cnm çok güzelmiş bende severm ble değişik sunumları sitesnden mi aldn mağzasına bakmıstm görememiştm ben bnlardan, güle güle keyifli sahlepler iç bunlarlaaa
Tchibo'dan aldığım salep vb.. içeçeklerin üzerine güzzeeelllceeee desennn vermemi saglayacakEki Görüntüle 301566
Eki Görüntüle 301567
Ya ben de almak istiyorum ama bundan :))) Güle güle kullan. Alınacaklar listesine ekledim
kesinlikle tavsiye ediyorum canım, çok ta güzel kaliteli plastikler gibi değil ben elime gelince ++ iyiki almışım dedimmm
peki metal gibi görünüolar cnm bunlar öle mi yoksa kalın plastikten mi?
smdi bakıorm sitesnden de çelikmişler cnm, ya çalıştığım avmde tchibo var ama bunlar neden yokya alıversem ordan beklemesem gelmesini, ama yok işte uff(
günnurcm çok hoş bunlar bende çok beğeniorm bide nihalemi bulsam tchibodan başka bişi istemicem( bide kemerlk askısı var kızlar o da çok kulanıslı gibi geldi bana
bayıldımmmm...maşallahhh..sevdıklerınle guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun..istanbul koleksıyonuna bayıldımmmmmmm
smdi bakıorm sitesnden de çelikmişler cnm, ya çalıştığım avmde tchibo var ama bunlar neden yokya alıversem ordan beklemesem gelmesini, ama yok işte uff(
günnurcm çok hoş bunlar bende çok beğeniorm bide nihalemi bulsam tchibodan başka bişi istemicem( bide kemerlk askısı var kızlar o da çok kulanıslı gibi geldi bana
Şuan düşündüklerimi kelimelere döktüğünü söyleyebilirim :)) O askıları ben de çok seviyorum. Bakalım ilerdeki kampanyalara ama bu dekorlar çok güzelmiş yaparız sevgilimize özel misafirlere, çok beğendim
maşallah çok güzel şeyler almışşın. asker yarenimiydin yanlış hatırlamıyosam
Teşekkür ederim canım,
evet asker yolu bekleyen yarenlerdenim bende
inşallah kavuşuruz hepimiz. huzurla saglıklar kullanırız aldıklarımızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?