- Konu Sahibi dengesizim
-
Tşk canım Pembe pasta takımım avondan hediye gelmişti:)Çok begendimmmm Siyah biraz cesaret ama begeniyorum
Çeyizlerim kule gibi canım şuan açma gibi bir şansım yok
Amin canım inşallah All all bitmiyor ya:) Ne zor işler ama bir okadar zevkli:) Bıçak seti çok güzel kullanışlı gibide
Tşk ederimÇok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :)
Sagol canım inş.çok güzeller canım güle güle kullan
İnşallah canım trendyoldan almıştım indirimde idi kapmıştım:)Çok güzel oluyor sıcak su torbası Şuanda kullanıyorum özellikle soguk havalarda üşüttüğümde falanhepsi çok şık güle güle kullan iyi günlerde İNŞALLAH ALLAHIN izniyle AMİN
bişi sorucam canım o köpek figürlü şey sıcak su torbası mı nerden aldın acaba ben çok istiyorum hayvan figürlü sıcak su torbası adetliyken falan çok karnım ağrır o yüzden?
Çok güzel şeyler, güzel günlerde kullan inşallah
Sıcak su torbalarımızın tarzı aynı :)
Tşkler canım evet aynıymışş:)
[
Tşk ederim. İnşallahh :)her şey çok güzel güle güle kullanın mutluluklarr:)
Canım güzel günlerde güle güle kullan inşaAllah :)
kalpli tabaklar keramika'da Sevgi tabakları diye satışta var ben almak istemiştim de boyutlarını merak ediorum... baya ufak gibi gelio gözüme de bi fikir alabilir miyim tatlım ? sen kaça almıştın 18.90 şuanda fiyatı uygun mu acaba
canım bulamıyorum o bıcak standından
nerden almıştın
Tşkler canım inş.sende mutlulukla hazırlarsın.Güle güle, ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah, darısı başıma :)
yeni çeyizin çok güzel canım güle güle kullan bir mor sever olarak rengine de bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?