çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar evimisterden philips ütü almak mantıklı mı sizce 30tl lik te çekim var ne alsam bilemedim

beğendiğim model philips gc4860 yada gc4870 modeli ama garantisini falan gönderiyorlar mı sonrasında sorun çıkarmı

canım ben bu siteden elektronik alet değil mutfak eşyası almıştım ama altıncı caddeden elektronik alet aldım mutfak için garantisi üzerine yapıştırmışlarıdı sorun olmaz ama eğer istersen iletişim bölümünden mail atarak sorabilirsin...

istediğin model ise neden olmasın ki ben daha önce alışveriş yaptım evimister'den bence yapabilirsin canım

evet en iyisi mail atmak teşekkürler

canım şimdi baktım evimisterde daha uygun gc4870de daha pahalı

bende daha ucuz buldum başka yerlerde şimdi site adı hatırlamıyorum ama gc4870 i kendi aldığımdan da ucuza bulmuştum ama güvenemdiğimden almadım evimisterde pek güvenilir bi siteye benzemiyor çok şikayet duydum bu tarz ürünleri iyi araştır güvenilir yerlerden al bence.

şikayetsiz site varmı canım artık evimisterden alışveriş yaptım sorun olmadı ama sonuçta tüm ürünleri kendi depolarında tutamıyorlar ve geç teslim oluyor buda normal yani... ama kırılcak birşey alıyorsanız elinize ulaşana kadar yer yerden sonra size geliyor yani yolda kırılması da normal bunu göz önüne alarak alışveriş yapın sonra tabk çanak aldım kırık geldi diyorlar...

kırılacak ürün aldığında kargocunun yanında paketi açmak en güzeli. kırıksa tutanak tutturup teslim almamak gerek. ben ütüde karar veremedim philips 4860 mı 4870 mi alsam
4870 iyonik derin buhar 4860 da otomatik kapanma özelliği var gerisi aynı galiba

o kadar ince ayrıntılar bence önemli değil otomatik kapan ma tama iyi güzelde gerek var mı bilmem sonuçta ütü yapılacak son derece profesyonel bir şey olmasına gerek yok gibi bir iki özellik ekliyorlar ki çoğu kullanılmıyor boşu boşuna fark ödüyoruz ihtiyaçlar doğrultusunda eleme yapabilirsin canım

westwingden 500 tl alıs verıste 100 tl ındırım cekı var verebılırım gercı kım 500 tl lık alıs verıs yapar merak ıcındeyım bı anda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…