çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Yok oyle bi dunya canım. Ciddiyet sahibi hiçbir firma bu şekilde müşterisini bekletmez. Zaten 1 değil 2 değil. Bir sürü şikayetini okudum...

kızlar evmanyaya 1 mail attım direk aradılar daha sonra göndermeynceler şikayetvara yazdım o günden beri hem mail hem telle peşimdeydiler kargomu gönderdklerni sölediler ama daha elime alamadm babamın iş yeridne kaldı büyük bir ihtimal onu göndediler ürünü soramadım ama sancılı oldu çok sinirmi bozdular çok bu ne pervasızlık

pelommm ben hala anlamıyorm bana hem mail hem telefonla destek verdiler biliyorsun herhalde milyonlarca insan bu halde size sıra gelmyor herkes mağdur ben artık eminim çeklern üstünden kalkamadılarr benceee kalksalardı böle madur olmazdı insanlar

kızlar fikir paylaşım topikinden devam edelim burda kampanyalar güncel olsun uyarı alcaz yoksa

kızlarr ben tupperware alacam ama nerden alacağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz ??

canım ankaradaysan benım aldıgım kısının numarasını verırım gelısınden verıyor eger degılsen
pesın para verme gitti gidiyordan al taksıtle alırsın hem

kızlar tefal mağazasından almayın tava tencere
altıncıcadde westwing e geliyor tefal ben ikisindende aldım set yaptım hepside orjinal teknik servisi arayın sorun tedarikcileri biliyorlar hepsi 250 lıra yazan tencereyi ben westwingden 99 liraya aldım 1 alana bı bedava dıyor ama 2 katına satıyor hatta dahada gecırıyor yanı

canım ankaradaysan benım aldıgım kısının numarasını verırım gelısınden verıyor eger degılsen
pesın para verme gitti gidiyordan al taksıtle alırsın hem

değilim canım yaa.. kendim üye olsam aslında nasıl olur ki :) satış yapamam ama en azından kendi ihtiyaçlarımı alırım mantıklı olur mu bilmiyourm..

duygucum sana minnettarım çok teşekkür ediyorum bu bilgiyi bizimle paylaştığın için :)) markafoni üyeliğinden bahsediyrum :)))

değilim canım yaa.. kendim üye olsam aslında nasıl olur ki :) satış yapamam ama en azından kendi ihtiyaçlarımı alırım mantıklı olur mu bilmiyourm..

canım bende öyle dusundum ama şartları zor 250 tl lik alıs verıs yapman lazım sıparişler persembe gunu gırılıyor pazartesı elınde ve ünündeki perşembede yatırıyorsun yanı 1 hafta içinde nakit para verıyorsun kartla taksit olanagı olsaydı mesela oriflamede var kendı borcunu axsese 5 taksıtle oduyorsun bunda yok o yüzden tirınk nakit para vermek zor bence çünkü bi aldın mı diğerlerini de alıyorsun hastalık gibi memnun kaldıkça alıyorsun ben annemden bıldıgım için aldım da aldım yanı kadın bana allahtan her aldıgımı 2 taksit yaptı bi ayın basında bi sonunda ödedim öte ki ay bi şey daha aldım
bana kolay geldı gitti gidiyordan almıs arkadaslar orda benım kartıma 3 taksit yaptıklarından almadım bazı kartlara 6 taksıt yapıyorlar ben olsam gıttı gıdıyordan alırım
kaç kere alıs verıs yaptım gıttı gıdıyordan güvenilir senin elıne urun gecınce alıs verişini onaylıyorsun para öyle satıcının hesabına geçiyor fln
yınede sen bılırsın
olmadı facebook varsa senın tupperware türkiye sayfasını begen orda bır sürü satıcı var sana yakın bırınden alırsın belki benim ki gibi ucuz verir taksit de yapar

canım benim çok naziksin çok teşekkür ediyorum her zamanki gibi yetiştin imdadıma :)) tamam tatlım bi bakayım gittigidiyora ve face birde arkadaşların tavsiye ettiği yerler var oralardan bakayım.. olmazsa buraya yazarım fiyatlarını fikir alırım yine sizlerdennn :)

ben gitti gidiyordan araştırdığımda kırklarelinde biri vardı onun ürünleri çok uygundu aynı kadının bana verdiği fiyattan geliş fiyatındandı ondan al derim zaten benım aldıgım kadın annemin öğrencisinin annesiydi hep gelişine verdi
az cok fıyatları bılıyorum sen bana sor ben solerım sana

Canım senin tavsiyelerinden sonra gittigidiyordan 2-3 parça tupperware aldım. Aldığım satıcı bana hesaplı geldi. TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…