çeyizime elektirkli süpürge almak istiyorum

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
çeyizime elektirkli süpürge almak istiyorum phılıpsmi alsam yoksa arçelikmi phılıps alırsam eger hanği modelini alayım veya hangisini tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada evlenmeme daha 2 yıl var ama ben alıp kenara koymak istiyorum.

Son düzenleme:
canım elektrik süpürgesi için madem 2 yıl var bekle derim. bildiğim kadarı ile onlarda aldığında başlıyor garantisi. ama almak istersen phılıps öneririm daha bende bakamadım ne alıcam belli değil sulu istiyorum ben

ben biraz topikleri araştırdım sen sulu istemiyorum felan diyodun sanırım neden vazgeçtin kurudan

Evet istemiyordum ama bilmediğim için nasıl olduğunu falan bide yeni çıktığı için yani yeni yeni çok kullanılmaya başlanıyor.

Sulu istememin en büyük sebebi beko da gördüm hem daha güzel temizliyor hemde bende alerjik bronşit var onun için beko da fiyat pahalı geldi olurda uyguna bulabilirsem sulu istiyorum bulamazsam mecbur kuru alıcam

ben de forumlardan araştırdım, torbalı süpürgem var king in ama memnun değilim, sulu süpürgede uygun fiyata yüksek performans olan model arnica hydra rain plus modeli. ben de yakında bunu alıcam, istoçtan 300 civarına bulabilirsin sanırım, hem de halı yıkıyor.

canım marka vererek sormuşsun ama benim fikrim hani şu marketlerde x markalar varya suya çeken.iyi iş görüyorlar.3 sene önce çeyizime aldığım 2200 w marka tobasız süpürgem 1 yıl sonunda 1000 w civarında çeker oldu. birkaç ay önce kayınvalidem adını ilk defa duyduğum bi süpürge aldı.suya çekenlerden.85-90 tl civarı.sesi biraz fazla çıkıyor ama.süper.şaştım kaldım bende ???

philips 8915 aldım torbalı hepa filtreli bi model
kullanıyouz memnunuz çekmi sessiliği bence iyi
hafif kullanımı klay

ben siemens aldım anneme de kendı çeyizime de. annemınkı süper cıktı ama ben ozman torbalı almıstım şimdi pişman oldum hazneli alırdım şimdi alsaydım. bence elektrık süpürgesi için fazla acele etmeyın sürekli yenılerı cıkıo. bı torbayı bır kere kullanabılıosunuz ve 4lü paketler 20 lira.

bence arkadaşın önerdiği arnica hydra rain plus güzele benziyor. doğrusu tozu torbaya alan yerine su içine alan daha sağlıklı bence

kızlar elektrikli süpürge önemli bosh veya siemens emiş gücü yüksek süpürgeler ben siemens kullanıyorum ve çok memnumum.Bir de alırken mutlaka çalıştırıp bakın emiş gücü üzerinde yazar ama sakın inanmayın

bence kesinlikle sulu alma ablam sulu almıştı çok pişman şimdi küçük bi yeri çektirmek zorunda kalıo illa su doldurucak zorlugu var yani bunlara katlanırım diosan sulu alabilirsin zemuszemus

aksama kadar en çok sattıgım şey süpürge.hiç bir müsterıme sulu tavsıye etmıyorum.malum sonra gelıp kafama atmasın dıye.sulu supurgelerın cekımı düşük olur.bugun süpürge almaya kalksam rowenta silence force kızmızı yada rowenta cyclonic torbasızı alırdım.özellikleri cok ve cekımı daha iyi olan baska süpürge yok.arkasından fakir gelir....

canım benim elektrikli süpürgem beko bks-5316 ınternetten bakabılırsın toz torbasız,çekım gucu çok guzel ve fiyatıda oldukça uygun.. düşün derim.

Back
X