çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kargo hariç 50 olucak onunla alakalı bı sorunmu acaba ?

canıkom 59 lıra ürün kargo 4.99 hiçbir şey anlamadım bugün de denedim artık yarın müşteri hizmetlerini arıycam
çok gıcık oldum zaten

Kızlar bu nevresim takımını almak istiyorum Days in Coloursun 4 mevsim seti uygun bir kampanyada olursa haber ederseniz sevinirim

Eki Görüntüle 472134

kızlar bu çaydanlık nasıl sizce ? çok beğendim evimisterde 70 tl kullanan bilgiisi olan varmıı ??

bence demlik kısmının ağzı biraz tuhaf. kullanışlı değil gibi gözüküyor. deneyip bakmak lazım. belki de öyle değildir

kızlar geçen gün mesajlar silinmiş.ogün mj yazmıştım.
evmanya dan alışveriş yaptık hala gelmedi diye mesaj atmıştım. oradan alışveriş yapan varmı diye sormuştum.okuyan varmıydı bilmiyorum.
sikayetvar.com da yaptığım araştırmalar sonucu evmanya çok şikayet alıyormuş.
yorumları okudukça ev-manyağı oldum bugünde mail atmışlar. şirketimiz taşındığı için tedarik edemek kusura bakmayın diye.
haberiniz olsun

ayrıca tefal de kampanya varmış, tava veya tencerelerde bir alana bir bedavaymış

Canım ben evmanya ile sorun yaşıyorum. Elime hala ulaşmayan 2 adet ürün var ve bu siparişleri vereli tam 1 bucuk ay oldu. sikayetvar.com'a şikayetini yazanlardan biri de benim... Evmanyanın bu kadar tutarsız olduğunu bilseydim asla almazdım ordan. Telefon ve mailler yanıtsız kalıyor. Biraz daha bekleyip tüketici mahkemesine başvurmayı dusunuyorum...

hımm evet olabilir canım görüntü çok güzel ama kullanışından bende emin olamadım :S

evmanyadan bende ürün aldım şikayetvar.comda yazdım
hergün arıyorum kimse tele bakmıyor
mail atıyorum bugün yarın diye oyalıyorlar

bende almak istiormda internette varmiki satışı ? mağazadan almaya kalksak çok pahalıya gelir gibi..

mağaza kampanyasıymış, internette göremedim öyle bir kampanya. bende döküm ızgara tavalarından istiyorum.yağla kızartmalardan, çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

çaydanlığı kullanan birini bulursun umarım. çünkü dış görünüşü çok hoş...

güya taşınıyorlarmış
1 buçuk aydır taşınıyor olamazlar

yok ya yalan bence o da hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…