çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

merak ettimm şimdi :44:

Esse burda yok

Kızlar trendyolda Mutfağınızı Renklendirin kampanyasına göz atın
bi arkadaş kelebekli bir tepsiyi sormuştu o desenli çeşitli ürünler var resim kaydedilmiyo malesef..

esse de bayramda %50+%50 ındırımı vardı dun hala bazı urunlerde devam edıyordu bazı urunler gercekten cok cok uyguna geldı

esse de bayramda %50+%50 ındırımı vardı dun hala bazı urunlerde devam edıyordu bazı urunler gercekten cok cok uyguna geldı

Deli gibi alışveriş yaptım.
Alıcağım şeyleri yarı fiyatına almak işime geldi fazla fazla aldım. 31 agustosa kadar devam ediyoo.

Ben daha önce alışveriş yapıp sorun yaşamadım. Arada bi oluyor işte.

valla bence en berbat alışveriş sitesi.
27 mayısta ürün gönderdi yanlış geldi iade ettim paketi deformaeli iade ettiğim ürünü gönderdiler ger yolladım 1 ay haber yok.zar zor para iadesi yaptırdım.çek yüklediler limitsiz o kullanılmıyo.2 gün onla uğraştım.bugün limitli olark değiştirdiler o çeki.ayrıca kötü yorum olmasın diye faceden msj yorumu engellediler sildiler yorumlarımıda kendi mail adreslerinden cevap bile vermediler.daha kendi sitelerinin işleyişini bilmiyolar mal satıyolar.şikayetcomda alo şikayette twetterda bisürü şikayet var.bide çalışanlar birbirinden habersiz iş yapmadan para kaanıyolar geçsin bakalım nasıl geçcek boğazlarından o paralar

bernardo, paşabahçe, gürallar biev vs... karma markalar
tekstil, mutfak
karma bi kampanya olmuş kızlar markafonide..

:) evlen, korkmaz, taç, arsima....
bitmediii ürünler

Son düzenleme:
Markofonidemi tac var fiyatlar gercekten normalden dahami ucuz oluyor

evet canım
kampanya adı : No Place Like home..
içinde her türlü ev eşyası mevcut bornoz takımından nevresime tencereden pike takımlarına kadar taçında ürünleri var
yani bi kampanyanın içinde farklı markalardan ürün alabilme olanağı sağlamışlar
ben yeni tv aldım 3 taksit yaptım uzun olmasın diye oda bu ay önceki alışverişlerimle 700 ü buldu o yüzden birşey almamam gerekiyor malesef..

Aaa bakayim ozaman benim bornoz almam gerekte biran once birde tacin saten nevresim takimi istiyorum bakayim bari

markafoni indirimden yararlanmadan duramıcam
ya sizce bu verda kahvaltı takımı nasıl acaba bu markayı bilen var mı?
ya birde kredi kartı yerine maaş kartını kullansak bu markafonide oluyomu?
olmuyosa anne yada abi den yararlanmaya devam artık:)

Son düzenleme:

tatlım versanın burda outlet bır magazası var. bende tencere takımlarını begenmıstım. cok güzel rölyef setlerı 195e satıyorlar. denemek ıcın bır saklama kabı aldım. annem de begendı. magazadakı cocuk avsar emaye kurulusu oldugunu sölemıstı.

Son düzenleme:
Bugün ben de markafoni kampanyasından uğur böcekli kırmızı baharatlıklar aldım kahvaltı setleri de çok güzeldi ama iyimidir kötümüdür bilemediğimden almadım.Bir de moulinex'in minik doğrayıcısından kullanan oldu mu hiç.Nasıl, kullanışlı mı? O da indirime girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…