kızlaaaar 6. cadde temmuz12 yi kaldırmışşşşşşşşşşş :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
kargo bedava yapıp bunu kaldırıyorlar bana geldı temmuz ayı boyunca kullanabılırsınız dıye kullanamıyorum pasıf dıyor
1 kere kullanan kullansın ben hıc kullandım mesela temmuz50 yı de temmuz12 yı de kullanmadıgımızda aktıf olsun kafasına gore kaldırma falan sacma yanı
netvarium hesaplarınızı kontrol edin kızlarrrr
Size Özel Hesabınıza 100 TL Yüklenmiştir, Harcamaya Başlamak İçin Tıklayınız
50 TL ve üstü alışverişlerinizde, toplam alışveriş tutarınızın %40'ına kadarını nv puanlarınızla ödeyebilirsiniz.
Örnek olarak; netvarium'dan 50 TL tutarında bir alışveriş yapmanız halinde, 50 TL nin, 20 TL'sini nv Puanlarınızı kullanarak, Sadece 30 TL ödeyerek alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz
Ekstra avantajlı alışveriş için son tarih 31 Temmuz 2012 dir.
31 Temmuz 2012 de tüm nv puanlar sıfırlanacaktır.
Ekstra avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmamak için acele ediniz.
netvarium'un dünyaca ünlü yüzlerce marka ve tasarım ürünleri arasında tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünler mutlaka vardır!
Teşejkkür ederm kızlar..
Turkcelli olanlarda alabiliyor marakafonı yazın 2222 ye gönderim kızlar
bu nevresimden bende istiyorum yaa ama o kadar çok varkı napsam bilmiyorum çok güzel ama güle güle kullan
neyi turkcelliler alabiliyor canım
Teşejkkür ederm kızlar..
Turkcelli olanlarda alabiliyor marakafonı yazın 2222 ye gönderim kızlar
canım bu dediğin trendyol için geçerli değil mi?
Hattı turkcell'e kayıtlı kişiler avantaj yazıp 2222'e gönderiyorlar ve kargo bedava çeki geliyor, mesaj olarak. Fakat 85 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli.
trendyolu ben bilmiyorudm..markafonden nevresm takımı aldım canım 84,90 tl kargo parası ödemedim
Markafoni bi tek markmost'tan veriyor sanıyordum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?