- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
kızlar elinde limango çeki olan varmı ?
kızlar evimisterden philips ütü almak mantıklı mı sizce 30tl lik te çekim var ne alsam bilemedim
istediğin model ise neden olmasın ki ben daha önce alışveriş yaptım evimister'den bence yapabilirsin canım
beğendiğim model philips gc4860 yada gc4870 modeli ama garantisini falan gönderiyorlar mı sonrasında sorun çıkarmı
istediğin model ise neden olmasın ki ben daha önce alışveriş yaptım evimister'den bence yapabilirsin canım
canım ben bu siteden elektronik alet değil mutfak eşyası almıştım ama altıncı caddeden elektronik alet aldım mutfak için garantisi üzerine yapıştırmışlarıdı sorun olmaz ama eğer istersen iletişim bölümünden mail atarak sorabilirsin...
evet en iyisi mail atmak teşekkürler
bende netten aldım ütümü philips 4860 büroteknikten almıştım bi sorun olmadan geldi çok şükür bilgin olsun canım.
canım şimdi baktım evimisterde daha uygun gc4870de daha pahalı
bende daha ucuz buldum başka yerlerde şimdi site adı hatırlamıyorum ama gc4870 i kendi aldığımdan da ucuza bulmuştum ama güvenemdiğimden almadım evimisterde pek güvenilir bi siteye benzemiyor çok şikayet duydum bu tarz ürünleri iyi araştır güvenilir yerlerden al bence.
şikayetsiz site varmı canım artık evimisterden alışveriş yaptım sorun olmadı ama sonuçta tüm ürünleri kendi depolarında tutamıyorlar ve geç teslim oluyor buda normal yani... ama kırılcak birşey alıyorsanız elinize ulaşana kadar yer yerden sonra size geliyor yani yolda kırılması da normal bunu göz önüne alarak alışveriş yapın sonra tabk çanak aldım kırık geldi diyorlar...
banada gelmişaltıncıcadde hesaplarınızı kontrol edin yarına kadar geçerli 50 tl lik çek vermişler 200 tl ve üzeri...
banada gelmiş
ne alsam ne alsam:26:
bana da gelmiş ama 200 TL çok fazla :26: sanırım kullanmıcam
kırılacak ürün aldığında kargocunun yanında paketi açmak en güzeli. kırıksa tutanak tutturup teslim almamak gerek. ben ütüde karar veremedim philips 4860 mı 4870 mi alsam
4870 iyonik derin buhar 4860 da otomatik kapanma özelliği var gerisi aynı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?