- 11 Şubat 2012
- 186
- 10
- 118
kızlar bugün bim e gittim.paşabahçe kova gibi bardakları vardıaldım 6 tane.broşür istedim saolsun görevli haftaya olan kataloğu da verdi daysin collours çift kişilik nevresim takımı 37.50 su bardağı gürallar 6 lı (modeli hoşuma gitti ) 5.95 kızlar
canım foto çekip koyman mümkün mü nevresimle bardak güzelse alalım
canım bunlar 17 ağustostaki ürünler
Eki Görüntüle 492043 Eki Görüntüle 492044
bunlarda 24 ağustostakiler canım
Eki Görüntüle 492045 Eki Görüntüle 492046 Eki Görüntüle 492047 Eki Görüntüle 492048
nevresim büyük ihtimalle bundan
http://www.evdenemoda.com/userfiles/0fvsycngaypbg8ayifzw.jpg
canım çok sağol homend ürünlerini görmemiz iyi oldu doğrayıcı alacaklar 59.90 vermesın bosuna bimden alsın kendi elleriyle ama taksit olayı var tabi
cam hazneli su ısıtıcı yok değil mi canım katalogda görmedim gerçi ama yinede soruyum dedim
nevresim benim beğendiğimden bimde taksit olayı yok işte direk çekiliyor onu göze almak lazım bunlarda bildiğim ev aletlerinde taksit yok bimde
baskül iyiymiş aslında bornozlarada bakmak lazım ayak havlusuyla bır güzelse alınabilir
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Ben bernardonun 1+1 kampamyasından faydalanmak istiyorum.Günlük yemek takımı alacağım sizce jardin mi alayım rosy mi? ikisinide mağazada görmedim internetten bakıyorum mağazada görenler varsa lütfen acil yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler.
Tatlım ben homend kullananlardan kötü bişey duymadım şu ana kadar. Fıorumda konusu vardı onuda okumuştum. Çek gelince aklımda olan blender setini aldım.homend ürünleriyle ilgili bilgisi olan yok mu yamorhiponun şu 50tl lik indrimi değerlendirsek hiç fena olmaz :S
çok teşekkür ederim cevabın için sanırım jardini alacağım..Ben gördüm.acıkcası ıkısıde bana hitap etmiyor. Ama ikisinden birini seçmek gerekirse jardin derim ben..
çok teşekkür ederim cevabın için sanırım jardini alacağım..
bernardo acaba tekrar 1 alana 1 bedava kampanyası yapar mı. mesela kurba bayramında? yemek takımı almak istiyorum ama şu an uygun da dğilim.offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?