Canım yeterki gelsin yaa geç gelmesine razıyım ama gelmiycek diye korkuyorum ben
http://www.altincicadde.com/urun-detay/minyatur-balik-sosluk-1-6605-8216
kızlar bu sosluklara reçel koyamaz mıyız çok mu küçük sizce ben karar veremedim ya
ben reçeli bir kahvaltılık seviyorum yenecek ve yıkanacak o kap
2 şer tane bu sosluklardan alsam iyi olacak gibi ne dersiniz ne kaarsızım yaaaa
altıncı caddede gold marka tek kişilik pike takımları var çift taraflı olarak kullanılıyormuş 30 tl kullanan varmı aranızda beğendiklerim bunlar hangisini alayım sizce?Eki Görüntüle 447963 Eki Görüntüle 447964 Eki Görüntüle 447965 Eki Görüntüle 447966
çöp tenekelerine bakmıştım koçtaşta tepe home da 100 tl civarıydı şimdi 50 tl de var fiyat iyi gibi ama kapaklı çöp kovası kullanışlı olur mu banyo da ben bunu klozetin yanına koymayı düşünüyorum davalla banyo urunlerı hep bu fıyata bence cok guzel uyar ama fıyatı senı kasacaksa bekle butcene gore al derım
ya bende hiç almadım ama görünce hoşuma gitti
ben gelmemesi gibi bi sorun yaşamadım cnm aklında olsun genelde hafta sonu kargo bedava yapıyorlar indirim kuponuyla birlikte değerlendirildiğinde gerçekten çok avantajlı oluyor o zaman . . .
cnm çok tatlıymış bu ya . . . baktın reçel koymalık çok ufak geldi zeytin çekirdeği ya da balık kılçığı kemik flan koymak için koyarsın sofraya, sofra örtün batmaz . . .
kırılacak şey almaya cesaret edemiyorum internetten ben . . . :26:
altıncı caddede gold marka tek kişilik pike takımları var çift taraflı olarak kullanılıyormuş 30 tl kullanan varmı aranızda beğendiklerim bunlar hangisini alayım sizce?Eki Görüntüle 447963 Eki Görüntüle 447964 Eki Görüntüle 447965 Eki Görüntüle 447966
Kızlar morhipo 15 TL'lik hediye çeki vermiş hemde alt limitsizMaillerinizi kontrol edinn
yine çek yok :44: daha önce bi 20 TL yüklemişlerdi 50 TL sınırlı onu kullandım. arada kontrol ediyim belki acır da yüklerler
westwingde sofra aksesuarları var kampanyada ve çeklede uyguna geliyor alsammı diye düşünüyorum 7 parça 33 tl ye kelebekli servisliğide ne zamandır beğeniyordum alsammı kiii
amannn hiç ugrasamam servisliklerle falan:)) tabak canak kaşık varsa sofra tamamdır işte ..bosver guzelim alma..:) saka bir yana bunları alsam ben kullanmam ki..sosyetemiyiz canııımmmm:)
cnm hangılerı lınk verebılırmısın bende bakıyımwestwingde sofra aksesuarları var kampanyada ve çeklede uyguna geliyor alsammı diye düşünüyorum 7 parça 33 tl ye kelebekli servisliğide ne zamandır beğeniyordum alsammı kiii
kızlar limango garage sale de 89,90 a tac yatak ortusu vr sempre siyah..almak isteyen varsa kaçırmasınn..habire sepete giriyoo yetişen alırr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?