Çeyizimin Son Hali Kızlar :)

cnm çok güzelmiş bende severm ble değişik sunumları sitesnden mi aldn mağzasına bakmıstm görememiştm ben bnlardan, güle güle keyifli sahlepler iç bunlarlaaa

bende çok sevirim boyle şeyler

evet canım sitesinden aldım

keyifli, sevdiğimlee birlikte içmek nasip olur inşaallah

Ya ben de almak istiyorum ama bundan :))) Güle güle kullan. Alınacaklar listesine ekledim

kesinlikle tavsiye ediyorum canım, çok ta güzel kaliteli plastikler gibi değil ben elime gelince ++ iyiki almışım dedimmm

Son düzenleme:
smdi bakıorm sitesnden de çelikmişler cnm, ya çalıştığım avmde tchibo var ama bunlar neden yokya alıversem ordan beklemesem gelmesini, ama yok işte uff(
günnurcm çok hoş bunlar bende çok beğeniorm bide nihalemi bulsam tchibodan başka bişi istemicem( bide kemerlk askısı var kızlar o da çok kulanıslı gibi geldi bana

peki metal gibi görünüolar cnm bunlar öle mi yoksa kalın plastikten mi?

evet canım çelikler ve orda göründüğünden çok çok daha kaliteli ve güzellerr..

ben tchibo'dan çok memnunum bi çok ürününü aldım, mağazaya söyleyip istetme imkanın olabilir bikaç günü bulur belki gelmesi

bayıldımmmm...maşallahhh..sevdıklerınle guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun..istanbul koleksıyonuna bayıldımmmmmmm

Şuan düşündüklerimi kelimelere döktüğünü söyleyebilirim :)) O askıları ben de çok seviyorum. Bakalım ilerdeki kampanyalara ama bu dekorlar çok güzelmiş yaparız sevgilimize özel misafirlere, çok beğendim

kesinlkle cnm ya, gecen gün fırsat sitelernden birinde tchibonun 50tllik kuponu 10liraydı ama o zman da alıcak bişi bulamamıstm keşke alsamdm bunlarn hepsini alırdm smdi ne güzel olurdu
bide etek askıları görmüştm sanırm onlardan da istiorm 2şer tane olsa hepsinden yeter bence çok bile
yarn tekrar bi bakıym bri mağazasına belki gözümden kaçmıstr

Markafoni'de geçen haftaki İndiriminden aldıgım eşarbım
Normalde 89 tl olan Aker Eşarbı Markafoni'den 29 tl 'ye aldım, tabi kargo ücretiyle 34 tl'ye geldi bana
Çeyizim için aldım

Henüz daha elime geçmedi, ne yazıkki markafoni'nin kargo olayı biraz geççç oluyor, ama eklemek istedim

Son düzenleme:
Kızlarrr

Bugün Markafoni'den verdiğim siparişlerimm

İstanbulllll havası nevresimimizede yansıdı

budaa mutfak önlüğümmm

Daha Taze Tchibo'dan Siparişini Verdiklerim

Kalpli Şerit Örtüm, Emreme Güzeelll Süpriz Masa Hazırlamak İçinn

Ev Terliğim

Minik Süzgeçiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…