kızlar esseye mutlaka uğrayın herşey çokkk ucuz kırmızı etiketli ürünlerde bir daha %50 yapmışlar 6 lt düdüklü tencere yi 89 tl ye aldım daha neler neler aldım
tencereler çaydanlıklar çok uygundu
ancak 1 saat alışveriş yapabildim eşim köpürdü durdu yoksa daha neler alırdım ben yaaa
kızlar esseye mutlaka uğrayın herşey çokkk ucuz kırmızı etiketli ürünlerde bir daha %50 yapmışlar 6 lt düdüklü tencere yi 89 tl ye aldım daha neler neler aldım
ancak 1 saat alışveriş yapabildim eşim köpürdü durdu yoksa daha neler alırdım ben yaaa
esse de bayramda %50+%50 ındırımı vardı dun hala bazı urunlerde devam edıyordu bazı urunler gercekten cok cok uyguna geldı
Esse burda yok
altıncı caddeden alışveriş yapıcam. bu çek olayı nedir
avea hattın varsa ondan ALTINCICADDE yazıp 5060 a mesaj atıyorsun.. şifre geliyor.. 55 tl indirim oluyor.. 150 ve üzeri alışverişlerde geçerli
bi daha düşünün derim
Ben daha önce alışveriş yapıp sorun yaşamadım. Arada bi oluyor işte.
Markofonidemi tac var fiyatlar gercekten normalden dahami ucuz oluyor
evet canım
kampanya adı : No Place Like home..
içinde her türlü ev eşyası mevcut bornoz takımından nevresime tencereden pike takımlarına kadar taçında ürünleri var
yani bi kampanyanın içinde farklı markalardan ürün alabilme olanağı sağlamışlar
ben yeni tv aldım 3 taksit yaptım uzun olmasın diye oda bu ay önceki alışverişlerimle 700 ü buldu o yüzden birşey almamam gerekiyor malesef..
evet canım
kampanya adı : No Place Like home..
içinde her türlü ev eşyası mevcut bornoz takımından nevresime tencereden pike takımlarına kadar taçında ürünleri var
yani bi kampanyanın içinde farklı markalardan ürün alabilme olanağı sağlamışlar
ben yeni tv aldım 3 taksit yaptım uzun olmasın diye oda bu ay önceki alışverişlerimle 700 ü buldu o yüzden birşey almamam gerekiyor malesef..
markafoni indirimden yararlanmadan duramıcam
ya sizce bu verda kahvaltı takımı nasıl acaba bu markayı bilen var mı?
ya birde kredi kartı yerine maaş kartını kullansak bu markafonide oluyomu?
olmuyosa anne yada abi den yararlanmaya devam artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?