çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ben de violet derdim =))

altıncı cadde sitesinde 100 liraya çeki olan var mı 150 benı asar bu ay 2 kere 150 lık alıs verıs yaptım

of bayram girdi araya kargolarım kaldı ya

önceliklere herkese günaydın, bende sizler gibi harıl harıl çeyiz telaşındayım bernardonun rosenne kapaklı kahvaltılık ürününü almak istiyorum ama nedense bir alana bir bedava kampanyasından faydalamadım

günaydın canım veee bu yolda kolay gelsin sana

faydalanamama sebebin bu olabilirmi???

BERNARDO BAYRAMA ÖZEL 1 ALANA 1 BEDAVA, SON GÜN 21 AĞUSTOS

bernardonun kampanyası çok kısa sürdü bayram teleaşından kimse yararlanamadı ben yararlanmak isterdim ama denk gelip gidemedim

bernardoya maıl attım 1 2 saatlıgıne internet sitesinde geçerli 1 alana 1 bedava kampanyası devam ediyor kızlar hemen alacaklarımı aldım acele edin almayanlar

selam kızlar,

bugün arçelık subesıne ugradım...kücük ev aletlerınde ındırımler vardı. ceyızıme almam gereken ıkı parca kalmıstı. bırısı blender dıgerı tost makınesı... bırcogunuz braunu ve

phılıpsı önermekteydınız ve onlardan bırını alma nıyetındeydım ama ındırımı görünce dayanamadım. asagıdakı model 160 gıbı bır fıyattan 109 a düşmüş. ben pesın 100 e aldım.

alırken ıkı ürün arasında kaldım. dıgerı daha kücük bır kaba sahıptı. rondo kısmı camdı. kullanıslı olabılcegını düsünmüstüm ama oradı görevlı bu makıneyle tarhanıyı bıle parca

ladığını söyleyınce plastık ama daha büyük haznelı olan makıneyı sectım...herkese ucuz keyıflı alısverısler dılerım.

ARÇELİK K 1260 BLENDER SET GittiGidiyor'da 59611416

kızlar çeyiz için değil evimde kullanmak için aldım ama paylaşmak istedim yinede

Philips 42" Full Hd Lcd Televizyon 42PFL3007 1199,- TL & askı aparatı : 24,90-TL..

evim evim güzel evim daha bi güzel olacak seninle...

kızlar esseye mutlaka uğrayın herşey çokkk ucuz kırmızı etiketli ürünlerde bir daha %50 yapmışlar 6 lt düdüklü tencere yi 89 tl ye aldım daha neler neler aldım

tencereler çaydanlıklar çok uygundu

ancak 1 saat alışveriş yapabildim eşim köpürdü durdu yoksa daha neler alırdım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…