- Konu Sahibi _ilknurum_
-
tencerelerim aryıldız diğer parçalar emsan kahvaltı takımını hediye verdiler toplamda bu çeyiz setine 1500 tl verdim
Eki Görüntüle 900050 Eki Görüntüle 900051 Eki Görüntüle 900054
Eki Görüntüle 900053
sen çok iyi almışsın, ben sadece aryıldız tencere setini 800 tl. aldım.. senin tencere seti kaç parça ? auuffff ben pahalıya mı aldım
sen çok iyi almışsın, ben sadece aryıldız tencere setini 800 tl. aldım.. senin tencere seti kaç parça ? auuffff ben pahalıya mı aldım
Ben bu pembe beyaz tencerelere bayılıyorum önceden almamış olsam alırdııım
canım sen pahalıya almışsın birazbazı yerlerde kampanyalar oluyor
tencere seti + çatal kaşık seti + 12 kişilik yemek takımı +kahvaltı takımı 1400tl-1500tl diye ama tabiki kalitesine ve markasına göre de değişir. biraz kampanyaları takip etmeye çalışmanı tavsiye ederim ok.
ben hepsini aynı marka düşünmediğim için çeyiz seti almadım..misal çelikte aryıldız porselende kütahya porselen gibi.. ve takımın tüm parçalarını son modellerden yapmaya kalkarsan dediğin fiyatlara bulmak imkansız maalesef..:) o dediğin fiyatlar ya düşük markadır yada eski modeller eklenmiştir sete.. genelde öyle..
Ben bu pembe beyaz tencerelere bayılıyorum önceden almamış olsam alırdııım
kızlar bişey sorucam, beyaz dantel bi yatak örtüsü beğendim ama makinede yıkanamıyomuş, elde yıkayınız yazıyo.çalışıyorum ve ev işlerinde pek iyi değilim.kullanışlı olur mu sizce benim için
eğer elde yıkamalıysa bence zorlanırsın canım bide beyazmış zaten çabuk kirlenmeye müsait o yüzden tavsiye etmem
demi yaa benim de içime sinmiyo dursun o şimdilik en iyisi, çok saol canım tavsiyen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?