çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kredi kartını yatırdın ya al babam al yagmur
bunlar 16 tl tuttu kızlar..evim net te bamboo kampanyasından aldım..ama havanımı cok sevdim:))

altıncıcaddeden yine mail bilginize

Yarısı bizden... 50 TL değerinde hediye çekiniz hesabınıza yüklenmiştir.

bizede gelmiş aldık bi şeyler çoğu kimsenin aksine ben memnunum 6. caddeden . . . tedarik süreci uzun fakat fiyatlar piyasanın çok altında ve ürünleri orjinal . . .

bizede gelmiş aldık bi şeyler çoğu kimsenin aksine ben memnunum 6. caddeden . . . tedarik süreci uzun fakat fiyatlar piyasanın çok altında ve ürünleri orjinal . . .

Canım senin 6.caddeden aldığın ürün ne zaman ulaştı eline ?

canım kod yok sepetime ürün yükledim sonra bu seçenekleri gördüm 50 tl yi seçtim

Hediye çeki kullanmak istemiyorum.
50,00 TL hediye çeki kazandınız.

ama sanırsam 100 tl üstünde aktif oluyor

canım daha önce yarısıbizden kampanyasından yararlanmadıysan girdiğin adresle o yüzden gelmiş olabilir ben baktım benimde yoktu...

fiyatı bilmem ama ne kadar canlı bişe bole :) guzel duruyo bence:) ama urunlerinin tam tonunu ve modelini goremedigimiz için cok da saglıklı bir yorum yapamıyorum..bunu en iyi sen bilirsin canım..ama hos duruyor..

Canım senin 6.caddeden aldığın ürün ne zaman ulaştı eline ?

cnm 3 haftayı buldu fakat paketleme olsun ürün kalitesi ve orjinalliği olsun her şey mükemmel . . .
benim anladığım spariş adedi kadar tedarik ediyorlar yani önce spariş topluyorlar ardından tedarik süreci başlıyor tedarikçiye göre de bu süre uzayabiliyor . . . bence sorun değil . . . ürünü piyasanın yarısına alabildikten sonra beklenir yani .

çok şık . . . hele ki banyonuz bu bordürlerse . . .

Hakkaten banyo takımı çok güzel canım normal fiyatı nedir bilmiyorum o yüzden bi kıyaslama yapamıycam ama çok güzel görünüyo

Canım yeterki gelsin yaa geç gelmesine razıyım ama gelmiycek diye korkuyorum ben

canım eccobella casena dan aldım ben yatak ortumu onlara bak markafonıye altıncıcaddeye gırıyor sureklı ındırıme
canım markası neydi bu nevresimin? pamuk saten falan mı? kalitesi nasıl duruyor?kaça aldın yaa cok begendim..ben kırmızıyı cok seviyorum..tuh goruyonmu kaçırdık:))
canım normal nevresım rerforce falan degıl ben markafonıden almıstım gulınde bnm ceyızımde gordu sordu sansınada ındırıme gırmıstı aldı kacırma derım gırerse ındırıme ben haber verırım fıyatına gore guzel bı urun

bana mail gelmemiş :44:
banada gelmemıs kontrol ettım hesabıma gırıp baktım cek yok fıssler duduklu ekledım sepetıme cek olarak sadece kayıttan kazandıgım 15 tl cıkıyor arkadasın dedıgı bu yazıdan hıc cıkmıyor

valla banyo urunlerı hep bu fıyata bence cok guzel uyar ama fıyatı senı kasacaksa bekle butcene gore al derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…