çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Canım yeterki gelsin yaa geç gelmesine razıyım ama gelmiycek diye korkuyorum ben

ben gelmemesi gibi bi sorun yaşamadım cnm aklında olsun genelde hafta sonu kargo bedava yapıyorlar indirim kuponuyla birlikte değerlendirildiğinde gerçekten çok avantajlı oluyor o zaman . . .

cnm çok tatlıymış bu ya . . . baktın reçel koymalık çok ufak geldi zeytin çekirdeği ya da balık kılçığı kemik flan koymak için koyarsın sofraya, sofra örtün batmaz . . .
kırılacak şey almaya cesaret edemiyorum internetten ben . . . :26:

altıncı caddede gold marka tek kişilik pike takımları var çift taraflı olarak kullanılıyormuş 30 tl kullanan varmı aranızda beğendiklerim bunlar hangisini alayım sizce? [ATTACH=C

Son düzenleme:
valla banyo urunlerı hep bu fıyata bence cok guzel uyar ama fıyatı senı kasacaksa bekle butcene gore al derım
çöp tenekelerine bakmıştım koçtaşta tepe home da 100 tl civarıydı şimdi 50 tl de var fiyat iyi gibi ama kapaklı çöp kovası kullanışlı olur mu banyo da ben bunu klozetin yanına koymayı düşünüyorum da

ya bende hiç almadım ama görünce hoşuma gitti

Kızlar morhipo 15 TL'lik hediye çeki vermiş hemde alt limitsiz Maillerinizi kontrol edinn

Kızlllarrrr merakla beklediğim,evim.netten aldığım reçelliklerim geldiii
Şok oldum çünkü biraz önce daha siteye baktım tedarik ediliyor yazıyodu ve hala öyle yazıyo

Çok şirinler çokkk

Son düzenleme:
altıncıcaddede sarev var bana sürekli çek veriyor aceba alsammı diyorum 100 tl ye gelcek daha uyguna bulabilirim gibi geliyor

westwingde sofra aksesuarları var kampanyada ve çeklede uyguna geliyor alsammı diye düşünüyorum 7 parça 33 tl ye kelebekli servisliğide ne zamandır beğeniyordum alsammı kiii

westwingde sofra aksesuarları var kampanyada ve çeklede uyguna geliyor alsammı diye düşünüyorum 7 parça 33 tl ye kelebekli servisliğide ne zamandır beğeniyordum alsammı kiii

amannn hiç ugrasamam servisliklerle falan:)) tabak canak kaşık varsa sofra tamamdır işte ..bosver guzelim alma..:) saka bir yana bunları alsam ben kullanmam ki..sosyetemiyiz canııımmmm:)

amannn hiç ugrasamam servisliklerle falan:)) tabak canak kaşık varsa sofra tamamdır işte ..bosver guzelim alma..:) saka bir yana bunları alsam ben kullanmam ki..sosyetemiyiz canııımmmm:)

tam anneciğimin mantığı annemde hep böyle diyor ama ben meze ve zeytinyağı çok severim sunumunada önem veriyorum düz beyaz porselenler kalpli balıklı felan beni neşelendiryorlar alabilirim herhaldeinşallah ilerde zevkle kullanırım birde ben yemek bloğu açıcam evlendiğimde o yüzden böyle şeyler görsellik açısındada iyi olur fotoğraflıcam canım

cnm hangılerı lınk verebılırmısın bende bakıyım

yok bebeem tabaklar degil de ben sey demek istemiştim:44: hani
suplalar peceteler için boyle yuzuk gibi takılan seyler amaaann valla onlarla ugrasamam:)) hem calısan bir bayan olcam ben ...o kadar agır bir misafir de gelmesin mumkunse ilk yıllarda:)) sonra gerekirse alırız almaya karar verirsek..ya tabii bu benim dusuncem..benim için gereksiz bir baskası için gerekli olabilir tabii..ama meze konusunda falan demmeiştim..onlara al tabi canımm:))

Perşembe ve Cuma gününe özel kargo hariç 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde,toplam ürün tutarınızın %10'u kadar ekstra indirim anında hediye!

kızlar limango garage sale de 89,90 a tac yatak ortusu vr sempre siyah..almak isteyen varsa kaçırmasınn..habire sepete giriyoo yetişen alırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…