çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

evmanya.com da 100 tl ve üzeri alış verilerde kargo bedava

Son düzenleme:

vay be gerçekten çok hesaplı . . .
baska yerlerdekı fıyatına hıc baktım nasıl ıyı mı onuda bılmıyorum ben ütüyü falan sona bıraktım çünkü o yüzden araştırmadım hiç ama alacaklar için uygunsa kaçırmasınlar

vay be gerçekten çok hesaplı . . .

ütüyü araştırdım normal çok ütü yapmayacaklar için benım gıbı bırıne ıdeal mesela kendılıgınden kapanma sızdırmama vs ozellıgı var woltuda fena degıl ıslevı var baska sıtelere baktım 109 129 fln fıyatı bı ara dıye bı sıtede 99 lıra sadece ordanda hepsıburada.com varken alınmaz zaten pembe pembe cok hosuma gıttı dugune yakın almayı dusunmesem alırdım pembiş pembiş benı cebzettı valla fıyatıda uygunmus kredı kartı patlamasaydı alırdım belki

westwingde jua var 100 tlye 30 tl cek vermısler sıtelerınde

altıncı cadde kadar indirimli olmuyo canım bence bir şekilde indirime girer daha ucuza alırsın

sakın diyim altıncı caddeden uzak dur.27 mayıstan beri uğraşıyorum.ürünü yanlış yolladılar.lütfedip cevap verdiler 23ünde kargoya verdilerçbugün geldi.dalga geçer giibi benim yolladığım ürünü bana geri yollamışlar hemde koli deforme olmuş.içinde değişim kağpıdı bile yok.benim face mail adreslerimi engellmeişler cevap veren yok.müşteri temsilcisi ileticez diyo o kadar.ben mahkemeye vericem bunları az para değiş 200 lira.
allah nasıl biliyosa öle yapsın bu çalışanları.duvara anlatasam derdimi dile gelir konuşurdu

markafoniden kargo çeki gerekli arkadaşlar
ayrıca altıncıcaddenin kargo bedavası ne zaman oluyordu çarşamba günümü altıncıcadde çeki olup kullanmayacak olan varsa bana verirse çok sevinirim

Altıncı cadde hüsrana uğrattı beni bugün kargo bedava yapmadılar bekledim o kadarb

morhipo 1 ay 2 defa 20 tl çek verdi sürelerini geçirdim şimdide kontrol ettim bir 20 tl çek kodu vermiş bide alışveriş sırasında çek kullan diye tıklayınca 20 tl var morjipocum ne yapmaya çalışıyorsun illa uyuyan devi uyandrcanmı çeklerle nereye kadar akşam bir bombaardıman yapcam

arkadaşlar sizlerde bakın hesaplarınıza

Bana da 15 tl lik vermiş hem de alt limitsiz Tabi ki hemencecikin kullandımmm

kızlar evmanyadan alışveriş yapıcak olan varsa 3 tane 100 tl alt limitli 25+25 hediye çeki bi tane 120 tl alt limitli 30+30 çek kodum var verebilirim
yalnız 100 tl üzeri olunca kargo bedava oluyo ama çek ekleyince 8 tl kargo parası çıkartıyo bilginiz olsun

arkadaşlar altıncıcaddede phılıps var ve 50 tl kuponla 279 tl olan azur ütü 230 tl ye gelebilir ki 400 tl den inmiş bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…