Çeyizimin Son Hali Kızlar :)

canım o tencereler çok minik minicik oyuncak gibi vok olanı var mı hiç bilmiyorum :26:

Tchibo'dan son aldıklarım bir kaç parça bişeylerim daha var onlar daha sonra :)

Takım Yapmaya Çalıştım :)

yine cici bici şeyler almışsın allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin canım ::)

Tertibimin çeyizineee kız tarafından koca biiiir Maşallaah geliyooor :) :128:

canım o tencereler çok minik minicik oyuncak gibi vok olanı var mı hiç bilmiyorum :26:
olsa da alsam keşke

Az Önce Yine Dayanamayıp Aldıgım Mutfak Takımım

Eki Görüntüle 320730
ayyy bunun lilasını beğendim almaya kalktım, sonra da vazgeçtim.. çünkü benim setim vardı böyle bitane.. kendime almamak için zor hakim oldum güle güle kullan esracım, aşkerine güzel güzel yemekler yapasın bunlarla inşallah

canım ya çok sagol, ya varya benim bir sürü önlüğüm oldu
her begendiğimi alıyorum ya

kendimi tutmam lazım benimde...

Bunlarda Dün Korkmaz'dan Aldıklarım

Korkmaz Kesme Tahtam.

Korkmaz Rendem.

vee Korkmaz Maxi Çaydanlık.

Son düzenleme:
maaşallah maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok cici şeyler almışsın. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Mrb cnm, bunların boyu nasıll normal su bardağı büyüklüğündemi yoksa minimi??

Normal Su bardakları boyutunda değil, daha küçük ama çokta mini değil :)
Kahve yanına su koymak için ..

maaşallah maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok cici şeyler almışsın. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Saolasın canım Amin Cümlemize İnşaAllah :)

Canım Korkmazdan ben de doğrama tahtası aldım güzel günlerde kullanırız inşallah Aldıkların çok neşeli her daim neşeli olun inşallah

Canım Korkmazdan ben de doğrama tahtası aldım güzel günlerde kullanırız inşallah Aldıkların çok neşeli her daim neşeli olun inşallah

çok güzeldi görünce dayanamadım, iyiki almışım çok sağlam bişeye benziyor
Amin Canım ya İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…