çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Son düzenleme:

bende çaydanlık araştırıyorum...

evimde iki tane çay makinesi var...biri fakir biri kütahyanın kahvaltı setinin ...

fakirin sadece kettle nı kullanıyorum....

kütahyayla demliyorum çayı ama tadı yok...

eşim alimunyum çaydanlığın tadını arıyor sürekli...

çelik alıcam bi tane..

korkmazın tasarım ödüllü modeli var esta sanal reyonumda oda ındırımde ...

ama şikayet var da çok şikayet okudum o yüzden vazgeçtim ondan.....tekrar biri ekna etmezse..

sağol cnm bilgilendirdiğin için çok sağol

hımmm karar verirsen haber ver, alıp memnun kalırsan bende alayım, benm acelem yok daha iki yıl var yeni başladım öyle ucundan ucundan :)

markafoni ve altıncıcadde sitesine sürekli giriyor bende yatak örtümü eccobella casena kelebeklisini aldım
güle güle kullan

kızlar boyner'de bazı ürünlerde %50+50 indirim var kaçırmayın bence.
ben bu sabah gittim çok güzel şeyler vardı çok uygun fiyatlara. 54 tl'ye pamuk
saten nevresim takımı aldım. çok şık deniz temalı objeler vardı çok çok ucuza.
burda bazı kızlar deniz temalı çeyizler alıyorlardı. kesinlikle acele edin kapışılıyordu valla

Kızlarr esse de herr şeyde %50 var. kırmızı etiket beyaz etiket hiç farketmiyor elini atığın her şey de %50 var. Ben epeyce alışveriş yaptım. Seramik tencere tava aldım,kahvaltılık,bıçak set,tepsi,sarımsak ezeceği rende aldım.

Nasıl bi kampanya canım ne yapmak lazım çeki kazanmak içim?

canım valla mailime gelmişti 20 tl lik çek..bilmiyorum neye gore verdfiler..
ama bu urunler ceksiz bile ucuz bence..
yani en kotu renksiz gri çelik kova ve fırcası 33 tl iken boyle cicili bicili bişey 29 tl ye geliyor..:))

canım benim bana mı dedin simdi aklıma geliyor:))
kendi sayfamna cekle aldıgımı yazmıstım..ordan aklıma gelmiş buraya da yazdıgımı sandım..
kafam karıştı yavv:))

canım benim bana mı dedin simdi aklıma geliyor:))
kendi sayfamna cekle aldıgımı yazmıstım..ordan aklıma gelmiş buraya da yazdıgımı sandım..
kafam karıştı yavv:))

Sana demiştim yağmurcummm alıntı yapmadan sormuşum kusurabakma

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…