madalion mi nedir :) bana da davet gönderirmisiniz nasıl oluyorsa
Özelden mail adresini yollarsan davetiye gönderirim ancak biraz geç düşüyo davetiyeler
başka isteyen olursada mail adresini yollayabilir (bu şekilde kargoda bedava oluyor)
r10 sıtesınden markafoniye uye oldum bı hesap actım 4 temmuzda bugun kullanmak ıstedım 25 tl dusmedı udtelık alacagım ürün 59 tl 50 alt lımıtıde gecıyor sebebi sizce nedir
kargo hariç 50 olucak onunla alakalı bı sorunmu acaba ?
Eki Görüntüle 472134
kızlar bu çaydanlık nasıl sizce ? çok beğendim evimisterde 70 tl kullanan bilgiisi olan varmıı ??
bence demlik kısmının ağzı biraz tuhaf. kullanışlı değil gibi gözüküyor. deneyip bakmak lazım. belki de öyle değildir
kızlar geçen gün mesajlar silinmiş.ogün mj yazmıştım.
evmanya dan alışveriş yaptık hala gelmedi diye mesaj atmıştım. oradan alışveriş yapan varmı diye sormuştum.okuyan varmıydı bilmiyorum.
sikayetvar.com da yaptığım araştırmalar sonucu evmanya çok şikayet alıyormuş.
yorumları okudukça ev-manyağı oldumbugünde mail atmışlar. şirketimiz taşındığı için tedarik edemek kusura bakmayın diye.
haberiniz olsun
bence demlik kısmının ağzı biraz tuhaf. kullanışlı değil gibi gözüküyor. deneyip bakmak lazım. belki de öyle değildir
kızlar geçen gün mesajlar silinmiş.ogün mj yazmıştım.
evmanya dan alışveriş yaptık hala gelmedi diye mesaj atmıştım. oradan alışveriş yapan varmı diye sormuştum.okuyan varmıydı bilmiyorum.
sikayetvar.com da yaptığım araştırmalar sonucu evmanya çok şikayet alıyormuş.
yorumları okudukça ev-manyağı oldumbugünde mail atmışlar. şirketimiz taşındığı için tedarik edemek kusura bakmayın diye.
haberiniz olsun
ayrıca tefal de kampanya varmış, tava veya tencerelerde bir alana bir bedavaymış
Canım ben evmanya ile sorun yaşıyorum. Elime hala ulaşmayan 2 adet ürün var ve bu siparişleri vereli tam 1 bucuk ay oldu. sikayetvar.com'a şikayetini yazanlardan biri de benim... Evmanyanın bu kadar tutarsız olduğunu bilseydim asla almazdım ordan. Telefon ve mailler yanıtsız kalıyor. Biraz daha bekleyip tüketici mahkemesine başvurmayı dusunuyorum...
bende almak istiormda internette varmiki satışı ? mağazadan almaya kalksak çok pahalıya gelir gibi..
lajoie
Canım ben evmanya ile sorun yaşıyorum. Elime hala ulaşmayan 2 adet ürün var ve bu siparişleri vereli tam 1 bucuk ay oldu. sikayetvar.com'a şikayetini yazanlardan biri de benim... Evmanyanın bu kadar tutarsız olduğunu bilseydim asla almazdım ordan. Telefon ve mailler yanıtsız kalıyor. Biraz daha bekleyip tüketici mahkemesine başvurmayı dusunuyorum...
mağaza kampanyasıymış, internette göremedim öyle bir kampanya. bende döküm ızgara tavalarından istiyorum.yağla kızartmalardan, çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
çaydanlığı kullanan birini bulursun umarım. çünkü dış görünüşü çok hoş...
güya taşınıyorlarmış
1 buçuk aydır taşınıyor olamazlar
yok ya yalan bence o da hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?