çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bugün bim e gittim.paşabahçe kova gibi bardakları vardı aldım 6 tane.broşür istedim saolsun görevli haftaya olan kataloğu da verdi daysin collours çift kişilik nevresim takımı 37.50 su bardağı gürallar 6 lı (modeli hoşuma gitti ) 5.95 kızlar

kızlar geçmişi okumadım ama bernardodan msj geldi bugün 1 alana 1 bedava.12 kişiilik yemek takımı 12 kilişk çatal bıçak ve fishler marka ürünler hariç

canım foto çekip koyman mümkün mü nevresimle bardak güzelse alalım

kızlar morhipo 99 tl üzeri homend ürünlerine 50 tl çek veriyor o anda kullanılıyor mu bilmiyorum ama aktif edildikten sonra 7 gün içerisinde kullanılıyormuş cam su ısıtıcı mı alsam napsam

canım çok sağol homend ürünlerini görmemiz iyi oldu doğrayıcı alacaklar 59.90 vermesın bosuna bimden alsın kendi elleriyle ama taksit olayı var tabi
cam hazneli su ısıtıcı yok değil mi canım katalogda görmedim gerçi ama yinede soruyum dedim
nevresim benim beğendiğimden bimde taksit olayı yok işte direk çekiliyor onu göze almak lazım bunlarda bildiğim ev aletlerinde taksit yok bimde
baskül iyiymiş aslında bornozlarada bakmak lazım ayak havlusuyla bır güzelse alınabilir

Son düzenleme:

canım bide şu yönden bak bi kaç ay az az para ödemiceksin 1 kerede biticek
canım cam hazneli yok ama ben yakından baktım hoşuma gitti

Son düzenleme:
bernardo acaba tekrar 1 alana 1 bedava kampanyası yapar mı. mesela kurba bayramında? yemek takımı almak istiyorum ama şu an uygun da dğilim.offf

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Ben bernardonun 1+1 kampamyasından faydalanmak istiyorum.Günlük yemek takımı alacağım sizce jardin mi alayım rosy mi? ikisinide mağazada görmedim internetten bakıyorum mağazada görenler varsa lütfen acil yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler.

Ben gördüm.acıkcası ıkısıde bana hitap etmiyor. Ama ikisinden birini seçmek gerekirse jardin derim ben..

homend ürünleriyle ilgili bilgisi olan yok mu ya morhiponun şu 50tl lik indrimi değerlendirsek hiç fena olmaz :S
Tatlım ben homend kullananlardan kötü bişey duymadım şu ana kadar. Fıorumda konusu vardı onuda okumuştum. Çek gelince aklımda olan blender setini aldım.
İhtiyacın varsa bakabilirsin. Ben mağazaya gidip baktım. Gayet hoş

Şimdi buldum canım ben pembe seyleri sevdiğim icin kafan karışacak ama arkada jardin demiş bende rosy diyorum

bernardo acaba tekrar 1 alana 1 bedava kampanyası yapar mı. mesela kurba bayramında? yemek takımı almak istiyorum ama şu an uygun da dğilim.offf

bence hiç üzülme 1 alana 1 bedava yapmasa dahi ( ki yapar ) sürekli bir kampanya yapıyorlar zaten. Örn: sehirfırsatı cekleri, ne bilim yuzde 50 indirimler falan...

Bu arada birşey sorucam benım çeyizin tamamlanmasına az kaldı da , balayı için birşeyler alıyormusunuz? Bikini mikini ?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…