çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar kargo bedava kodum var kullanabilirsiniz
yeni üyelere verilen 25 tl lik indirimle birlikte kullanılamıyormuş malesef

kod MST9L53ZCNL

kızlaaaar 6. cadde temmuz12 yi kaldırmışşşşşşşşşşş :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

kargo bedava yapıp bunu kaldırıyorlar bana geldı temmuz ayı boyunca kullanabılırsınız dıye kullanamıyorum pasıf dıyor
1 kere kullanan kullansın ben hıc kullandım mesela temmuz50 yı de temmuz12 yı de kullanmadıgımızda aktıf olsun kafasına gore kaldırma falan sacma yanı

evet ya ben daha sabah bakığımda vardı yarın kargo bedava olur diye bekledim böyle oldu off ya sinir oldum yeni bi kupon versinler hemen

Kızlar her şehirde bu uygulama var mı bilmiyorum ama şu anda Bernardo ve tefal de çok güzel indirimler var. Geçen ben aavm ye gittim.( Antalyada). İndirimleri görüncce şok oldum. Ben şimdilik hem maddi anlamdı sıkıntı çektiğim için ve hem de tam olarak hangi modelleri alacağımı bilemediğim için almadım ama bence bu fırsatı kaçırmayın.

netvarium hesaplarınızı kontrol edin kızlarrrr

Size Özel Hesabınıza 100 TL Yüklenmiştir, Harcamaya Başlamak İçin Tıklayınız

50 TL ve üstü alışverişlerinizde, toplam alışveriş tutarınızın %40'ına kadarını nv puanlarınızla ödeyebilirsiniz.

Örnek olarak; netvarium'dan 50 TL tutarında bir alışveriş yapmanız halinde, 50 TL nin, 20 TL'sini nv Puanlarınızı kullanarak, Sadece 30 TL ödeyerek alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz
Ekstra avantajlı alışveriş için son tarih 31 Temmuz 2012 dir.
31 Temmuz 2012 de tüm nv puanlar sıfırlanacaktır.

Ekstra avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmamak için acele ediniz.
netvarium'un dünyaca ünlü yüzlerce marka ve tasarım ürünleri arasında tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünler mutlaka vardır!

canım alışveriş yaptınmı peki ordan ? banada çok mail geliyo ama hiç açıp bakmıyorum cesaret edemiyorum..

Teşejkkür ederm kızlar..
Turkcelli olanlarda alabiliyor marakafonı yazın 2222 ye gönderim kızlar

Teşejkkür ederm kızlar..
Turkcelli olanlarda alabiliyor marakafonı yazın 2222 ye gönderim kızlar

Canım bu dediğin Trendyol için geçerli değil mi?

Hattı Turkcell'e kayıtlı kişiler AVANTAJ yazıp 2222'e gönderiyorlar ve kargo bedava çeki geliyor, mesaj olarak. Fakat 85 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli.

trendyolu ben bilmiyorudm..markafonden nevresm takımı aldım canım 84,90 tl kargo parası ödemedim

ikea super kampanya yapmış sadece bu hafta
celık tencere setı 4lü sütlüğü tavası 2 tencere 95 lıra
celık tencere ıcı teflon 37 lıra sıtesınden bakın super ındırım yapmış
ramazan ayı boyunca her hafta mutfak urunlerınde %20 indirim olacakmış

Eklentiler

• $ik1_18.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
r10 sıtesınden markafoniye uye oldum bı hesap actım 4 temmuzda bugun kullanmak ıstedım 25 tl dusmedı udtelık alacagım ürün 59 tl 50 alt lımıtıde gecıyor sebebi sizce nedir

Gören bir çok arkadaşımız almak istediğinden görmeyenler için tekrar paylaşmak istedim..
Stokları güncellenmiş , ayrıca kampanya bitimi beklenmiyor kargoya ertesi gün veriliyor

Can & Canan Çay Kaşık Takımı 13,90- TL. (12 prç.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…