N NMButterfly Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 175 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 Yaş 36 Yer İzmir 18 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #1 Öncelikle Çatal bıçak takımım korkmaz Stara :) çok beğenerek aldım sade ama şekli çok biraz değişik kaşıkların özellikle farklı olması hoşuma gitti. Siparişini verdiğim kahvaltı ve porselen yemek takımımıda yakında ekleyeceğim :))
Öncelikle Çatal bıçak takımım korkmaz Stara :) çok beğenerek aldım sade ama şekli çok biraz değişik kaşıkların özellikle farklı olması hoşuma gitti. Siparişini verdiğim kahvaltı ve porselen yemek takımımıda yakında ekleyeceğim :))
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2012 Mesajlar 5.984 Emoji Skoru 90 Puanlar 113 18 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #2 Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Z zeynepekrem Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 30 Emoji Skoru 13 Puanlar 18 Yaş 36 Yer İstanbul 19 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #3 Ne güzel çeyizler var bende biran evvel daha daha fazla daha fazla çeyizler almak istiyorummmm :)
N NMButterfly Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 175 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 Yaş 36 Yer İzmir 20 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #4 LoadedGun .!.: Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum :)
LoadedGun .!.: Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum :)
N NMButterfly Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 175 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 Yaş 36 Yer İzmir 20 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #5 Yemek takımım yolda geliyor... Kütahya porselen :) Kahvaltı setimde geliyoor onunda siparişi verildi risk aldım ve internetten alışveriş yaptım hadi hayırlısı :)) çok heyecanlıyımmm
Yemek takımım yolda geliyor... Kütahya porselen :) Kahvaltı setimde geliyoor onunda siparişi verildi risk aldım ve internetten alışveriş yaptım hadi hayırlısı :)) çok heyecanlıyımmm
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2012 Mesajlar 5.984 Emoji Skoru 90 Puanlar 113 23 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #6 NMButterfly .!.: Yemek takımım yolda geliyor... Kütahya porselen :) Eki Görüntüle 940873 Kahvaltı setimde geliyoor onunda siparişi verildi risk aldım ve internetten alışveriş yaptım hadi hayırlısı :)) Eki Görüntüle 940874 çok heyecanlıyımmm Genişletmek için tıkla... Çok güzeller canım güle güle kullan
NMButterfly .!.: Yemek takımım yolda geliyor... Kütahya porselen :) Eki Görüntüle 940873 Kahvaltı setimde geliyoor onunda siparişi verildi risk aldım ve internetten alışveriş yaptım hadi hayırlısı :)) Eki Görüntüle 940874 çok heyecanlıyımmm Genişletmek için tıkla... Çok güzeller canım güle güle kullan
N NMButterfly Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 175 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 Yaş 36 Yer İzmir 27 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #7 LoadedGun .!.: Çok güzeller canım güle güle kullan Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok sağol :))
LoadedGun .!.: Çok güzeller canım güle güle kullan Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok sağol :))
letizia Mina'm Kayıtlı Üye Katılım 31 Ağustos 2008 Mesajlar 4.924 Emoji Skoru 504 Puanlar 398 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi NMButterfly #8 Güle güle kullan canım çok güzelmiş hepsi çok zevkli.