Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda fikrinize ve yardımınıza ihtiyacm var. Aşağıdaki linkte yer alan markafoni LADY BIRD pike setini almak istiyorum. Hem pike hem de nevresim takımı var içinde. Fiyatı 309 TL. Ne dersiniz?
http://www.markafoni.com/product/2644501/
ben şu an diyarbakırdayım ve galiba burda şok yok internetten baktığımla kaldım. olmazsa dedğin gibi netten alırım. ama çaydanlık konusunda henüz karar veremedim. herkesin evinde çaycı var ama pek kullanmıyolart bende çaycı alsam acaba kullanmaz mıyım klasik çaydanlık mı alıyım bilemedim
ben floranın tencerelerini aldım kk dan okyonus sayesinde (kulakların çınlasın tatlım)
çaydanlıkta hoşuma gitti büğyük boyunu alıcam ben tutma yerleri silikon hem kaymıyo hem ısınmaz
korkmazn homebravo sitesi ilk elden satış aradım sordum istanbuldaysan eminönünde mercan yokuşundaymış canım yerleri gelip burdanda aynı fiyata alabilrisiniz dedi.hem çaydanlık hem mikser blendrı ordan alıcam ben.nettende sipariş verebiliysoun canım
bu büyük olan 100 tl
Korkmaz A119 Flora Çaydanlık Takımı A119 | Çaydanlıklar
bu da küçüğü 85 tl
Korkmaz A118 Flora Midi Çaydanlık Takımı A118 | Çaydanlıklar
bende çaydanlık araştırıyorum...
evimde iki tane çay makinesi var...biri fakir biri kütahyanın kahvaltı setinin ...
fakirin sadece kettle nı kullanıyorum....
kütahyayla demliyorum çayı ama tadı yok...
eşim alimunyum çaydanlığın tadını arıyor sürekli...
çelik alıcam bi tane..
korkmazın tasarım ödüllü modeli var esta sanal reyonumda oda ındırımde ...
ama şikayet var da çok şikayet okudum o yüzden vazgeçtim ondan.....tekrar biri ekna etmezse..
kızlarrr ecobellahomeden pike seti aldım ilk defa duyduğum yada alışveriş yaptığım bir site...
bilen varmı acaba www. evimeal.com
alığım dört mevsim set 189 dan 125 e inmiş ihtiyacı olan baksın siteye üstelik vade farksız ve kargosuz 8 taksit
Divi Dört Mevsim Pike Takımı Ç.K.
Eki Görüntüle 499047
Nasıl bi kampanya canım ne yapmak lazım çeki kazanmak içim?
canım benim bana mı dedin simdi aklıma geliyor:))
kendi sayfamna cekle aldıgımı yazmıstım..ordan aklıma gelmiş buraya da yazdıgımı sandım..
kafam karıştı yavv:))
kızlar banyosunu kırmızı yapanlara sesleniyorum :))
morhipoda testrut diye bir kampanya var ..
cop kovası ve fırca cok uygun:))
cop kovası 19,99 fırcası ise 9,99:))
ben aldım resimlerini gostereyim size
Eki Görüntüle 499863
Eki Görüntüle 499864
ben senin yerinde olsam almam canım 309 tl bence baya pahalı kampanyalı başka ürünlerden 4-5 tane nevresim takımı alırsın
Piyasada daha ucuzmuş arkadaşım.Ordan alma.
Minimal Ladybird Pink Pamuk Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı - Çift Kişilik Minimal Nevresim Takımları
Kızlar markafonide yine r10 var ama 50 liraya -15.
İşine yarayan olur belki.
aynen bendeCanım bu kampanyadan nasıl yararlanabilirim? Ben r10 kampanyasını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?