ürünler için acil para iadesi gerçekleştirmesini talep ettim. Ama dinleyen yok.Böyle zorluk çektireceklerini düşünsem hiç bir şekilde sipariş vermezdim.Çok yazık.
Tüketiciler bu şekilde yalnızca para alıp ürün göndermeyen altincicadde.com gibi şirketlerden uzak durmalı. Müşterileri mağdur ederek çektikleri paraları " ürün gönderme süresi 2 hafta+iptal etme süresi 1 hafta+ geri ödemesüresi-bilinmiyor" gibi toplam sürede parayı kullanarak kar etme internet satıcılığı olmamalı, Amerikada bu sirketlerden cok var.
Sipariş vermeden önce sikayet sitelerini de gözden geçirin yoksa çok başınız ağrır.
Sn. Tüketiciler siparişlerini yapacakları sirketleri seçerken ebay, gittigidiyor gibi, üründen memnuniyetsizlik veya almama durumunda paralarının kendilerinde kalacağı güvencesi verenleri tercih etmeliler ( ancak ürünü teslim aldığınızda para transferini onaylıyorsunuz)
züccaciyeburada.com da 19 -24 hazıran arası kargo bedava
morhipo tefal %50 indirimde
canım ben buradan duyup üye olmuştum ama artık bu olaylardan sonra ne dıyım altıncıcadde ben problem yasamadım bak arkadasların basına neler gelmıs sacmalamıs altıncıcadde sıtesıdecanım güvenilir mi peki ? züccaciyeburada.com sitesi ?
Benimde çkb almam lazım uygun fiyatlı bişey arıyorum fiyatlar hakkında bilginiz var mı ? :)
Benimde çkb almam lazım uygun fiyatlı bişey arıyorum fiyatlar hakkında bilginiz var mı ? :)
fırsatmagazası.coma üye ol çok güzel kampanyalar oluyor hemde güvenilir bi site havale çıkarıyorsunuz aynı gün veya ertesi gün çıkıyor kargo tedarik falan beklemiyorsun yani ben teflon ve çelik tencere takımlarımı 115 parça çkb takımımı kargo dahil 1400 liraya aldım hemde hisar
fırsat mağazasında 199 tl ar yıldız var canım
Kızlar markafoni nevresim takımım cumartesi geldi
Eki Görüntüle 446611
Bakalım diğerleri ne zaman gelicek
Kızlarr netvarium'dan alışveriş yapanınız varmı güvenilirmidir?
ne kadar tatlıymıs canımgule gule kullan
aman diyim guzelim!!valla 1 degil 1,5 ay bekledim siparişi sakınn bulasma..evim.net kırk kat daha iyidir
canım markası neydi bu nevresimin? pamuk saten falan mı? kalitesi nasıl duruyor?kaça aldın yaa cok begendim..ben kırmızıyı cok seviyorum..tuh goruyonmu kaçırdık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?